Math Homework

Ask Math Questions. Get Help With Your Math Homework

Ask an Expert,
Get an Answer ASAP!

This answer was rated:

10. What was one reason that immigrants came to America in…

10. What was one reason...
10. What was one reason that immigrants came to America in the late 1800s?
A. Many came because the U.S. government guaranteed a minimum wage.
B. European countries were paying people to go to America.
C. Many came to join family already in the United States.
D. Many were attracted by the opportunities to fight in the Civil War.
11. What method did the Union use to stop most of the South's cotton trade?
A. A road blockade stopping cotton caravans to Mexico
B. Poisoning of cotton plants
C. The production of its own cotton to put the South out of business
D. A large naval blockade12. What was the name given to low-cost, multifamily dwellings in the cities in the late 1800s?
A. Apartments
B. Tenements
C. Double blocks
D. Projects13. The Kansas-Nebraska Act nullified the Missouri Compromise by
A. ending slavery in agreed-upon slave territories.
B. abolishing slavery in slave states.
C. allowing slavery in all states.
D. allowing slavery's spread to areas that had been free for more than 30 years.14. Which of the following was part of the Fugitive Slave Act passed in 1850?
A. Private citizens had to assist in the capture of runaway slaves.
B. It was now illegal for slaves to run away from their owners.
C. Slave owners weren't allowed to chase escaped slaves into the North.
D. Private citizens had to pay higher taxes for each runaway slave.15. Which of the following describes the Radical Republicans' plan for Reconstruction in the South?
A. The federal government should take strong action to ensure African Americans' rights.
B. The federal government should leave African American rights up to the states.
C. Southern states should have an easy transition back into the union.
D. African Americans shouldn't be trusted with the power of the vote .16. Which of the following was a reason for the growth of cities in the late 1800s?
A. Factory jobs were plentiful and available in the cities.
B. The cities offered much more space for people.
C. The federal government passed the Urban Act of 1870, which required people to move to cities.
D. Too many people were already living in rural or country areas.
17.Popular sovereignty was a policy stating that
A. Congress should decide whether or not to allow slavery in a territory.
B. voters in a state should decide whether or not to stay in the union.
C. voters in a territory should decide whether or not to join the union.
D. voters in a territory should decide whether or not to allow slavery in that territory.18. ***** ***** was impeached by Congress when he
A. decided to allow all Confederate states back into the union.
B. pushed for stricter standards before allowing southern states back into the union.
C. was caught accepting bribes.
D. tried to fire his Secretary of War in violation of the Tenure of Office Act.19. What was an important result of the Union victory at Vicksburg?
A. The Union now controlled the Mississippi River.
B. The Union stopped a Confederate attack into the North.
C. The South quickly gave up after Vicksburg.
D. The Union was now in charge of the Atlantic coastline.20. Which of the following describes the power held by the federal government after the Civil War?
A. The federal government was weakened by the war.
B. The federal government would increasingly play a role in American lives going forward.
C. The power of the federal government remained unchanged after the war.
D. The federal government would be more careful to grant the states more power going forward.
Show More
Show Less
Ask Your Own Math Homework Question
Answered in 10 minutes by:
3/27/2018
Sarah
Sarah, Teacher
Category: Math Homework
Satisfied Customers: 342
Experience: Bachelor of Arts in Education/English, Masters in Education
Verified

10. C

11. D

12. B

13. D

14. A

15. A

16. A

17. D

18. D

19. A

20. B

Thank you for the request. Please take a moment to rate my service. Thank you so much! Sarah

Sarah
Sarah, Teacher
Category: Math Homework
Satisfied Customers: 342
Experience: Bachelor of Arts in Education/English, Masters in Education
Verified
Sarah and 87 other Math Homework Specialists are ready to help you
Ask your own question now
Was this answer helpful?

How JustAnswer works

step-image
Describe your issueThe assistant will guide you
step-image
Chat 1:1 with a math tutor or teacherLicensed Experts are available 24/7
step-image
100% satisfaction guaranteeGet all the answers you need
Ask Sarah Your Own Question
Sarah
Sarah
Sarah, Teacher
Category: Math Homework
Satisfied Customers: 342
342 Satisfied Customers
Experience: Bachelor of Arts in Education/English, Masters in Education

Sarah is online now

A new question is answered every 9 seconds

How JustAnswer works:

  • Ask an ExpertExperts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional AnswerVia email, text message, or notification as you wait on our site. Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction GuaranteeRate the answer you receive.

