Homework

Homework Questions? Ask a Tutor for Answers ASAP

Ask an Expert,
Get an Answer ASAP!

Homework
This answer was rated:

Need help with penn foster dressmaking and design tests

# 042014, 042015,042815,042016,042017,042816...
Need help with penn foster dressmaking and design tests # 042014, 042015,042815,042016,042017,042816
Ask Your Own Homework Question
Answered in 30 minutes by:
5/4/2008
M. Castillo
M. Castillo, Homework Expert
Category: Homework
Satisfied Customers: 969
Experience: Penn Foster Exams, Grammar, Proofreading, Literature, Mathematics
Verified
Hello, and welcome back to Just Answer!

I have the first two exams, but have not taken the remaining four yet. You can wait to see if another expert has all of the exams.

If you don't hear back from anyone and you want the first two, I'll post them for you if that's acceptable.

Best wishes.
Ask Your Own Homework Question
Customer reply replied 9 years ago
Reply to M. Castillo's Post: the first two will be fine

Sure. Here you go:

**IMPORTANT MESSAGE -- PLEASE READ BEFORE ACCEPTING** Penn Foster has been changing questions on some of their exams recently. The last time I verified the accuracy of the answers below, they were correct. Your passing grade depends on you taking the exam on your own, checking your answers against mine, and verifying any discrepancies before you submit each exam. I would be grateful if you would let me know of any changes you might discover.

04201400

1. C
2. B
3. C
4. A
5. A
6. B
7. C
8. B
9. C
10. A
11. B
12. C
13. B
14. A
15. C
16. A
17. A
18. B
19. C
20. B
21. B
22. C
23. A
24. A
25. C

04201500

2. C
3. B
4. A
5. B
6. C
7. A
8. C
9. D
10. D
11. D
12. B
13. A
14. C
15. B
16. D
17. C
18. A
19. C
20. B

I have answers to most Penn Foster Exams, so if you or anyone you know should need help, you can request me by typing your question directly into the question box on my homework profile page (below).

Best wishes!

__________________________

If you would like to work with me in the future, please feel free to
bookmark (and share with friends) my profile pages:

Homework * Computer * General * Home Improvement * Job * Entertainment


You can type your question for me directly into the box on my profile page.
*Please be sure to include "For M. Castillo" in your question's title*

M. Castillo
M. Castillo, Homework Expert
Category: Homework
Satisfied Customers: 969
Experience: Penn Foster Exams, Grammar, Proofreading, Literature, Mathematics
Verified
M. Castillo and 87 other Homework Specialists are ready to help you
Ask your own question now
Customer reply replied 9 years ago
Reply to M. Castillo's Post: they sent me 04201501 for the second test
It's the same thing as 04201500. No worries!
M. Castillo
M. Castillo, Homework Expert
Category: Homework
Satisfied Customers: 969
Experience: Penn Foster Exams, Grammar, Proofreading, Literature, Mathematics
Verified
M. Castillo and 87 other Homework Specialists are ready to help you
Ask your own question now
Customer reply replied 9 years ago
Reply to M. Castillo's Post: Here is the exam for 04281500 can you help with this one as well??

Examination Number
04281500
PRAC EXER FOR INSTRUC PACK 1

--------------------------------------------------------------------------------

When you have completed your exam and reviewed your answers, click Submit Exam. Answers will not be recorded until you hit Submit Exam. If you need to exit before completing the exam, click Cancel Exam.

Questions 1 to 10: Select the best answer to each question.

Base your answers to Questions 1–5 on the following scenario. Use your units Introduction to Sewing and Sewing Machines as reference.
Mrs. Shotto was once one of your regular customers, but she hasn't asked to have any garments made in approximately one year. You note she has lost weight. She would like you to make her a special silk blouse to replace a favorite blouse that has worn out. The blouse has very simple lines and will be worn tucked in at the waist of pants or a skirt. She has brought the material and the old pattern, which was a Misses' size 12. When you measure her, you discover that her bust now measures 32 in. instead of 34 in. and that her waist is 25 in. instead of 26 in. Mrs. Shotto is 5 ft. 3 in.

