Homework

Homework Questions? Ask a Tutor for Answers ASAP

Ask an Expert,
Get an Answer ASAP!

Homework
This answer was rated:

1. In a fasting patient, what is a common cause for sonographic

non-visualization of the gallbladder a. contraction of...
1. In a fasting patient, what is a common cause for sonographic non-visualization of the gallbladder
a. contraction of the gallbladder due to chronic cholecystitis
b. Biliary sludge
c. mobile stone
d. the ingestion of oral contrast medium used in x-rays of the gallbladder prior to sonographic examination
2. The upper limit of the normal intraluminal diameter of the common duct should not exceed
a. 4 mm
b. 7cm
c. 7mm
d. 10mm
3. The division into anatomic left and right lobes of the liver is along the line of attachment of
a. major hepatic fissure and middle hepatic vein
b. ligamentum venosum
c. falciform ligament
d. middle hepatic vein
4. The liver is covered by a thick membrane of collagenous fibers intermixed with elastic elements.
a. Glisson’s capsule
b. Gerota’s fascia
c. Bowman’s capsule
5. A fluid filled mass anterior to the pancreas may be all of the following except
a. pseudocyst
b. loculated ascites
c. aortic aneurysm
d. fluid-filled stomach
6. The portion of the pancreas that lies posterior to the superior mesenteric artery and vein is the
a. head
b. uncinate process
c. tail
7. High levels of serum amylase may result of all of the following except
a. liver disease
b. acute pancreatitis
c. blockage of the pancreatitic duct by a stone within the common bile duct
8. The pancreas produces all of the following except
a. insulin
b. glucagon
c. bile
d. lipase
9. One of the most frequent complications of pancreatitis is pseudocyst formation. Uncomplicated pseudocysts are usually
a. echogenic with irregular walls and good ultrasound transmission distally
b. echogenic with smooth wall and poor ultrasound transmission distally
c. anechoic with smooth walls and good ultrasound transmission distally
10. The pancreas is both an exocrine and endocrine gland. The endocrine function is to produce
a. insulin
b. lipase
c. amylase
d. carboxypeptide
e. trypsin
f. chymotrypsin
11. The exocrine products of the pancreas are carried within the
a. blood stream
b. acinar cells
c. pancreatic duct
12. The right and left hepatic ducts unite to form the common hepatic duct most commonly
a. in the porta hepatis
b. within the hepatic parenchyma
c. at the level of the pancreas
13. The main pancreatic duct is
a. Santorini’s duct
b. Wirsung’s duct
c. Hirschspring’s duct
14. Cystic lesions within the liver include
a. congenital cysts
b. polycystic liver disease
c. Carroli’s disease
d. all of the above
15. The causes of a large gallbladder include all of the following except
a. adenomyomatosis
b. cystic duct obstruction
c. pancreatic carcinoma
d. diabetes mellitus
e. a fasting patient
16. Compare the echogenicities of the following structures and place them in decreasing echogenic order
a. pancreas > renal sinus > liver > spleen > renal parenchyma
b. renal sinus >pancreas > liver > spleen > renal parenchyma
c. renal sinus > renal parenchyma >pancreas > liver > spleen
d. pancreas > renal sinus > renal parenchyma > liver > spleen
17. The common bile duct is joined by the pancreatic duct as they enter the
a. transverse portion of the duodenum
b. first portion of the duodenum
c. third portion of the duodenum
d. second portion of the duodenum
18. If the sonogram suggest a mass in the head of the pancreas, the sonographer should
a. examine the Biliary radicles, common bile duct, and gallbladder to determine whether they are dilated
b. outline the hepatic artery and splenic arteries to determine whether they are dilated
c. scan the pancreas using the left kidney as a window then end the examination
d. examine both kidney carefully to exclude a mass
19. Budd-Chiari syndrome is
a. relative enlargement of the caudate lobe due to hepatic vein thrombosis
b. relative shrinking of the caudate lobe due to hepatic vein thrombosis
c. relative shirking of all the lobes of the liver due to hepatic vein thrombosis
d. metastatic disease of the liver from the gastrointestinal tract
20. Riedel’s lobe is a normal liver variant defined as a
a. elongated left lobe of the liver
b. tonguelike extension of the caudate lobe
c. tonguelike extension of the right lobe of the liver
d. extra lobe of the liver visualized in some of the population
21. All of the following laboratory test can be used for liver evaluation except
a. bilirubin
b. serum protein
c. prothrombin time
d. fetal antigen
e. amylase
22. Given the clinical findings of a fever, right upper quadrant pain, and elevated white blood cell count, what should one expect to find in the patient’s liver
a. abscess
b. hepatoma’
c. hemangioma
d. hematoma
e. metastasis
23. A 35 year old alcoholic male presented with epigastric pain. Sonography demonstrated a moderately enlarged gallbladder with a round fluffy non-shadowing mobile echo. This finding suggests
a. a gallstone
b. carcinoma of the gallbladder
c. choledochal cysts
d. a sludge ball
Show More
Show Less
Ask Your Own Homework Question
Answered in 18 minutes by:
7/10/2013
Family Physician
Category: Homework
Satisfied Customers: 12,816
Experience: Tutor in many fields since college. Physician with MBA
Verified
I will be happy to check your answers to these questions if you post your answers.
Ask Your Own Homework Question
Customer reply replied 4 years ago