JustAnswer in the News:

Ask-a-doc Web sites: If you've got a quick question, you can try to get an answer from sites that say they have various specialists on hand to give quick answers... Justanswer.com.
JustAnswer.com...has seen a spike since October in legal questions from readers about layoffs, unemployment and severance.
Web sites like justanswer.com/legal
...leave nothing to chance.
Traffic on JustAnswer rose 14 percent...and had nearly 400,000 page views in 30 days...inquiries related to stress, high blood pressure, drinking and heart pain jumped 33 percent.
Tory Johnson, GMA Workplace Contributor, discusses work-from-home jobs, such as JustAnswer in which verified Experts answer people’s questions.
I will tell you that...the things you have to go through to be an Expert are quite rigorous.

What Customers are Saying:

Wonderful service, prompt, efficient, and accurate. Couldn't have asked for more. I cannot thank you enough for your help.

Mary C.Freshfield, Liverpool, UK

This expert is wonderful. They truly know what they are talking about, and they actually care about you. They really helped put my nerves at ease. Thank you so much!!!!

AlexLos Angeles, CA

Thank you for all your help. It is nice to know that this service is here for people like myself, who need answers fast and are not sure who to consult.

GPHesperia, CA

I couldn't be more satisfied! This is the site I will always come to when I need a second opinion.

JustinKernersville, NC

Just let me say that this encounter has been entirely professional and most helpful. I liked that I could ask additional questions and get answered in a very short turn around.

EstherWoodstock, NY

Thank you so much for taking your time and knowledge to support my concerns. Not only did you answer my questions, you even took it a step further with replying with more pertinent information I needed to know.

RobinElkton, Maryland

He answered my question promptly and gave me accurate, detailed information. If all of your experts are half as good, you have a great thing going here.

DianeDallas, TX

< Previous | Next >

Meet the Experts:

Mr. Gregory White

Mr. Gregory White

Master's Degree

92 satisfied customers

M.A., M.S. Education / Educational Administration

JACUSTOMER-yrynbdjl-

JACUSTOMER-yrynbdjl-

Master's Degree

49 satisfied customers

I have taught college Mathematics for the past 10 years.

SusanAthena

SusanAthena

Master's Degree

41 satisfied customers

Tutor for Algebra, Geometry, Statistics. Explaining math in plain English.