1.   Now that Mrs. Shotto has lost weight, what pattern size would be a better fit?

A. Misses' size 10
     B. Miss Petite size 10

C. Half-sizes/Teen size 11/12

D. Junior Petite size 9

2.   The blouse pattern is no longer available for purchase. In any case, Mrs. Shotto's measurements are only one inch smaller and you can adjust patterns up to two inches. To accommodate her smaller waist, therefore, you alter the pattern by

A. reducing the side seams by 1/2 in.
     B. making a pleat down the back and front panels of the pattern.

C. narrowing the back dart.

D. eliminating an inch at the back and front center seams.

3.   What type of sewing machine thread would you choose to sew the blouse?

A. All purpose cotton/polyester
     B. Extra-fine polyester

C. Long-fiber polyester

D. Buttonhole twist

4.   What size needle would you select for the sewing machine?

A. 14/90 Ballpoint
     B. 14/90

C. 16/100

D. 11/75

5.   What type of seam would be most suitable for the selected fabric?

A. Flat-felled
     B. Open

C. French

D. Overlaid

6.   You're repairing an armhole seam in a turtleneck used primarily for skiing. The stitching has come loose because of the extra arm movement. What type of hand stitch do you use?

A. Backstitch
     B. Slipstitch

C. Running stitch

D. Blind stitch

7.   If your sewing machine were skipping stitches, what would you check first?

A. Bobbin tension
     B. Needle setting

C. Thread type

D. Pressure foot adjustment

8.   You find that your stitching distance from the edge of the fabric isn't very consistent. Which attachment could you add to your machine to solve the problem?

A. Seam guide
     B. Overedge foot

C. Edge stitcher

D. Tucker

9.   How do you secure the beginning and end of every seam?

A. Add a double-stitch tailor tack to each end.
     B. Press it with starch.

C. Back-tack three stitches at each end.

D. Stay stitch the ends.

10.   If, while you're machine stitching, your fabric puckers and the stitches break, what should you do first?

A. Change the needle.
     B. Change the thread.

C. Lower the tension.

D. Raise the tension.
My search function must not have been working correctly when I searched for the exams in my file last time. I actually do have these exams! Funny it wasn't working the other day, but is now.

Anyway, here you go. As before, please check my answers against yours and verify any discrepancies BEFORE you submit your exam.

04281500

1. B

2. A

3. B

4. D

5. C

6. A

7. B

8. A

9. C

10. C

Ask Your Own Homework Question
Customer reply replied 9 years ago
That was awesome you are the best. I have one more to finsh for today can you help with this one

Examination Number
04201600
FIBERS AND FABRICS

--------------------------------------------------------------------------------

When you have completed your exam and reviewed your answers, click Submit Exam. Answers will not be recorded until you hit Submit Exam. If you need to exit before completing the exam, click Cancel Exam.

Questions 1 to 20: Select the best answer to each question.

1.   Which one of the following is the most complete and accurate definition of fiber?

A. A stringy substance from plants
     B. The hair of an animal

C. Man-made threads and yarns

D. Basic raw material from which fabric is made

2.   An example of a natural fiber is

A. nylon.
     B. Dacron.

C. cotton.

D. Acrilan.

3.   All woven fabrics are made from fibers, which have been

A. cut into short lengths.
     B. twisted into yarn.

C. spun into filaments.

D. bulked and crimped.

4.   Most natural yarns are made from staple fibers, a term which means that the fibers are

A. very long with a smooth surface.
     B. twisted to give them a bulky texture.

C. crimped to make them elastic.

D. produced naturally in short lengths.

5.   The only natural fiber that's a filament is

A. silk.
     B. wool.

C. cotton.

D. linen.

6.   If you were to purchase some wool gabardine fabric, you would know that it was made from

A. woolen yarn.
     B. worsted yarn.

C. shoddy wool.

D. virgin wool.

7.   Nylon fiber is classified under which one of these headings?

A. Polyamide
     B. Polyester

C. Polyurethane

D. Protein

8.   The threads first placed on a loom for weaving a fabric are called the

A. selvage.
     B. shuttle.

C. warp.

D. weft.

9.   Acetate's ability to dissolve in acetone is used in the production of which one of these types of lace?

A. Alencon
     B. Chantilly

C. Schiffli

D. Guipure

10.   Jersey is an example of which one of these types of fabrics?

A. Knitted
     B. Bonded

C. Woven

D. Pile

11.   Bringing fabric back to an even width after it has been dyed is called

A. pressing.
     B. laminating.

C. bonding.

D. tentering.

12.   Dotted Swiss, dimity, and duck are listed in which one of these fabric categories?

A. Wool
     B. Silk

C. Cotton

D. Linen

13.   According to the study material, creases can be removed from velvet fabric without damaging the pile by

A. hanging it in a steam-filled room.
     B. pressing it directly on the right side.

C. pressing it firmly on a hard surface, wrong side up.

D. stretching it tightly on a velvet-covered board.

14.   Which one of these blocks illustrates an unbalanced vertical pattern?

A.   
     B.

C.

