Homework

Homework Questions? Ask a Tutor for Answers ASAP

Ask an Expert,
Get an Answer ASAP!

Homework
This answer was rated:

All of the following are examples of risk factors that increase

the tendency to become delinquent...
All of the following are examples of risk factors that increase the tendency to become delinquent EXCEPT:
A. antisocial peers.

B. socioeconomic disadvantages.

C. single parenting.

D. maltreatment.
Reset Selection

Mark for Review What's This?
Question 2 of 20 5.0 Points

The ability to overcome risk factors and to function adaptively in spite of being exposed to serious threats and negative circumstances is called:
A. sociability.

B. hardiness.

C. adaptability.

D. resilience.
Reset Selection

Mark for Review What's This?
Question 3 of 20 5.0 Points

Life experiences, abilities, and events that help a child resist engaging in chronic, serious antisocial behavior are called:
A. protective factors.

B. genotropic resistance.

C. resilient qualities.

D. social skills.
Reset Selection

Mark for Review What's This?
Question 4 of 20 5.0 Points

Competence results from:
A. a complex interaction between a person and his or her environment.

B. repeatedly excelling in many of life’s arenas.

C. a combination of intelligence and social support.

D. practicing a task until it is mastered.
Reset Selection

Mark for Review What's This?
Question 5 of 20 5.0 Points

The scientific study of the conditions and variables that influence the neurological, biological, mental, emotional, and social development of children is referred to as:
A. the ecological perspective.

B. integrative theory.

C. the developmental perspective.

D. social theory.
Reset Selection

Mark for Review What's This?
Question 6 of 20 5.0 Points

The developmental pathways are also commonly referred to as developmental:
A. roadways.

B. twigs.

C. trajectories.

D. biologies.
Reset Selection

Mark for Review What's This?
Question 7 of 20 5.0 Points

Which status offense has substantially increased in recent years?
A. Underage sexual activity

B. Underage drinking

C. Truancy

D. Running away
Reset Selection

Mark for Review What's This?
Question 8 of 20 5.0 Points

A child delinquent is:
A. between the ages of seven and twelve.

B. under age seven.

C. between the ages of five and thirteen.

D. under age four.
Reset Selection

Mark for Review What's This?
Question 9 of 20 5.0 Points

Which of the following is NOT an internalizing disorder?
A. Depression

B. Eating disorder

C. Attention deficit/hyperactivity

D. Anxiety
Reset Selection

Mark for Review What's This?
Question 10 of 20 5.0 Points

__________ is primarily a diagnostic label used to describe a child or adolescent who repetitively and persistently violates the basic rights of others.
A. Conduct disorder

B. Anxiety

C. Bad attitude

D. Low self-esteem
Reset Selection

Mark for Review What's This?
Question 11 of 20 5.0 Points

Inadequate schools are examples of __________ risk factors.
A. individual

B. ecological

C. extrafamilial

D. health risk
Reset Selection

Mark for Review What's This?
Question 12 of 20 5.0 Points

One of the most frequently identified risk factors associated with child development and delinquency is:
A. sleep deprivation.

B. poverty.

C. physical size.

D. low self-esteem.
Reset Selection

Mark for Review What's This?
Question 13 of 20 5.0 Points

Individuals who commit school shootings often have which risk factor in common?
A. Economically disadvantaged families

B. Rejection by peers

C. Health risk factor

D. Psychobiological
Reset Selection

Mark for Review What's This?
Question 14 of 20 5.0 Points

Children are often rejected by their peers for a variety of reasons, but a prominent reason appears to be:
A. aggressive behavior.

B. shyness.

C. appearance.

D. mental capacity.
Reset Selection

Mark for Review What's This?
Question 15 of 20 5.0 Points

Children who are both __________ have a high probability of engaging in delinquent behavior later on.
A. aggressive and socially rejected

B. impulsive and anxious

C. hyperactive and highly intelligent

D. shy and reclusive
Reset Selection

Mark for Review What's This?
Question 16 of 20 5.0 Points

Ignoring, excluding, and spreading rumors are all examples of __________ aggression.
A. exclusion

B. relational

C. reactive

D. covert
Reset Selection

Mark for Review What's This?
Question 17 of 20 5.0 Points

One of the strongest predictors of offending in female adolescents is having:
A. been suspended during the middle school years.

B. attended poor quality daycare.

C. received negative feedback from teachers.

D. a weak parental relationship with father.
Reset Selection

Mark for Review What's This?
Question 18 of 20 5.0 Points

Giving a child a weekly allowance with the hope of teaching him or her to manage money or serving as room parents in school are examples of:
A. parenting practices.

