Math Homework

Ask Math Questions. Get Help With Your Math Homework

Ask an Expert,
Get an Answer ASAP!

This answer was rated:

1. Select the proper order from least to greatest for 1⁄2,

1. Select the proper order...
1. Select the proper order from least to greatest for 1⁄2 , 5⁄6 , 2⁄7 , 4⁄2 .
A. 2⁄7 , 5⁄6 , 1⁄2 , 4⁄2 .
B. 4⁄2 , 5⁄6 , 1⁄2 , 2⁄7 .
C. 2⁄7 , 1⁄2 , 5⁄6 , 4⁄2 .
D. 4⁄2 , 2⁄7 , 5⁄6 , 1⁄2 .2. Use (<, >, =) to compare 2⁄3 and 3⁄4.
A. 2⁄3 < 3⁄4
B. None of the above
C. 2⁄3 > 3⁄4
D. 2⁄3 = 3⁄44. Multiply 3⁄4 × 16⁄9 .
A. 27⁄64
B. 64⁄27
C. 3⁄4
D. 4⁄35. Which of the following shows a number in fraction form?
A. 3
B. 3.7
C. 3⁄7
D. √26. What's the difference between 1261⁄4 and 78 2⁄3?
A. 48 1⁄3
B. 57 7⁄12
C. 47 7⁄12
D. 58 5⁄127. 7 1⁄5 – 6 2⁄5 = ?
A. 13 3⁄5
B. 4⁄5
C. 1 4⁄5
D. 1 1⁄58. What's the sum of 2⁄5 and 2⁄4?
A. 8⁄20
B. 9⁄10
C. 6⁄7
D. 10⁄209. Which of the following pairs of numbers contains like fractions?
A. 3⁄2 and 2⁄3
B. 5⁄6 and 10⁄12
C. 6⁄7 and 1 5⁄7
D. 3 1⁄2 and 4 4⁄410. Simone has 5 employees in her flower shop. Each employee works 6 4⁄15 hours per day. How many hours, in total, do the 5 employees work per day?
A. 30
B. 31 1⁄3
C. 30 2⁄3
D. 2811. Divide 6⁄13 by 6⁄12 .
A. 1⁄12
B. 9⁄16
C. 12⁄13
D. 13⁄1212. Subtract: 8 – 4 1⁄2 .
A. 3
B. 4
C. 4 1⁄2
D. 3 1⁄213. What's the reciprocal of 7⁄9 ?
A. 16⁄15
B. 9⁄7
C. 48⁄15
D. 14⁄1814. Which of the following is a mixed number?
A. 2.3
B. 2⁄5
C. 5⁄2
D. 2 1⁄215. 15 ÷ 6 2⁄3 =
A. 100 1⁄4
B. 100
C. 2 1⁄4
D. 2 3⁄416. Compare 7⁄8 with 14⁄16 using ( <, >, =).
A. 7⁄8 < 14⁄16
B. 7⁄8 = 14⁄16
C. 7⁄8 > 14⁄16
D. none of the above17. Select the proper order from least to greatest for 2⁄3 , 7⁄6 , 1⁄8 , 9⁄10 .
A. 2⁄3 , 9⁄10 , 7⁄6 , 1⁄8 .
B. 1⁄8 , 2⁄3 , 9⁄10 , 7⁄6 .
C. 7⁄6 , 9⁄10 , 2⁄3 , 1⁄8 .
D. 1⁄8 , 9⁄10 , 7⁄6 , 2⁄3 .18. What's the reciprocal of 6⁄5 ?
A. 1 1⁄5
B. 12⁄10
C. 1
D. 5⁄619. What's the least common multiple (LCM) of 2, 6, and 8?
A. 48
B. 12
C. 2
D. 2420. Yolanda spends 8 2⁄3 hours per month playing soccer. Approximately how many hours does she play soccer in a year? (There are twelve months in a year.)
A. 104
B. 28
C. 416
D. 197
Show More
Show Less
Ask Your Own Math Homework Question
Answered in 1 hour by:
3/24/2018
Sarah
Sarah, Teacher
Category: Math Homework
Satisfied Customers: 365
Experience: Bachelor of Arts in Education/English, Masters in Education
Verified

Good morning and welcome to justanswer.com. I'd be happy to help you with your math homework. Give me a little time to look it over and I'll get back to you. Sarah

Ask Your Own Math Homework Question
Customer reply replied 4 months ago
Okay .