D.

15.   When using vertical stripes, problems in matching generally occur at which one of these seams?

A. Side skirt seam
     B. Shoulder seam

C. Center back skirt seam

D. One-piece sleeve seam

16.   Which one of these fabrics is neither woven nor knitted?

A. Bouclé
     B. Poplin

C. Felt

D. Jersey

17.   Which of these fabrics doesn't require hemming because it doesn't fray?

A. Net
     B. Brocade

C. Open weave

D. Satin

18.   A transparent film laminated to a fabric is identified in the study material as

A. stretch fabric.
     B. PVC.

C. a skin.

D. two-faced fabric.

19.   Which one of these ironing methods would you use for lace?

A. Iron on wrong side when completely dry.
     B. Iron on right side while very damp.

C. Iron on wrong side over a pad of toweling.

D. Iron on right side using the toe of the iron.

20.   To remove a coffee stain from a cotton shirt, you should

A. sponge it with warm water and detergent.
     B. dab it with carbon tetrachloride.

C. soak it in a mixture of ammonia and water.

D. dab it with a mixture of glycerin and water.

Sure, here you go:

Again, please check any discrepancies before submitting your exam. Please let me know if I have any that are different!

04201600

1. D

2. C

3. B

4. D

5. A

6. B

7. A

8. C

9. D

10. A

11. D

12. C

13. A

14. B

15. B

16. C

17. A

18. B

19. C

20. D


I have answers to most Penn Foster Exams, so if you or anyone you know should need help, you can request me by typing your question directly into the question box on my homework profile page (below).

Best wishes!

__________________________

If you would like to work with me in the future, please feel free to
bookmark (and share with friends) my profile pages:

Homework * Computer * General * Home Improvement * Job * Entertainment


You can type your question for me directly into the box on my profile page.
*Please be sure to include "For M. Castillo" in your question's title*

M. Castillo
M. Castillo, Homework Expert
Category: Homework
Satisfied Customers: 969
Experience: Penn Foster Exams, Grammar, Proofreading, Literature, Mathematics
Verified
M. Castillo and 87 other Homework Specialists are ready to help you
Ask your own question now
Customer reply replied 9 years ago
Reply to M. Castillo's Post: I am going to accept the answers now and also If you can give me help on another exam no rush I will attempt the exam tommorrow thanks for you help you have been outstanding!!!!

Examination Number
04201701
BASIC DRESSMAKING PROCESSES

--------------------------------------------------------------------------------

When you have completed your exam and reviewed your answers, click Submit Exam. Answers will not be recorded until you hit Submit Exam. If you need to exit before completing the exam, click Cancel Exam.

Questions 1 to 20: Select the best answer to each question.

1.   In order to produce a professional-looking garment, pressing should be done

A. at each process.
     B. only when the garment is complete.

C. just on the right side of the fabric.

D. quickly and with a light touch.

2.   A wooden clapper is used to

A. hold an ironing board steady.
     B. fasten two layers of fabric together.

C. beat the fabric fibers before pressing.

D. force in the steam after pressing.

3.   You would probably have a problem if you chose canvas as the mounting fabric for a silk suit because the

A. texture of the canvas is too smooth for the silk.
     B. stiff canvas would alter the character of the silk garment.

C. canvas is too light in weight to support the silk properly.

D. the color of the canvas wouldn't go with the color of the silk.

4.   When purchasing notions for a sewing project, you should choose thread that's _______ the fabric color.

A. the same color as
     B. a lighter tint than

C. a shade darker than

D. much darker than

5.   When purchasing dress fabric, you should be cautious about selecting material that's _______ than shown in the layout on the pattern jacket.