B. parenting styles.

C. goal-oriented parenting.

D. protective parenting.
Reset Selection

Mark for Review What's This?
Question 19 of 20 5.0 Points

According to Baumrind’s (1971) parental styles, parents who strictly enforce numerous rules without question or explanation are considered:
A. authoritative.

B. permissive.

C. authoritarian.

D. strict.
Reset Selection

Mark for Review What's This?
Question 20 of 20 5.0 Points

Low parental monitoring is associated with:
A. lower levels of antisocial behavior.

B. lower levels of violence.

C. earlier initiation of substance abuse.

D. higher academic achievement.
Show More
Show Less
Ask Your Own Homework Question
Answered in 54 minutes by:
6/27/2013
Ray Atkinson
Ray Atkinson, Graduate Student
Category: Homework
Satisfied Customers: 1,890
Experience: Inner-city high school substitute teacher. Degrees in mathemetics, accounting, and education. Years and years of tutoring.
Verified
I have 16 of them, and are researching the remaining 4. When do you need this done?
Ask Your Own Homework Question
Correction. 19 done. I am having great trouble getting #5. Do you remember it from class?
Ask Your Own Homework Question
Customer reply replied 4 years ago
Nope sorry. I need it by Friday.
I am 95%+ sure of most of them.


1. C (They all are, but c is not mentioned specifically at https://www.ncjrs.gov/pdffiles1/ojjdp/193409.pdf)
2. D
3. A
4. C (I think, or A)
5. A seems to fit best of the choices.
6. C
7. B
8. A
9. C
10. A
11. B
12. B
13. B
14. A
15. A
16. B
17. D
18. A
19. C
20. C
Ray Atkinson
Ray Atkinson, Graduate Student
Category: Homework
Satisfied Customers: 1,890
Experience: Inner-city high school substitute teacher. Degrees in mathemetics, accounting, and education. Years and years of tutoring.
Verified
Ray Atkinson and 87 other Homework Specialists are ready to help you
Ask your own question now
Customer reply replied 4 years ago
There were only four that were wrong. I'll get back to you about that soon. I have another 20 questions.
Which four? I don't want to make those mistakes again.
Ask Your Own Homework Question
Customer reply replied 4 years ago

number 4 was A


number 5 was C


number 11 was C


number 17 was A


 

I can accept the first 3, but #17 is wrong. It is D. Argue the case and get your points. Having a poor or nonexistent relationship with a father is THE leading indicator of trouble ahead for girls. Girls being raised without a father are something like 14 times as likely to end up with substance abuse, teen pregnancy, and delinquency problems.
Ask Your Own Homework Question
Customer reply replied 4 years ago
I'm gonna paste more questions.
I'll go look for them. See you in that post.
Ask Your Own Homework Question
Customer reply replied 4 years ago

Inadequate language ability and ADHD are considered __________ risk factors.


A. inherent


B. contextual


C. clinical


D. individual


Question 2 of 20
Which statement best describes physical aggression in preschool children?


A. It is a strong predictor of later violence.


B. It declines if ignored by caretakers.


C. It is a normal developmental behavior.


D. It rarely, if ever, occurs in preschool children.
Question 3 of 20
Cote et al. (2007) found that girls are more likely to be aggressive by:


A. punching and pushing.


B. physically bullying.


C. biting.


D. spreading a nasty rumor.


Question 4 of 20
The most common problem associated with ADHD is:


A. substance abuse.


B. an emotional disorder.


C. schizophrenia.


D. serious depression.
Question 5 of 20
Genetics play a prominent role in which type of delinquency?


A. Persistent aggressive and violent behavior


B. Assertive behavior


C. Genocentric behavior


D. Persuasive behavior
Question 6 of 20
Dizygotic twins (DZ) are also called __________ twins.


A. identical


B. fraternal


C. single-egg


D. monozygotic
Question 7 of 20
Psychophysiology refers to the study of the dynamic interactions between behavior and:


A. perinatal factors.


B. peer acceptance.


C. prenatal factors.


D. the autonomic nervous system.
Question 8 of 20
Each of the following is true of hostile attribution bias EXCEPT:


A. it develops during late adolescence.


B. it is the tendency to see hostile intentions when there are none.


C. it leads to aggressive behavior toward peers.


D. it leads to processing social information in maladaptive ways.
Question 9 of 20


Which emotion is most frequently associated with problem behaviors in children and adolescents?


