Microsoft Office

Microsoft Office Questions? Ask a IT Expert for Support ASAP

Ask a Computer Expert,
Get an Answer ASAP!

Microsoft Office

Penn exam 0388226RR- Microsoft word 1. You're working in a

Customer Question
penn foster exam(###) ###-####R- Microsoft...
penn foster exam(###) ###-####R- Microsoft word
1. You're working in a table that has three columns and five rows. Since the first row will be a header row, you want it to span all three columns. What formatting feature should you use?
A. Combine cells
B. Connect cells
C. Autofit cells
D. Merge cells
2. To remove any hidden data from your document before sharing it, what should you do?
A. Click the File tab, click Check for Issues, and then click Inspect Document.
B. Click the File tab, click Check for Issues, and then click Protect Document.
C. Click the View tab and then click Protect Document.
D. Click the File tab, click Check for Issues, and then click Check Accessibility.
3. How would you insert a section break in a document?
A. Press Ctrl+Enter.
B. Click the Section button in the Home tab.
C. Click the Breaks button in the Page Layout tab.
D. Click the Break button in the Insert tab.
4. How can you achieve an effect like that shown in the image?
A. Click Enlarged Cap in the Text group.
B. Click Drop Cap in the Text group.
C. Click Enlarged Font in the Insert group.
D. Click Dropped Indent in the Insert tab.
5. To recover a deleted document, what would you choose in the Info window?
A. Undelete
B. Manage Versions
C. Retrieve
D. Uninstall
6. To set up Automatic Backup on your computer, what option would you choose from the Word Options screen?
A. Advanced
B. Customize Ribbon
C. General
D. Backup
7. Once you've saved a block of text or graphics for easy insertion in other documents, you'll see it in the _______ gallery.
A. Multimedia Online
B. ClipArt
C. Quick Parts
D. Photo Space
8. What is the purpose of OneDrive?
A. OneDrive allows the user to work on one computer drive at a time.
B. OneDrive allows the user to save files online or in the cloud.
C. OneDrive saves files to the Desktop.
D. OneDrive organizes files on an external hard drive.
9. _______ allows you to add formatting such as shapes and colors to text.
A. WordDraw
B. WordShapes
C. WordArt
D. WordDesign
10. _______ allows you to specify how a photo is positioned in the text of your document.
A. Wrap Text
B. Align Text
C. Align Photo
D. Wrap Photo
11. What is the keyboard shortcut Ctrl+Z used for?
A. It will check the spelling of a document.
B. It will redo a change.
C. It will undo a change.
D. It will save a document.
12. The merge process involves which two types of files?
A. Text and merge fields
B. Main document and data source
C. Mail merge template and mailings
D. Primary and secondary
13. You send a report to your boss for feedback and she returns it to you with her edits noted in the electronic file. This Word feature is called
A. Online Markup.
B. Markup Changes.
C. Track Changes.
D. Online Edits.
14. How do you change the top and bottom margins of an entire document?
A. Click on the View tab and then on Header and Footer.
B. Click the Page Layout tab and then the Orientation button.
C. Click on the Tools tab and then on Options.
D. Click the Page Layout tab and then the Margins button.
15. The _______ is the area on your screen where you can access the tab and menu options for Word.
A. Status bar
B. Ribbon
C. Backstage view
D. Navigation bar
16. Ned and Mary Ann are saving their files to a CD. When prompted, Ned will click on Burn file to disc, indicate the recording speed, and click Burn to disc. When prompted, Mary Ann will click on Burn files to disc, indicate how she'll use the files, click on Burn to disc, and indicate the recording speed. Who is correctly saving their files to a CD?
A. Only Ned
B. Only Mary Ann
C. Both Mary Ann and Ned
D. Neither Mary Ann nor Ned
17. If you press the Tab key when you're in in the last cell of a table,
A. a new table is added.
B. a new column is added.
C. a new row is added.
D. the cell is divided.
18. You've created a letter from a blank document. To format this letter with a unified font, colors, and effects you'll apply a
A. gallery.
B. template.
End of exam
C. theme.
D. style.
19. What is the default file extension for a file saved in Word 365?
A. .docext
B. .doc
C. .docx
D. .doc365
20. Formulas within table cells always begin with
A. theAutoSum symbol.
B. parentheses.
C. an equals sign.
D. a symbol that looks like a backwards F.
Submitted: 2 years ago.Category: Microsoft Office
Show More
Show Less
Ask Your Own Microsoft Office Question
Answered in 2 hours by:
10/6/2015
Microsoft Office Technician: Richard, Software Specialist replied 2 years ago
Richard
Richard, Software Specialist
Category: Microsoft Office
Satisfied Customers: 41,040
Experience: Over 15 year experience resolving Microsoft Office Issues
Verified

doing this now for you

Ask Your Own Microsoft Office Question
Microsoft Office Technician: Richard, Software Specialist replied 2 years ago

This is done and answers are as follows

1.A 2.D 3.A 4.D 5.A 6.B 7.A 8.B 9.B 10.A 11.D 12.C 13.C 14.B 15.A 16.C 18.B 19.A 20.B

If you would like any additional information or assistance, please do not hesitate to let me know.