Ok, the answers to your questions are below. I want to make sure you notice that you did not send me question #3 so I don't know if they're just numbered wrong or if you accidentally skipped that one. If you do have a #3 and need help with it, you can send it to me separately.

1. C

2. A

3. MISSING - WAS NOT INCLUDED IN LIST

4. D

5. C

6. C

7. B

8. B

9. B

10. B

11. C

12. D

13. B

14. D

15. C

16. B

17. B

18. D

19. D

20. A

It is always my priority to provide excellent customer service. If you feel that I have done so, please take a moment to provide a positive rating. If not, please let me know how I can further assist you. Thank you. Have a wonderful day! Sarah

Sarah
Sarah, Teacher
Category: Math Homework
Satisfied Customers: 365
Experience: Bachelor of Arts in Education/English, Masters in Education
Verified
Sarah and 87 other Math Homework Specialists are ready to help you
Ask your own question now
Was this answer helpful?

How JustAnswer works

step-image
Describe your issueThe assistant will guide you
step-image
Chat 1:1 with a math tutor or teacherLicensed Experts are available 24/7
step-image
100% satisfaction guaranteeGet all the answers you need
Ask Sarah Your Own Question
Sarah
Sarah
Sarah, Teacher
Category: Math Homework
Satisfied Customers: 365
365 Satisfied Customers
Experience: Bachelor of Arts in Education/English, Masters in Education

Sarah is online now

A new question is answered every 9 seconds

How JustAnswer works:

  • Ask an ExpertExperts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional AnswerVia email, text message, or notification as you wait on our site. Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction GuaranteeRate the answer you receive.

JustAnswer in the News:

Ask-a-doc Web sites: If you've got a quick question, you can try to get an answer from sites that say they have various specialists on hand to give quick answers... Justanswer.com.
JustAnswer.com...has seen a spike since October in legal questions from readers about layoffs, unemployment and severance.
Web sites like justanswer.com/legal
...leave nothing to chance.
Traffic on JustAnswer rose 14 percent...and had nearly 400,000 page views in 30 days...inquiries related to stress, high blood pressure, drinking and heart pain jumped 33 percent.
Tory Johnson, GMA Workplace Contributor, discusses work-from-home jobs, such as JustAnswer in which verified Experts answer people’s questions.
I will tell you that...the things you have to go through to be an Expert are quite rigorous.

What Customers are Saying:

Wonderful service, prompt, efficient, and accurate. Couldn't have asked for more. I cannot thank you enough for your help.

Mary C.Freshfield, Liverpool, UK

This expert is wonderful. They truly know what they are talking about, and they actually care about you. They really helped put my nerves at ease. Thank you so much!!!!

AlexLos Angeles, CA

Thank you for all your help. It is nice to know that this service is here for people like myself, who need answers fast and are not sure who to consult.

GPHesperia, CA

I couldn't be more satisfied! This is the site I will always come to when I need a second opinion.

JustinKernersville, NC

Just let me say that this encounter has been entirely professional and most helpful. I liked that I could ask additional questions and get answered in a very short turn around.

EstherWoodstock, NY

Thank you so much for taking your time and knowledge to support my concerns. Not only did you answer my questions, you even took it a step further with replying with more pertinent information I needed to know.

RobinElkton, Maryland

He answered my question promptly and gave me accurate, detailed information. If all of your experts are half as good, you have a great thing going here.

DianeDallas, TX

< Previous | Next >

Meet the Experts:

Mr. Gregory White

Mr. Gregory White

Master's Degree

92 satisfied customers

M.A., M.S. Education / Educational Administration

JACUSTOMER-yrynbdjl-

JACUSTOMER-yrynbdjl-

Master's Degree

49 satisfied customers

I have taught college Mathematics for the past 10 years.

