Math Homework

Ask Math Questions. Get Help With Your Math Homework

Ask an Expert,
Get an Answer ASAP!

This answer was rated:

10. What was the name given to the organization of farmers…

10. What was the name...
10. What was the name given to the organization of farmers dedicated to calling for regulation of railroads and providing education to farmers?
A. The Farmers' Guild
B. Progressive Party
C. The Grange
D. Farmers' Party11. What amendment to the Constitution gave women the right to vote?
A. The Twenty-sixth Amendment
B. The Fifteenth Amendment
C. The Eleventh Amendment
D. The Nineteenth Amendment12. Which of the following was a belief held by Progressive reformers?
A. Big businesses should be regulated by government to help small businesses.
B. America should take new territory from Mexico.
C. The spoils system was a great way to run government.
D. Regulations weren't needed to run an efficient economy.13. What was the name given to the banning of alcoholic beverages?
A. Abolition
B. Integration
C. Absolutism
D. Prohibition14. What role did nationalism play in the outbreak of World War I?
A. Nationalism caused a reduction in trade.
B. Nationalism led to a new era of peace negotiations.
C. Nationalism caused countries to stop the alliance system.
D. Nationalism convinced the people of Europe that their own nation could take on any military threat.15. What event in 1911 focused attention on the need to protect factory workers?
A. The Spanish-American War
B. The Triangle Shirtwaist Factory fire
C. The Galveston hurricane
D. The Pullman Car strike16. Why did the United States get pulled into World War I?
A. The United States was shown a letter from Germany encouraging Mexico to invade America.
B. Mexico attacked the United States.
C. Germany owed the United States money for war supplies.
17. Which of the following statements best describes Wilson's goals with his New Freedom plan?
A. The plan pushed for women's right to vote.
B. The plan reduced regulation on businesses.
C. The plan would place strict government controls on corporations.
D. The plan was designed to reform the U.S. electoral college.18. The result of the Plessy v. Fergusson Supreme Court decision was that segregation laws were
A. considered constitutional.
B. considered unconstitutional.
C. now banned in the South.
D. now spread to northern states.19. Which of the following was a territorial gain made by the United States as a result of the Spanish-American War?
A. Alaska
B. Hawaii
C. Puerto Rico
D. New Mexico20. What was the name given to the widespread fear of suspected Communists and radicals in the United States after World War I?
A. Communist Scare
B. Revolt Revulsion
C. Red Scare
D. Radical Fear
Show More
Show Less
Ask Your Own Math Homework Question
Answered in 13 minutes by:
3/27/2018
Sarah
Sarah, Teacher
Category: Math Homework
Satisfied Customers: 138
Experience: Bachelor of Arts in Education/English, Masters in Education
Verified

10. C

11. D

12. A

13. D

14. D

15. B

16. A

17. C

18. A

19. C

20. C

Thank you for the request. Please take a moment to rate my service. Thank you so much! Sarah

Sarah
Sarah, Teacher
Category: Math Homework
Satisfied Customers: 138
Experience: Bachelor of Arts in Education/English, Masters in Education
Verified
Sarah and 87 other Math Homework Specialists are ready to help you
Ask your own question now
Was this answer helpful?
Ask Sarah Your Own Question
Sarah
Sarah
Sarah, Teacher
Category: Math Homework
Satisfied Customers: 138
138 Satisfied Customers
Experience: Bachelor of Arts in Education/English, Masters in Education

Sarah is online now

A new question is answered every 9 seconds

How JustAnswer works:

  • Ask an ExpertExperts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional AnswerVia email, text message, or notification as you wait on our site. Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction GuaranteeRate the answer you receive.

JustAnswer in the News:

Ask-a-doc Web sites: If you've got a quick question, you can try to get an answer from sites that say they have various specialists on hand to give quick answers... Justanswer.com.
JustAnswer.com...has seen a spike since October in legal questions from readers about layoffs, unemployment and severance.
Web sites like justanswer.com/legal
...leave nothing to chance.
Traffic on JustAnswer rose 14 percent...and had nearly 400,000 page views in 30 days...inquiries related to stress, high blood pressure, drinking and heart pain jumped 33 percent.
Tory Johnson, GMA Workplace Contributor, discusses work-from-home jobs, such as JustAnswer in which verified Experts answer people’s questions.
I will tell you that...the things you have to go through to be an Expert are quite rigorous.