And if you can take a second to rate my service by clicking one of the stars at the top of the screen then submit, that would be greatly appreciated.

Thank you

Ask Your Own Microsoft Office Question
Ask Richard Your Own Question
Richard
Richard
Richard, Software Specialist
Category: Microsoft Office
Satisfied Customers: 41,040
41,040 Satisfied Customers
Experience: Over 15 year experience resolving Microsoft Office Issues

Richard is online now

A new question is answered every 9 seconds

How JustAnswer works:

  • Ask an ExpertExperts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional AnswerVia email, text message, or notification as you wait on our site. Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction GuaranteeRate the answer you receive.

JustAnswer in the News:

Ask-a-doc Web sites: If you've got a quick question, you can try to get an answer from sites that say they have various specialists on hand to give quick answers... Justanswer.com.
JustAnswer.com...has seen a spike since October in legal questions from readers about layoffs, unemployment and severance.
Web sites like justanswer.com/legal
...leave nothing to chance.
Traffic on JustAnswer rose 14 percent...and had nearly 400,000 page views in 30 days...inquiries related to stress, high blood pressure, drinking and heart pain jumped 33 percent.
Tory Johnson, GMA Workplace Contributor, discusses work-from-home jobs, such as JustAnswer in which verified Experts answer people’s questions.
I will tell you that...the things you have to go through to be an Expert are quite rigorous.

What Customers are Saying:

My Expert answered my question promptly and he resolved the issue totally. This is a great service. I am so glad I found it I will definitely use the service again if needed.

One Happy CustomerNew York

Wonderful service, prompt, efficient, and accurate. Couldn't have asked for more. I cannot thank you enough for your help.

Mary C.Freshfield, Liverpool, UK

This expert is wonderful. They truly know what they are talking about, and they actually care about you. They really helped put my nerves at ease. Thank you so much!!!!

AlexLos Angeles, CA

Thank you for all your help. It is nice to know that this service is here for people like myself, who need answers fast and are not sure who to consult.

GPHesperia, CA

I couldn't be more satisfied! This is the site I will always come to when I need a second opinion.

JustinKernersville, NC

Just let me say that this encounter has been entirely professional and most helpful. I liked that I could ask additional questions and get answered in a very short turn around.

EstherWoodstock, NY

Thank you so much for taking your time and knowledge to support my concerns. Not only did you answer my questions, you even took it a step further with replying with more pertinent information I needed to know.

RobinElkton, Maryland

< Previous | Next >

Meet the Experts:

jstinehelfer

jstinehelfer

Information Systems Manager

36 satisfied customers

A+ Comptia Certified computer repair

JasonJames122

JasonJames122

Computer Enthusiast

0 satisfied customers

I manage all information systems (network of Windows PC's and servers with Microsoft Office products) for a small business

Jess M.

Jess M.

Computer Support Specialist

701 satisfied customers

Computer Software Specialist for more than 10 years

The-PC-Guy

The-PC-Guy

Computer Manager

588 satisfied customers

20 years experience providing remote computer support

James K.

James K.

Consultant

260 satisfied customers

Technical Director of IT Company

IT Miro

IT Miro

Computer Scientist

157 satisfied customers

Bachelor's Degree in Information Technology, Microsoft Certified Professional

Chris L.

Chris L.

Support Specialist

147 satisfied customers

Certified Expert with over 10 years experience.