A. Fear


B. Sadness


C. Anger


D. Frustration
Question 10 of 20
Stouthamer-Loeber (2004) found that one of the strongest predictors of serious, violent criminal behavior is:


A. introverted personality.


B. abuse in childhood.


C. cruelty to animals.


D. poor social skills.
Question 11 of 20
Cognitive, social, or emotional influences and experiences that moderate, buffer, or insulate against risk are called:


A. coping skills.


B. protective factors.


C. resilient factors.


D. resiliency skills.
Question 12 of 20
Which is NOT an example of a protection variable?


A. Parental support


B. Competence


C. Self-regulation


D. Body type
Question 13 of 20
Which of the following is NOT one of the four broad factors in resilient children?


A. Connection to competent caring adults


B. Cognitive and self regulation skills


C. Access to myriad experiences


D. Motivation to be effective in the environment Reset Selection


Question 14 of 20
Among the most important network factors contributing to resilience in children and the prevention of delinquent behavior are:


A. supportive peers and nonpunitive community.


B. wealth and good spending habits.


C. excellent-quality television programs.


D. isolation and keeping family matters private.


Question 15 of 20
Which parental quality has been found to be positively associated with children’s social and academic functioning?


A. Optimism


B. Permissiveness


C. Not communicating


D. Emotionally remote


Question 16 of 20
Which of the following is NOT one of Gardner’s different intelligences?


A. Altruistic


B. Linguistic


C. Existential


D. Kinesthetic


Question 17 of 20
Which of the following is NOT one of the fundamental aspects of intelligence in Sternberg’s triarchic theory?


A. Analytic componential


B. Creative experiential


C. Kinesthetic/physical


D. Practical/contextual
Question 18 of 20
A surprising finding in the research on resiliency is:


A. that it is uncommon.


B. that it comes from rare and special qualities.


C. the high IQs of children with resilience.


D. that it is ordinary.


Question 19 of 20
Research on self-esteem shows that:


A. individuals have not one but several self views.


B. it remains stable throughout life.


C. it is not affected by social comparisons.


D. it is established in early childhood.
Question 20 of 20
__________ prompts someone to do something because the activity is enjoyed for its own sake.


A. Intrinsic motivation


B. A biological factor


C. Affective style


D. Self-esteem


 


"how much for these? sameprice? $21?

That sounds good. Hopefully you do not need them tonight?
Ask Your Own Homework Question
Customer reply replied 4 years ago
When you're done with it. Tuesday lets say is good enough.
Plenty, plenty. I just cannot work on it for the next couple of hours.
Ask Your Own Homework Question
THIS ANSWER IS LOCKED!
You can view this answer by clicking here to Register or Login and paying $3.
If you've already paid for this answer, simply Login.
Ray Atkinson
Ray Atkinson, Graduate Student
Category: Homework
Satisfied Customers: 1,890
Experience: Inner-city high school substitute teacher. Degrees in mathemetics, accounting, and education. Years and years of tutoring.
Verified
Ray Atkinson and 87 other Homework Specialists are ready to help you
Ask your own question now
Customer reply replied 4 years ago

first colum are the answers you gave me and the second are the correct ones.





























































































































1DDpp. 50
2CCpp. 52
3DDpp. 52
4BApp. 68
5AApp. 68
6BBpp. 69
7DDpp. 69
8AApp. 55
9CCpp. 57
10CCpp. 58
11BBpp. 78
12DDpp. 78
13CCpp. 83
14AApp. 84
15AApp. 85
16AApp. 89
17CCpp. 89
18DDpp. 79
19DApp. 96
20AApp. 96

Final score 90

I can accept #4. The page I was reading did not say anything about substance use, so it is possible that more than half of ADHD sufferers use drugs.
I do disagree with #19, since self-esteem issues can begin as early as 3 years old, so that is the age that positive self-esteem would begin. It 3 not early enough for the opinion of the book to be "early childhood?"
Ask Your Own Homework Question
Ask Ray Atkinson Your Own Question
Ray Atkinson
Ray Atkinson
Ray Atkinson, Graduate Student
Category: Homework
Satisfied Customers: 1,890
1,890 Satisfied Customers
Experience: Inner-city high school substitute teacher. Degrees in mathemetics, accounting, and education. Years and years of tutoring.

Ray Atkinson is online now

A new question is answered every 9 seconds

How JustAnswer works:

  • Ask an ExpertExperts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional AnswerVia email, text message, or notification as you wait on our site. Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction GuaranteeRate the answer you receive.

