How JustAnswer Works:
  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site. Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.
Ask Pete Your Own Question
Pete
Pete, Computer Engineer
Category: Mac
Satisfied Customers: 18135
Experience:  Over 16 years of computer experience, CISCO certified
30970729
Type Your Mac Question Here...
Pete is online now
A new question is answered every 9 seconds

The pictures are showing up black on the viewer but not on

Customer Question

The pictures are showing up black on the viewer but not on the timeline.
JA: What's the model and Operating System (OS) of your device?
Customer: MacOS sierra
JA: When did you purchase your Apple device? What troubleshooting have you tried?
Customer: i don't when the Apple device was purchased
JA: Anything else you want the Mac expert to know before I connect you?
Customer: I've tried all the troubleshooting devices. Does this cost money
Submitted: 5 months ago.
Category: Mac
Expert:  Pete replied 5 months ago.

Hi, I'm Pete. Welcome to JustAnswer! I'm reviewing your question now, and will post back with your reply ASAP.

Expert:  Pete replied 5 months ago.

What application are you using to view the images?

Customer: replied 5 months ago.
I've tried Lightroom
Customer: replied 5 months ago.
iPhoto's
Expert:  Pete replied 5 months ago.

Ok, try creating a new account (systempreferences -> accounts or go to Users & Groups) and see if the problem is repeated on the new account.

If it is, then you will need to try re-installing the app. If the problem is not repeated, then it's likely the app is okay and the problem is something wrong with your account.

Customer: replied 5 months ago.
My computer only lefts another user use safari
Expert:  Pete replied 5 months ago.

Did you get another account set up on the computer following my instructions?