How JustAnswer Works:
  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site.
    Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.
Ask Chris(aka-Moose) Your Own Question
Chris(aka-Moose)
Chris(aka-Moose), Nissan Technician
Category: Nissan
Satisfied Customers: 621
Experience:  16 years of experience
2499435
Type Your Nissan Question Here...
Chris(aka-Moose) is online now
A new question is answered every 9 seconds

Had a bad cam sensor and I replaced it and still wont start.

Customer Question

had a bad cam sensor and I replaced it and still wont start. Had it scanned again and it shows no codes.
JA: Which particular sensor are you asking about? And have any trouble codes been triggered?
Customer: cam position sensor on bank one.
JA: What is the model/year of your Nissan?
Customer: 2002 nissan murano 3.5 liter
JA: Are you fixing your Murano yourself? What have you tried so far?
Customer: yes, had it scanned and showed that the cam sennsor on bank one was bad. replaced it and still wont start. had it rescanned and no codes come up now
JA: Anything else you want the mechanic to know before I connect you?
Customer: i think the security system has disabled the ignition system
Submitted: 10 months ago.
Category: Nissan
Expert:  Mike S. replied 10 months ago.

Hi, I am Mike, welcome. I'm reviewing your question.