1-a


2-d


3-c


4-b


5-d


6-c


7-a


8-c


9-c


10-c


11-c


12-a


13-c


14-d


15-c


16-c


17-b


18-a


19-c


20-b


21-d


22-e


23-d


 

Great.... Give me a few minutes so that I can check all of your answers and provide you information/reference for any incorrect answers.
Ask Your Own Homework Question
I'm working my way through your answer. Here are the first 5:

1-a

2-d

This answer is likely the answer they are looking for, however as this reference points out, it is somewhat age dependent and not entirely 100% agreed upon.

http://radiology.rsna.org/content/225/3/921.full

3-c

4-b

Incorrect – this is the fascia surrounding the kidney

http://www.urology-textbook.com/kidney-anatomy.html

5-d

Since the stomach is anterior to the pancreas this is not the correct answer.

http://www.jefferson.edu/jurei/ultrasound_conf10/files/Requisites/Baltarowich/Baltarowich_ABD_pt2_Panc_Spleen.pdf

Ask Your Own Homework Question

6-c

7-a

8-c

9-c

10-c

Endocrine glands do not secrete into ducts – Insulin is the correct answer. The other hormones mentioned are secreted into the pancreatic duct

http://faculty.clintoncc.suny.edu/faculty/Michael.Gregory/files/Bio%20102/Bio%20102%20lectures/Endocrine%20System/endocrin.htm

Ask Your Own Homework Question

11-c

12-a

13-c

Incorrect

http://www.anatomyatlases.org/AnatomicVariants/OrganSystem/Images/21.shtml

14-d

15-c

Pancreatic cancer can indeed cause gallbladder enlargement – sometimes to the degree that it can be felt on physical examination

http://www.cancer.org/cancer/pancreaticcancer/detailedguide/pancreatic-cancer-diagnosis


Ask Your Own Homework Question
This answer is protected
Would you like to ask this question?
If you've already paid for this answer, simply Login.
Family Physician
Category: Homework
Satisfied Customers: 12,816
Experience: Tutor in many fields since college. Physician with MBA
Verified
Family Physician and 87 other Homework Specialists are ready to help you
Ask your own question now
Ask Family Physician Your Own Question
Family Physician
Family Physician
Family Physician, Tutor
Category: Homework
Satisfied Customers: 12,816
12,816 Satisfied Customers
Experience: Tutor in many fields since college. Physician with MBA

Family Physician is online now

A new question is answered every 9 seconds

How JustAnswer works:

  • Ask an ExpertExperts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional AnswerVia email, text message, or notification as you wait on our site. Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction GuaranteeRate the answer you receive.

JustAnswer in the News:

Ask-a-doc Web sites: If you've got a quick question, you can try to get an answer from sites that say they have various specialists on hand to give quick answers... Justanswer.com.
JustAnswer.com...has seen a spike since October in legal questions from readers about layoffs, unemployment and severance.
Web sites like justanswer.com/legal
...leave nothing to chance.
Traffic on JustAnswer rose 14 percent...and had nearly 400,000 page views in 30 days...inquiries related to stress, high blood pressure, drinking and heart pain jumped 33 percent.
Tory Johnson, GMA Workplace Contributor, discusses work-from-home jobs, such as JustAnswer in which verified Experts answer people’s questions.
I will tell you that...the things you have to go through to be an Expert are quite rigorous.

What Customers are Saying:

Wonderful service, prompt, efficient, and accurate. Couldn't have asked for more. I cannot thank you enough for your help.