JustAnswer in the News:

Ask-a-doc Web sites: If you've got a quick question, you can try to get an answer from sites that say they have various specialists on hand to give quick answers... Justanswer.com.
JustAnswer.com...has seen a spike since October in legal questions from readers about layoffs, unemployment and severance.
Web sites like justanswer.com/legal
...leave nothing to chance.
Traffic on JustAnswer rose 14 percent...and had nearly 400,000 page views in 30 days...inquiries related to stress, high blood pressure, drinking and heart pain jumped 33 percent.
Tory Johnson, GMA Workplace Contributor, discusses work-from-home jobs, such as JustAnswer in which verified Experts answer people’s questions.
I will tell you that...the things you have to go through to be an Expert are quite rigorous.

What Customers are Saying:

Wonderful service, prompt, efficient, and accurate. Couldn't have asked for more. I cannot thank you enough for your help.

Mary C.Freshfield, Liverpool, UK

This expert is wonderful. They truly know what they are talking about, and they actually care about you. They really helped put my nerves at ease. Thank you so much!!!!

AlexLos Angeles, CA

Thank you for all your help. It is nice to know that this service is here for people like myself, who need answers fast and are not sure who to consult.

GPHesperia, CA

I couldn't be more satisfied! This is the site I will always come to when I need a second opinion.

JustinKernersville, NC

Just let me say that this encounter has been entirely professional and most helpful. I liked that I could ask additional questions and get answered in a very short turn around.

EstherWoodstock, NY

Thank you so much for taking your time and knowledge to support my concerns. Not only did you answer my questions, you even took it a step further with replying with more pertinent information I needed to know.

RobinElkton, Maryland

He answered my question promptly and gave me accurate, detailed information. If all of your experts are half as good, you have a great thing going here.

DianeDallas, TX

< Previous | Next >

Meet the Experts:

LogicPro

LogicPro

Engineer

5,672 satisfied customers

Expert in Java C++ C C# VB Javascript Design SQL HTML

Manal Elkhoshkhany

Manal Elkhoshkhany

Tutor

4,549 satisfied customers

More than 5000 online tutoring sessions.

Linda_us

Linda_us

Finance, Accounts & Homework Tutor

3,138 satisfied customers

Post Graduate Diploma in Management (MBA)

Chris M.

Chris M.

M.S.W. Social Work

2,635 satisfied customers

Master's Degree, strong math and writing skills, experience in one-on-one tutoring (college English)