What Customers are Saying:

Wonderful service, prompt, efficient, and accurate. Couldn't have asked for more. I cannot thank you enough for your help.

Mary C.Freshfield, Liverpool, UK

This expert is wonderful. They truly know what they are talking about, and they actually care about you. They really helped put my nerves at ease. Thank you so much!!!!

AlexLos Angeles, CA

Thank you for all your help. It is nice to know that this service is here for people like myself, who need answers fast and are not sure who to consult.

GPHesperia, CA

I couldn't be more satisfied! This is the site I will always come to when I need a second opinion.

JustinKernersville, NC

Just let me say that this encounter has been entirely professional and most helpful. I liked that I could ask additional questions and get answered in a very short turn around.

EstherWoodstock, NY

Thank you so much for taking your time and knowledge to support my concerns. Not only did you answer my questions, you even took it a step further with replying with more pertinent information I needed to know.

RobinElkton, Maryland

He answered my question promptly and gave me accurate, detailed information. If all of your experts are half as good, you have a great thing going here.

DianeDallas, TX

< Previous | Next >

Meet the Experts:

Mr. Gregory White

Mr. Gregory White

Master's Degree

92 satisfied customers

M.A., M.S. Education / Educational Administration

JACUSTOMER-yrynbdjl-

JACUSTOMER-yrynbdjl-

Master's Degree

49 satisfied customers

I have taught college Mathematics for the past 10 years.

SusanAthena

SusanAthena

Master's Degree

41 satisfied customers

Tutor for Algebra, Geometry, Statistics. Explaining math in plain English.

Dr Arthur Rubin

Dr Arthur Rubin

Doctoral Degree

37 satisfied customers

Ph.D. in Mathematics, California Institute of Technology

mhasan420

mhasan420

Master's Degree

29 satisfied customers

BA Maths, Oxford

Don

Don

Master's Degree

17 satisfied customers

M.S. Astronautical Engineering. Math/Science/Comp Tutor

Eric M.

Eric M.

Associate Degree

15 satisfied customers

BS and MS in computing with background in advanced statistics, combinatorics, linear algebra, calculus, and advanced algorithms.