Mary C.Freshfield, Liverpool, UK

This expert is wonderful. They truly know what they are talking about, and they actually care about you. They really helped put my nerves at ease. Thank you so much!!!!

AlexLos Angeles, CA

Thank you for all your help. It is nice to know that this service is here for people like myself, who need answers fast and are not sure who to consult.

GPHesperia, CA

I couldn't be more satisfied! This is the site I will always come to when I need a second opinion.

JustinKernersville, NC

Just let me say that this encounter has been entirely professional and most helpful. I liked that I could ask additional questions and get answered in a very short turn around.

EstherWoodstock, NY

Thank you so much for taking your time and knowledge to support my concerns. Not only did you answer my questions, you even took it a step further with replying with more pertinent information I needed to know.

RobinElkton, Maryland

He answered my question promptly and gave me accurate, detailed information. If all of your experts are half as good, you have a great thing going here.

DianeDallas, TX

< Previous | Next >

Meet the Experts:

LogicPro

LogicPro

Engineer

5,731 satisfied customers

Expert in Java C++ C C# VB Javascript Design SQL HTML

Manal Elkhoshkhany

Manal Elkhoshkhany

Tutor

4,551 satisfied customers

More than 5000 online tutoring sessions.

Linda_us

Linda_us

Finance, Accounts & Homework Tutor

3,138 satisfied customers

Post Graduate Diploma in Management (MBA)

Chris M.

Chris M.

M.S.W. Social Work

2,636 satisfied customers

Master's Degree, strong math and writing skills, experience in one-on-one tutoring (college English)