Dr Arthur Rubin

Dr Arthur Rubin

Doctoral Degree

38 satisfied customers

Ph.D. in Mathematics, California Institute of Technology

mhasan420

mhasan420

Master's Degree

29 satisfied customers

BA Maths, Oxford

Don

Don

Master's Degree

17 satisfied customers

M.S. Astronautical Engineering. Math/Science/Comp Tutor

judybailey61

judybailey61

Bachelor's Degree

17 satisfied customers

20 years teaching mathematics

< Previous | Next >

Related Math Homework Questions
20. Which of the following describes the power held by the
20. Which of the following describes the power held by the federal government after the Civil War? A. The federal government was weakened by the war. B. The federal government would increasingly play … read more
Sarah
Sarah
Teacher
Master's Degree
342 satisfied customers
1. What was the name of the law in which the government gave
1. What was the name of the law in which the government gave a 160-acre farm to anyone willing to work on and improve the land? A. Land Act B. Homestead Act C. Western Expansion Act D. Settler Act2. W… read more
Sarah
Sarah
Teacher
Master's Degree
342 satisfied customers
10. During the Constitutional Convention, who pushed for a
10. During the Constitutional Convention, who pushed for a strong republic but didn't want to model the American system after the British system? A. Alexander Hamilton B. James Madison C. Patrick Henr… read more
Sarah
Sarah
Teacher
Master's Degree
342 satisfied customers
1. What was the result of Nixon's opening of diplomatic
1. What was the result of Nixon's opening of diplomatic relations with China? A. The Soviet Union and China went to war. B. China became a democratic nation. C. The Soviet Union was forced to improve … read more
Sarah
Sarah
Teacher
Master's Degree
342 satisfied customers
10. Why did Japan invade Manchuria in 1931? A. To gain a
10. Why did Japan invade Manchuria in 1931? A. To gain a buffer zone between Japan and China B. To take back what had previously belonged to Japan C. To gain access to its natural resources D. To reac… read more
Sarah
Sarah
Teacher
Master's Degree
342 satisfied customers
10. Which of the following was an advantage held by the
10. Which of the following was an advantage held by the Patriots during the Revolutionary War? A. Well trained and supplied troops B. A larger population C. Skilled military leader D. Large manufactur… read more
Sarah
Sarah
Teacher
Master's Degree
342 satisfied customers
1. What law recognized the right of workers to join a labor
1. What law recognized the right of workers to join a labor union? A. The Fair Labor Standards Act B. The Keynes Act C. The Smith Act D. The Wagner Act2. What program was put together to provide jobs … read more
Sarah
Sarah
Teacher
Master's Degree
342 satisfied customers
10. What was the name given to the organization of farmers
10. What was the name given to the organization of farmers dedicated to calling for regulation of railroads and providing education to farmers? A. The Farmers' Guild B. Progressive Party C. The Grange… read more
Sarah
Sarah
Teacher
Master's Degree
342 satisfied customers
10. Which of the following best describes the decisions made
10. Which of the following best describes the decisions made by the Warren Court? A. The court's decisions supported the power of police to catch criminals. B. The court's decisions strengthened the p… read more
Sarah
Sarah
Teacher
Master's Degree
342 satisfied customers
1. What innovation allowed Ford to make cars available to
1. What innovation allowed Henry Ford to make cars available to Americans for a lower cost? A. The development of faster railroad deliveries B. Cheaper steel for car frames C. The use of assembly line… read more
Sarah
Sarah
Teacher
Master's Degree
342 satisfied customers
Ome scholars believe that people from... 1. Some scholars
ome scholars believe that people from... 1. Some scholars believe that people from Asia arrived in the Americas about 15,000 years ago. According to this theory, what was the reason these people came?… read more
Sarah
Sarah
Teacher
Master's Degree
342 satisfied customers
Question 1 In a certain town, there are 40,000 registered
Question 1 In a certain town, there are 40,000 registered voters, of whom 15,000 are Republicans. A survey organization is about to take a simple random sample of 1,200 registered voters. Find the exp… read more
Stevewh
Stevewh
Teacher
Bachelor's Degree
612 satisfied customers
Question 1 of 20 A firm is deciding whether or not to place
Question 1 of 20 A firm is deciding whether or not to place a new product on the market. They envisage three possible market reactions: high demand, moderate demand, and low demand. If demand is stron… read more
Chirag
Chirag
Master\u0027s Degree
55 satisfied customers
Some problems in mathematics can be stated very simply but
Some problems in mathematics can be stated very simply but may involve complex solutions. One of the most famous of these is the Traveling Salesman Problem or, as it is known to mathematicians, the TS… read more
Trigeoscal
Trigeoscal
College Math Professor
Master's Degree
17 satisfied customers
I need a statistics expert. Please complete the following
I need a statistics expert. I need response by tomorrow morning. Thank you. Please complete the following exercises and show work to support answer. CHAPTER 8 21. What is sampling error? Could the val… read more
Scott
Scott
MIT Graduate
Master\u0027s Degree
213 satisfied customers
37) What is the range of values for a coefficient of correlation
37) What is the range of values for a coefficient of correlation? A. –3 to +3 inclusive B. –1.0 to +1.0 inclusive C. 0 to +1.0 D. Unlimited range 38) What is the measure that indicates how precise a p… read more
R.R. Jha
R.R. Jha
Bachelor\u0027s Degree
150 satisfied customers
Information from the American Institute of Insurance indicates
$50 Bonus for the help. Information from the American Institute of Insurance indicates the mean amount of life insurance per household in the United States is $110,000. This distribution follows the n… read more
Scott
Scott
MIT Graduate
Master\u0027s Degree
213 satisfied customers
The employees of Jones Construction Co. are allowed a 30-minute
The employees of Jones Construction Co. are allowed a 30-minute lunch break. The union wants to know if the employees are actually taking breaks that are less than 30 minutes. The union decides to rec… read more
Scott
Scott
MIT Graduate
Master\u0027s Degree
213 satisfied customers
Disclaimer: Information in questions, answers, and other posts on this site ("Posts") comes from individual users, not JustAnswer; JustAnswer is not responsible for Posts. Posts are for general information, are not intended to substitute for informed professional advice (medical, legal, veterinary, financial, etc.), or to establish a professional-client relationship. The site and services are provided "as is" with no warranty or representations by JustAnswer regarding the qualifications of Experts. To see what credentials have been verified by a third-party service, please click on the "Verified" symbol in some Experts' profiles. JustAnswer is not intended or designed for EMERGENCY questions which should be directed immediately by telephone or in-person to qualified professionals.

Disclaimer: Information in questions, answers, and other posts on this site ("Posts") comes from individual users, not JustAnswer; JustAnswer is not responsible for Posts. Posts are for general information, are not intended to substitute for informed professional advice (medical, legal, veterinary, financial, etc.), or to establish a professional-client relationship. The site and services are provided "as is" with no warranty or representations by JustAnswer regarding the qualifications of Experts. To see what credentials have been verified by a third-party service, please click on the "Verified" symbol in some Experts' profiles. JustAnswer is not intended or designed for EMERGENCY questions which should be directed immediately by telephone or in-person to qualified professionals.

Show MoreShow Less

Ask Your Question

x