< Previous | Next >

Related Math Homework Questions
I need to answer those questions. Round to the nearest tenth
Round to the nearest tenth unless indicated otherwise. The amount of rainfall in January in a certain city is normally distributed with a mean of 4.3 inches and a standard deviation of 0.3 inches. Find the value of the quartile Q1 … read more
Brad Summers
Brad Summers
Bachelor of Education
2 satisfied customers
Y=-4x+19 and y=4x-10. Parallel and perpendicular lines
y=-4x+19 and y=4x-10 JA: The Math Tutor can help you get an A on your homework or ace your next test. Tell me more about what you need help with so we can help you best. Customer: parallel and perpend… read more
Ryan
Ryan
Bachelor\u0027s Degree
1,060 satisfied customers
1. Consider the differential equation y 00 + a1y 0 + a2y =
1. Consider the differential equation y 00 + a1y 0 + a2y = 0, where a1, a2 ∈ R. (a) Suppose the roots of the auxiliary equation p(r) = r 2 + a1r + a2 are both real numbers. What condition on these roo… read more
Dr Arthur Rubin
Dr Arthur Rubin
Doctoral Degree
Doctoral Degree
37 satisfied customers
The following table shows the distribution of BMI in
The following table shows the distribution of BMI in children living in US and European urban neighborhoods. (The data are in millions.)Neighborhood Normal Weight Overweight Obese Total US 125 50 40 2… read more
Brad Summers
Brad Summers
Bachelor of Education
2 satisfied customers
I have a trig quiz I need to submit but I need to know if I
I have a trig quiz I need to submit but I need to know if I got it right … read more
Brad Summers
Brad Summers
Bachelor of Education
2 satisfied customers
I don't know if I'm typing in the right spot or not for
I don't know if I'm typing in the right spot or not for this, I have some math problems I need solved for last minute homework? I don't need the work shown or anything like that, just the answers for … read more
Brad Summers
Brad Summers
Bachelor of Education
2 satisfied customers
I am having a hard time solving this problem for a
I am having a hard time solving this problem for a t-distribution with 16 degrees of freedom - probability Between -2.120 and 2.120? … read more
Brad Summers
Brad Summers
Bachelor of Education
2 satisfied customers
What is the answer to #2. What is the MD for question #2
what is the answer to #2 JA: The Math Tutor can help you get an A on your homework or ace your next test. Tell me more about what you need help with so we can help you best. Customer: what is the MD f… read more
Ashok Kumar
Ashok Kumar
Master\u0027s Degree
291 satisfied customers
I am trying to verify a trig problem
i am trying to verify a trig problem cotx-coty/cotxcoty-1=cosxsiny-sinxcosy/cosxcosy-sinx-siny … read more
Brad Summers
Brad Summers
Bachelor of Education
2 satisfied customers
Do mental health counselors with doctoral degrees earn a
Do mental health counselors with doctoral degrees earn a higher yearly income than those with masters degrees 5 years post graduation? Provide the IV, DV, Covariate, and best method of analysis.… read more
F. Naz
F. Naz
CA Finalist & Completed B.com
278 satisfied customers
Need someone to answer about 40 math questions. Math class
Math class 1314 Math for non science majors. needs 30 to 40 math questions answered with in the hour. … read more
GLENN
GLENN
Master of Mathematics
395 satisfied customers
A vending machine dispenses coffee into an eight​-ounce cup.
A vending machine dispenses coffee into an eight​-ounce cup. The amount of coffee dispensed into the cup is normally distributed with a standard deviation of 0.07 ounce. You can allow the cup to overf… read more
Brad Summers
Brad Summers
Bachelor of Education
2 satisfied customers
I need to fill in the for the ANOVA table and coefficients
Hi, I need to fill in the blanks for the ANOVA table and coefficients table. … read more
Ryan
Ryan
Bachelor\u0027s Degree
1,060 satisfied customers
A null and alternative hypothesis are given. Determine
A null and alternative hypothesis are given. Determine whether the hypothesis test is​ left-tailed, right-tailed, or​ two-tailed H0​:σ=2.5 Ha​: σ≠2.5What type of test is being conducted in this​ probl… read more
Brad Summers
Brad Summers
Bachelor of Education
2 satisfied customers
Based on a survey conducted by Greenfield Online, 25 -
Based on a survey conducted by Greenfield Online, 25 - 34-year-olds spend the most each week on fast food. The average weekly amount of $44 was reported in a May 2009 USA Today Snapshot. Assuming that… read more
Brad Summers
Brad Summers
Bachelor of Education
2 satisfied customers
I am trying to figure out: how many observations were in the
I am trying to figure out: how many observations were in the original set (stem and leaf ) … read more
Ryan
Ryan
Bachelor\u0027s Degree
1,060 satisfied customers
I have a math question, can you help. Write an equation for
Write an equation for the line parallel to the line 3x-3=0 through the point (-3,8) … read more
Ryan
Ryan
Bachelor\u0027s Degree
1,060 satisfied customers
Based on a survey conducted by Greenfield Online, 25 -
Based on a survey conducted by Greenfield Online, 25 - 34-year-olds spend the most each week on fast food. The average weekly amount of $44 was reported in a May 2009 USA Today Snapshot. Assuming that… read more
Ryan
Ryan
Bachelor\u0027s Degree
1,060 satisfied customers
Disclaimer: Information in questions, answers, and other posts on this site ("Posts") comes from individual users, not JustAnswer; JustAnswer is not responsible for Posts. Posts are for general information, are not intended to substitute for informed professional advice (medical, legal, veterinary, financial, etc.), or to establish a professional-client relationship. The site and services are provided "as is" with no warranty or representations by JustAnswer regarding the qualifications of Experts. To see what credentials have been verified by a third-party service, please click on the "Verified" symbol in some Experts' profiles. JustAnswer is not intended or designed for EMERGENCY questions which should be directed immediately by telephone or in-person to qualified professionals.

Disclaimer: Information in questions, answers, and other posts on this site ("Posts") comes from individual users, not JustAnswer; JustAnswer is not responsible for Posts. Posts are for general information, are not intended to substitute for informed professional advice (medical, legal, veterinary, financial, etc.), or to establish a professional-client relationship. The site and services are provided "as is" with no warranty or representations by JustAnswer regarding the qualifications of Experts. To see what credentials have been verified by a third-party service, please click on the "Verified" symbol in some Experts' profiles. JustAnswer is not intended or designed for EMERGENCY questions which should be directed immediately by telephone or in-person to qualified professionals.

Show MoreShow Less

Ask Your Question

x