SusanAthena

SusanAthena

Master's Degree

41 satisfied customers

Tutor for Algebra, Geometry, Statistics. Explaining math in plain English.

Dr Arthur Rubin

Dr Arthur Rubin

Doctoral Degree

38 satisfied customers

Ph.D. in Mathematics, California Institute of Technology

mhasan420

mhasan420

Master's Degree

29 satisfied customers

BA Maths, Oxford

Don

Don

Master's Degree

17 satisfied customers

M.S. Astronautical Engineering. Math/Science/Comp Tutor

judybailey61

judybailey61

Bachelor's Degree

17 satisfied customers

20 years teaching mathematics

< Previous | Next >

Related Math Homework Questions
1. How are unlike fractions identified? A. The denominators
1. How are unlike fractions identified? A. The denominators are different numbers. B. The numerators and denominators are the same. C. Both fractions have the same value. D. The denominators are the s… read more
Brad Summers
Brad Summers
Bachelor of Education
10 satisfied customers
For David 32. A tube of Listerine Tarter Control toothpaste
For David 32. A tube of Listerine Tarter Control toothpaste contains 4.2. ounces. As people us the toothpaste, the amount remaining in a any tube is random. Assume the amount of toothpaste left in the… read more
unvrs
unvrs
Lecturer of Mathematics
Master\u0027s Degree
235 satisfied customers
need on double check my assignment before i submitted to my
need on double check my assignment before i submitted to my portal for grading: 1.what is the least common denomintor of 3/4,4/5,2/3 ? a. 15 b. 12 c.20 d.60 i have-60 2.what is the product of 3 2/3 an… read more
ck_mba
ck_mba
Computer Engineer
Master\u0027s Degree
1 satisfied customers
Ryan here is more math for you. Section 6.1 26. a. Separate
Ryan here is more math for you. Section: 6.1 26. a. Separate the fractions 2/6, 2/5, 6/13, 1/25, 7/8, and 9/29 into two categories: those that can be written as a terminating decimal and those that ca… read more
Ryan
Ryan
Bachelor\u0027s Degree
1,060 satisfied customers
Chapter 7 42. The accounting department at Weston Materials,
Chapter 7 42. The accounting department at Weston Materials, Inc., a national manufacturer of unattached garages, reports that it takes two construction workers a mean of 32 hours and a standard devia… read more
Scott
Scott
MIT Graduate
Master\u0027s Degree
213 satisfied customers
I will pay you 40.00 to answer these questions 1. Write
I will pay you 40.00 to answer these questions 1. Write the word name for the following. 401,900 2. Adrienne opened a checking account and made deposits of $95 and $361. She wrote checks during the mo… read more
RavinDe
RavinDe
Bachelor\u0027s Degree
97 satisfied customers
1.Write the word name for the following. 401,900 2.Adrienne
1.Write the word name for the following. 401,900 2.Adrienne opened a checking account and made deposits of $95 and $361. She wrote checks during the month for $36, $24, $82, and $187. What was her bal… read more
RavinDe
RavinDe
Bachelor\u0027s Degree
97 satisfied customers
The graph below shows the various colors of cars owned by employees
The graph below shows the various colors of cars owned by employee's of a certain business. Write five ratio's (expressed as fractions in lowest terms) that compare the least popular color to each of … read more
RavinDe
RavinDe
Bachelor\u0027s Degree
97 satisfied customers
Hello Dan. Answer each in over 50 words please. Participate
Hello Dan. Answer each in over 50 words please. Participate in the discussion by adding anything to the explanation that your classmates may have omitted. Ask follow up and clarifying questions as nec… read more
Dan
Dan
Doctoral Degree
552 satisfied customers
Directions Complete each question on this exam (there are
Directions: Complete each question on this exam (there are 40 questions, each worth 2.5 points each). I will give partial credit if you show your work (even for multiple choice questions). Since this … read more
SusanAthena
SusanAthena
Master's Degree
Master's Degree
41 satisfied customers
what fraction of 1 day is half and hour what fraction of