F. Naz

F. Naz

Chartered Accountant

2,161 satisfied customers

Experience with chartered accountancy

Bizhelp

Bizhelp

CPA

1,887 satisfied customers

Bachelors Degree and CPA with Accounting work experience

Seanna

Seanna

Tutor

1,781 satisfied customers

3,000+ satisfied customers, all topics, A+ work

< Previous | Next >

Related Homework Questions
I need help writing 2 poems in spanish, The listening
The listening passage for this examination consists of two poems. You'll hear the poems three times. These poems are to be written in Spanish as you hear them spoken on the tape. The listening passage for this examination consists of two poems. You'll hear the poems three times. These poems are to be written in Spanish as you hear them spoken on the tape. http://lessons.pennfoster.com/vid/Listening-Comprehension_Side-A_EQ0850.mp3 … read more
Cher
Cher
JustAnswer Expert & Mentor;Teacher/Tutor
Masters Degree
1,381 satisfied customers
Answer, I am a paid member for service from Just Answer.I am
Dear Just Answer,I am a paid member for service from Just Answer.I am working in Excel. I need assistance in providing me a formula for totaling the number of similar numbers in a column of data (900+… read more
NPVAdvisor
NPVAdvisor
CFP Licensee and Practitioner
Master's Degree
180 satisfied customers
In an industrial setting, a pipe is plugged with fats, oils
In an industrial setting, a pipe is plugged with fats, oils and greases. Can you use steam, inside the pipe, to clear the plug? One coworker says yes, another says no. The reasoning behind the no is t… read more
David L.
David L.
Bachelor\u0027s Degree
6 satisfied customers
For LogicPro only: Design a C++ program in which a class
For LogicPro only: Design a C++ program in which a class should manage the free and allocated space. You should use a dynamic node implementation of link list to implement both lists for this assignme… read more
LogicPro
LogicPro
Engineer
Bachelor of Technology
5,731 satisfied customers
You can apply several different worksheets themes from which
You can apply several different worksheets themes from which tab? A.Insert, B. Home, C.File, or D. Page layout! Its not B What would be a situations in which you could use an excel chart to present yo… read more
GLENN
GLENN
Master of Mathematics
343 satisfied customers
6. How many worksheets display in the Excel window when you
6. How many worksheets display in the Excel window when you create a new blank workbook? A. 3 B. 2 C. 4 D. 1 Student Answer: A Answer: Incorrect Reference: Objective 2.17. What would be a situation in… read more
AnswersByEric
AnswersByEric
Software Developer
Associate Degree
37 satisfied customers
Question 18 of 20: Select the best answer for the question.
Question 18 of 20 : Select the best answer for the question. 18. What size paper should you use for a legal document? A. 3″ × 5″ B. 8½″ × 11″ C. 7¼″ × 10½″ D. 8½″ × 14″… read more
JA Engineer
JA Engineer
Broadcast Engineer
Diploma (Honors)
163 satisfied customers
I need help with Exam Number: 00701400 Lesson Name: General
I need help with Exam Number: 00701400Lesson Name: General Math I, Study Unit 2 Pennfoster test… read more
GLENN
GLENN
Master of Mathematics
343 satisfied customers
Answer all three questions and don't exceed 600 words for
Answer all three questions and don't exceed 600 words for each answer while using at least two references to support your answers for each question adopting APA citation in the text and in the referen… read more
F. Naz
F. Naz
Chartered Accountant
CA Finalist & Completed B.com
2,161 satisfied customers
QUESTION 1 A(n) _________________ policy are codified as
QUESTION 1A(n) _________________ policy are codified as standards and procedures that are used when configuring or maintaining systems.0.10000 points Save AnswerQUESTION 2In systems analysis and desig… read more
F. Naz
F. Naz
Chartered Accountant
CA Finalist & Completed B.com
2,161 satisfied customers
I need all the questions answered inthis pdf! I need all
I need all the questions answered inthis pdf! I need all sixty questions on all 21 pages answered!… read more
Steven, M.Acc.
Steven, M.Acc.
Instructor
Master\u0027s Degree
252 satisfied customers
Exam Number: 584002RR I need all t he questions answered in
Exam Number: 584002RR I need all t he questions answered in excel in this pdf file now! Asap!… read more
The-PC-Guy
The-PC-Guy
Bachelor\u0027s Degree
629 satisfied customers
How do you differentiate between an expression and an
How do you differentiate between an expression and an equation? Provide an example of each, where the two are either related to or similar to each other. … read more
GLENN
GLENN
Master of Mathematics
343 satisfied customers
Duane will use an open system LAN because he knows the open
Duane will use an open system LAN because he knows the open system will support varieties of hardware and software components made by different vendors. Steve will use a closed system LAN because he k… read more
Chris M.
Chris M.
M.S.W. Social Work
Master's Degree
2,636 satisfied customers
IT 278 Network Administration 1. Server roles and features
IT 278 Network Administration 1. Server roles and features can be added and updated through both a GUI installation and a Server Core installation. In a short essay, explain how to use Windows PowerSh… read more
David L.
David L.
Bachelor\u0027s Degree
6 satisfied customers
For LogicPro only. need help with this debugging to input it
For LogicPro only.need help with this debugging to input it into raptor// A high school is holding a recycling competition // This program allows a user to enter a student's // year in school (1 throu… read more
LogicPro
LogicPro
Engineer
Bachelor of Technology
5,731 satisfied customers
I need the answer key to penn american literature, 986174RR
I need the answer key to penn foster american literature, 986174RR 986175RR 986176RR 986177RR 986178RR … read more
GLENN
GLENN
Master of Mathematics
343 satisfied customers
For LogicPro only * Reading data strings from a file *
For LogicPro only* Reading data strings from a file * Convert from int based container to templates or generics based * Accommodate dynamic resizing using this algorithm: 1. Starting with a dynamic si… read more
LogicPro
LogicPro
Engineer
Bachelor of Technology
5,731 satisfied customers
Disclaimer: Information in questions, answers, and other posts on this site ("Posts") comes from individual users, not JustAnswer; JustAnswer is not responsible for Posts. Posts are for general information, are not intended to substitute for informed professional advice (medical, legal, veterinary, financial, etc.), or to establish a professional-client relationship. The site and services are provided "as is" with no warranty or representations by JustAnswer regarding the qualifications of Experts. To see what credentials have been verified by a third-party service, please click on the "Verified" symbol in some Experts' profiles. JustAnswer is not intended or designed for EMERGENCY questions which should be directed immediately by telephone or in-person to qualified professionals.

Disclaimer: Information in questions, answers, and other posts on this site ("Posts") comes from individual users, not JustAnswer; JustAnswer is not responsible for Posts. Posts are for general information, are not intended to substitute for informed professional advice (medical, legal, veterinary, financial, etc.), or to establish a professional-client relationship. The site and services are provided "as is" with no warranty or representations by JustAnswer regarding the qualifications of Experts. To see what credentials have been verified by a third-party service, please click on the "Verified" symbol in some Experts' profiles. JustAnswer is not intended or designed for EMERGENCY questions which should be directed immediately by telephone or in-person to qualified professionals.

Show MoreShow Less

Ask Your Question

x