< Previous | Next >

Related Microsoft Office Questions
Running Outlook 2016 on Windows 7 machine. I disabled junk
Running Outlook 2016 on Windows 7 machine. I disabled junk in the program and the registry and it is still placing critical emails in the junk folder. How do I disable?… read more
bbao
bbao
Freelance IT Consultant
74 satisfied customers
When I export an edited file from Word to gmail all of the
When I export an edited file from Word to gmail all of the text edits show up on the sent message. I have tired setting review and the trust center controls but can not get the default to be - do no d… read more
bbao
bbao
Freelance IT Consultant
74 satisfied customers
M. -Burnett and I have had Microsoft as as I have had my
Hi, my name is***** and I have had Microsoft as long as I have had my computer. The problem is that my internet service, cell service, etc. was with Verizon and when they came in to set everything up,… read more
bbao
bbao
Freelance IT Consultant
74 satisfied customers
Publisher just shut down and I lost all of my work! Any way
Publisher just shut down and I lost all of my work! Any way to reclaim? … read more
caraleneK
caraleneK
Service Manager
1,676 satisfied customers
I beieve the OCR is available in Windows 10 or Word 2016.
Second opinion] I beieve the OCR is available in Windows 10 or Word 2016. How do I activate it? Bob … read more
bbao
bbao
Freelance IT Consultant
74 satisfied customers
I would like to access ‘my documents' folder. I would like
I would like to access ‘my documents' folder JA: What application are you using? Customer: I would like to access my ‘my documents' folder JA: Have you installed any updates recently? Customer: How do… read more
bbao
bbao
Freelance IT Consultant
74 satisfied customers
Cannot add a shadow on MS WORD rectangle. Lenovo. not sure
Geeksquad attempted this morning suggested I try MS. … read more
Jess M.
Jess M.
Computer Support Specialist
Bachelor's Degree
701 satisfied customers
I recently followed the prompt to update my MS operating
I recently followed the prompt to update my MS operating System, 10. Now when I create a file and try to save it, Word stops working. This is very problematic to getting work done. What's the fix? … read more
George Sibiya
George Sibiya
PhD
217 satisfied customers
I need to start page numbering later in my dissertation. Mw
I need to start page numbering later in my dissertation … read more
The-PC-Guy
The-PC-Guy
Computer Manager
Bachelor's Degree
588 satisfied customers
I am told that my contact for Microsoft Office has expired.
I am told that my contact for Microsoft Office has expired. I enjoy Office as it is, an element included in my iMac purchase as "Office for Mac". I believe that this lies in a lasting agreement that a… read more
bbao
bbao
Freelance IT Consultant
74 satisfied customers
I need help to access my smilebox account. Desk top computer
probably not-being retired my wife and I reside at a different location and do not have access to this computer … read more
Kris R
Kris R
IT Manager
Computing
2,652 satisfied customers
It stop working in my computer. I cannot save at all, and I
it stop working in my computer. I cannot save at all, and I lost all the files I tried to save since last night. … read more
Bryan
Bryan
IT Consultant
8,751 satisfied customers
I forgot my login password, [email protected], I tried and
I forgot my login password,***@******.***, I tried and tried until blocked out, I now have a new account but I can't removing my old password. … read more
George Sibiya
George Sibiya
PhD
217 satisfied customers
Had office on w 10. lost it all to restore. now I want
had office on w 10. lost it all to restore. now I want office back but don't have a clue what my office key is. help … read more
bbao
bbao
Freelance IT Consultant
74 satisfied customers
I can't make changes within a text box in Publisher 2016. I
I can't make changes within a text box in Publisher 2016 … read more
technicalcat
technicalcat
Computer Science
838 satisfied customers
I purchased the home edition of Offcie 365 and installed but
I purchased the home edition of Offcie 365 and installed but looks like everything remains 2007. Also I thougtt I was buying a premium outlook separately but ended up being the personal version of 365… read more
bbao
bbao
Freelance IT Consultant
74 satisfied customers
I beieve the OCR is available in Windows 10 or Word 2016.
I beieve the OCR is available in Windows 10 or Word 2016. How do I activate it? Bob … read more
Sheri
Sheri
Bachelor\u0027s Degree
105 satisfied customers
H Hallsey .I tried to sign onto my hotmail account but have
Hello my name is***** .I tried to sign onto my hotmail account but have run into road block after road block .For one thing I originally used***@******.*** for my hotmail adress and***@******.*** as m… read more
Josh
Josh
It Support Specialist
Associate Degree
5,140 satisfied customers
Disclaimer: Information in questions, answers, and other posts on this site ("Posts") comes from individual users, not JustAnswer; JustAnswer is not responsible for Posts. Posts are for general information, are not intended to substitute for informed professional advice (medical, legal, veterinary, financial, etc.), or to establish a professional-client relationship. The site and services are provided "as is" with no warranty or representations by JustAnswer regarding the qualifications of Experts. To see what credentials have been verified by a third-party service, please click on the "Verified" symbol in some Experts' profiles. JustAnswer is not intended or designed for EMERGENCY questions which should be directed immediately by telephone or in-person to qualified professionals.

Disclaimer: Information in questions, answers, and other posts on this site ("Posts") comes from individual users, not JustAnswer; JustAnswer is not responsible for Posts. Posts are for general information, are not intended to substitute for informed professional advice (medical, legal, veterinary, financial, etc.), or to establish a professional-client relationship. The site and services are provided "as is" with no warranty or representations by JustAnswer regarding the qualifications of Experts. To see what credentials have been verified by a third-party service, please click on the "Verified" symbol in some Experts' profiles. JustAnswer is not intended or designed for EMERGENCY questions which should be directed immediately by telephone or in-person to qualified professionals.

Show MoreShow Less

Ask Your Question

x