what fraction of 1 day is half and hour? what fraction of 1 week is three and a half days what fraction of 1 book of 455 pages is 1 chapter of 75pages what fraction of one none leap year is the month … read more
abozer
abozer
Bachelor\u0027s Degree
6,158 satisfied customers
45. A Tamiami shearing machine is producing 10 percent defective
45. A Tamiami shearing machine is producing 10 percent defective pieces, which is abnormally high. The quality control engineer has been checking the output by almost continuous sampling since the abn… read more
Chirag
Chirag
Master\u0027s Degree
55 satisfied customers
Need to show the work 1. In the number 854,263,189, what
Need to show the work!! 1. In the number 854,263,189, what number tells the number of millions? A) 6 B) 5 C) 2 D) 4 2. Write the number in expanded form. 2,378 A) B) C) D) 3. Write as a power of 4. A)… read more
muvee
muvee
Master's Degree
1,030 satisfied customers
1. (4.1-#2) For the decimal 8.57932, what is the place value
1. (4.1-#2) For the decimal 8.57932, what is the place value of 5? A) tenths B) hundredths C) thousandths 2. (4.1-#4) For the decimal 8.57932, what is the place value of 2? A) hundred-thousandths B) t… read more
Ben Brown
Ben Brown
Bachelor's Degree
512 satisfied customers
SHORT ANSWER. Write the word or phrase that best completes
SHORT ANSWER. Write the word or phrase that best completes each statement or answers the question. Construct a factor tree for the given number. 1) 392 1) MULTIPLE CHOICE. Choose the one alternative t… read more
Scott
Scott
MIT Graduate
Master\u0027s Degree
213 satisfied customers
I need help on this due Sat 01/24/09 1. In the number 854,263,189,
I need help on this due Sat 01/24/09 1. In the number 854,263,189, what number tells the number of millions? A) 6 B) 5 C) 2 Luzy's Answer? D) 2. Write the number in expanded form: 2,378 A)(2+1000)+(3+… read more
Ben Brown
Ben Brown
Bachelor's Degree
512 satisfied customers
I need this math assignment done A.S.A.P. Will pay top dollar.
I need this math assignment done A.S.A.P. Will pay top dollar. https://axiaecampus.phoenix.edu/afm102/secure/view-attachment.jspa?ID=14812090&messageID=69541354&name=Chapter 3&4 Cumulative Test Studen… read more
peppers18
peppers18
Bachelor's Degree
94 satisfied customers
Chapters 1 & 2 Name __________________________ Date
Chapters 1 & 2 Name: __________________________ Date: _____________ 1. Choose the correct list of the factors of the number 8. A) 1, 2, 4, and 8 B) 1, 2, and 8 C) 1 and 8 D) 2, 2, and 2 2. The length … read more
Sk1llz
Sk1llz
Math student
1,518 satisfied customers
Disclaimer: Information in questions, answers, and other posts on this site ("Posts") comes from individual users, not JustAnswer; JustAnswer is not responsible for Posts. Posts are for general information, are not intended to substitute for informed professional advice (medical, legal, veterinary, financial, etc.), or to establish a professional-client relationship. The site and services are provided "as is" with no warranty or representations by JustAnswer regarding the qualifications of Experts. To see what credentials have been verified by a third-party service, please click on the "Verified" symbol in some Experts' profiles. JustAnswer is not intended or designed for EMERGENCY questions which should be directed immediately by telephone or in-person to qualified professionals.

Disclaimer: Information in questions, answers, and other posts on this site ("Posts") comes from individual users, not JustAnswer; JustAnswer is not responsible for Posts. Posts are for general information, are not intended to substitute for informed professional advice (medical, legal, veterinary, financial, etc.), or to establish a professional-client relationship. The site and services are provided "as is" with no warranty or representations by JustAnswer regarding the qualifications of Experts. To see what credentials have been verified by a third-party service, please click on the "Verified" symbol in some Experts' profiles. JustAnswer is not intended or designed for EMERGENCY questions which should be directed immediately by telephone or in-person to qualified professionals.

Show MoreShow Less

Ask Your Question

x