F. Naz

F. Naz

Chartered Accountant

2,158 satisfied customers

Experience with chartered accountancy

Bizhelp

Bizhelp

CPA

1,887 satisfied customers

Bachelors Degree and CPA with Accounting work experience

Seanna

Seanna

Tutor

1,781 satisfied customers

3,000+ satisfied customers, all topics, A+ work

< Previous | Next >

Related Homework Questions
A recent survey found that 73% of all adults over 50 wear
A recent survey found that 73% of all adults over 50 wear sunglasses for driving. In a random sample of 20 adults over 50, what is the mean and standard deviation of those that wear sunglasses?… read more
Dr. Donna Kakonge
Dr. Donna Kakonge
Doctor of Education
185 satisfied customers
Is anyone familiar with Excel??? The link below will take
Is anyone familiar with Excel??? The link below will take you to my question. It is due 02/14/10 Sunday night , but the sooner the better. You will see "1: Five-Year Sales Projections" that is what I … read more
Stephen, MBA
Stephen, MBA
Master's Degree
166 satisfied customers
160 Word min.: Consider the internal control process
160 Word min.: Consider the internal control process required by the Sarbanes-Oxley Act. Do you think the expenses of implementing better internal controls are offset by the benefits of having the con… read more
Jane T(LLC)
Jane T(LLC)
Master's Degree
18 satisfied customers
I would ask this in homework but I think this is out of
Hi,I would ask this in homework but I think this is out of their area of expertise. How much to answer these 40 electrician trade school questions from Penn foster. This is their NEC graded project wh… read more
Dr. Donna Kakonge
Dr. Donna Kakonge
Doctor of Education
185 satisfied customers
I have questions on teh fundamental accounting principles
I have questions on teh fundamental accounting principles book nineteenth edition. chapter 11. if you do hit me up… read more
Brittany
Brittany
Bachelor\u0027s Degree
102 satisfied customers
I see you have already done this project but i dont see the
hello i see you have already done this project but i dont see the essay part of it or the brainstorm page it needed done,i am in need of these asap,if you can contact me that would be great,thnx “Evil… read more
O. Adames
O. Adames
Bachelor\u0027s Degree
77 satisfied customers
I need help on how to figure out this problem, I am having
Hello, I need help on how to figure out this problem … read more
GLENN
GLENN
Master of Mathematics
328 satisfied customers
How many words per minute does the average person think? How
Good afternoon, how many words per minute does the average person think? … read more
GLENN
GLENN
Master of Mathematics
328 satisfied customers
I need help implementing expectation maximization algorithm
I need help implementing expectation maximization algorithm in python … read more
Dr. Donna Kakonge
Dr. Donna Kakonge
Doctor of Education
185 satisfied customers
Section 1 – Objectives: Provide a brief summary of the
Section 1 – Objectives: Provide a brief summary of the project. • Section 2 – Task 1: Basic Web Tracking Mechanism: Summarize your efforts to investigate web tracking, including the screenshots you to… read more
Dr. Donna Kakonge
Dr. Donna Kakonge
Doctor of Education
185 satisfied customers
I have 3 more if you want them, i have to pick a heroine,
i have 3 more if you want them, i have to pick a heroine, and do these assignments, let me know, and let me know what its worth, when this one is done, i will send you the other two, and pay seperatel… read more
O. Adames
O. Adames
Bachelor\u0027s Degree
77 satisfied customers
I need help with advanced macroeconomics. I'm having trouble
I'm having trouble with the IS-MP-PC model, showing what would happen if the FFR would be increased, and also if there were to be a tax reform. … read more
Dr. Donna Kakonge
Dr. Donna Kakonge
Doctor of Education
185 satisfied customers
With a minimum word count of 130: Do you believe business
With a minimum word count of 130: Do you believe business enterprise should be regulated by the federal government or that the marketplace should determine price? Explain your response.… read more
Experienced Teacher
Experienced Teacher
Bachelor\u0027s Degree
394 satisfied customers
Is there any help for Linux beginners testout chapter exams.
is there any help for Linux beginners testout chapter exams … read more
Dr. Donna Kakonge
Dr. Donna Kakonge
Doctor of Education
185 satisfied customers
Prepare 10 column work sheet for fiscal year 2005 starting
prepare 10 column work sheet for fiscal year 2005 starting with unadjust trial balance including adjustments on additional facts?… read more
Manal Elkhoshkhany
Manal Elkhoshkhany
Tutor
Foundation classes for MBA
4,549 satisfied customers
Need an SQL query written that will create a row for every
Need an SQL query written that will create a row for every possible date. I need it to take all invoices, payments and exchange rates and create a row for each record so that it can be filtered by exa… read more
The-PC-Guy
The-PC-Guy
Bachelor\u0027s Degree
628 satisfied customers
We have a project that is due October 29, I have scanned the
Angela, We have a project that is due October 29, I have scanned the info for it but I don't know how to get them to you. Could you please let me know how I can get them to you? Here is the file : dow… read more
Seanna
Seanna
Tutor
1,781 satisfied customers
For LogicPro only: I need to develop a code using SQL for a
For LogicPro only: I need to develop a code using SQL for a cookbook database. Below are the requirements:Provide the SQL CREATE TABLE commands for the five tables in your cookbook database. Include P… read more
LogicPro
LogicPro
Engineer
Bachelor of Technology
5,672 satisfied customers
Disclaimer: Information in questions, answers, and other posts on this site ("Posts") comes from individual users, not JustAnswer; JustAnswer is not responsible for Posts. Posts are for general information, are not intended to substitute for informed professional advice (medical, legal, veterinary, financial, etc.), or to establish a professional-client relationship. The site and services are provided "as is" with no warranty or representations by JustAnswer regarding the qualifications of Experts. To see what credentials have been verified by a third-party service, please click on the "Verified" symbol in some Experts' profiles. JustAnswer is not intended or designed for EMERGENCY questions which should be directed immediately by telephone or in-person to qualified professionals.

Disclaimer: Information in questions, answers, and other posts on this site ("Posts") comes from individual users, not JustAnswer; JustAnswer is not responsible for Posts. Posts are for general information, are not intended to substitute for informed professional advice (medical, legal, veterinary, financial, etc.), or to establish a professional-client relationship. The site and services are provided "as is" with no warranty or representations by JustAnswer regarding the qualifications of Experts. To see what credentials have been verified by a third-party service, please click on the "Verified" symbol in some Experts' profiles. JustAnswer is not intended or designed for EMERGENCY questions which should be directed immediately by telephone or in-person to qualified professionals.

Show MoreShow Less

Ask Your Question

x