A. narrower than
     B. slightly wider than

C. much wider than

D. the same width as

6.   Which one of these fibers doesn't shrink when wet?

A. Wool
     B. Linen

C. Cotton

D. Silk

7.   Which one of the following methods is recommended for straightening the cut end of woven fabric before using it for sewing?

A. Pull with the hands straight across the width where the cloth was cut.
     B. Use a setsquare and mark across the fabric with tailor's chalk.

C. Pull out a weft thread and cut along the resulting line.

D. Mark with pins along a row of stitches on the wrong side.

8.   When paper pattern pieces are dovetailed in a cutting layout, they're placed so they

A. all face the same direction.
     B. fit closely together to save fabric.

C. have their grain lines on the bias.

D. are lying face down on the fabric.

9.   Trace tacking is made with

A. tailor's chalk.
     B. colored tracing paper.

C. coarse tacking thread.

D. sharp pointed scissors.

10.   When tacking a bodice for a fitting, you should proceed in this order:

A. Side seams, shaping, shoulder seams, center back seam
     B. Shoulder seams, shaping, center back seam, side seams

C. Center back seam, shoulder seams, shaping, side seams

D. Shaping, center back seam, shoulder seams, side seams

11.   It's important that a garment should be fitted while the model is wearing each of the following items except

A. shoes of the proper height.
     B. shoulder pads, if included in the pattern.

C. face make-up in harmonizing colors.

D. suitable foundation garments.

12.   According to this study unit, the minimum number of fittings for a garment is

A. one.
     B. two.

C. three.

D. four.

13.   When shaping a garment, a close fit is produced by using

A. darts.
     B. tucks.

C. gathers.

D. unpressed pleats.

14.   An extra layer of material placed between the garment and the facing to add stiffness and strength is called the

A. paneling.
     B. interfacing.

C. shaped facing.

D. trimming.

15.   When planning a one-piece facing for the armhole of a sleeveless dress, the grain line of the facing should be taken from the

A. yoke.
     B. neckline.

C. back bodice.

D. front bodice.

16.   When joining several pieces of bias binding together to make one long strip, the pieces should be joined

A. in a gently curving seam.
     B. straight along the length of the strip.

C. on a straight thread.

D. straight across the width of the strip.

17.   When sewing a new dress for yourself, the best method of marking the hem length is to

A. ask someone to mark it for you.
     B. pin it an even distance from the waistline.

C. chalk an even line from the lower edge.

D. do it yourself with an adjustable hem marker.

18.   Bound buttonholes are generally

A. horizontal.
     B. very small.

C. quite strong.

D. highly washable.

19.   Each of the following statements about buttons is true except this one:

A. Dramatic buttons can give a plain garment elegance.
     B. Buttons that contrast with the garment color shouldn't be used.

C. Well-matched buttons can enhance the appearance of a garment.

D. The type, color, and size of buttons should complement the garment.

20.   Binding must always be cut

A. on the straight of the fabric.
     B. on the bias.

C. near the selvage edge.

D. on the cross grain.

Here you go:

04201701 Basic Dressmaking Processes

1. A

2. D

3. B

4. C

5. A

6. D

7. C

8. B

9. C

10. D

11. C

12. C

13. A

14. B

15. D

16. C

17. A

18. A

19. B

20. B

I have answers to most Penn Foster Exams, so if you or anyone you know should need help, you can request me by typing your question directly into the question box on my homework profile page (below).

Best wishes!

__________________________

If you would like to work with me in the future, please feel free to
bookmark (and share with friends) my profile pages:

Homework * Computer * General * Home Improvement * Job * Entertainment


You can type your question for me directly into the box on my profile page.
*Please be sure to include "For M. Castillo" in your question's title*

Ask Your Own Homework Question
Customer reply replied 9 years ago
this the last one of the set if you can get to this one I would truly appricate it. I will try the answers for the last test tommmorow. Thanks again and have a great day...

Examination Number
04281600
PRAC EXER FOR INSTRUC PACK 2

--------------------------------------------------------------------------------

When you have completed your exam and reviewed your answers, click Submit Exam. Answers will not be recorded until you hit Submit Exam. If you need to exit before completing the exam, click Cancel Exam.

Questions 1 to 10: Select the best answer to each question.

Base the answers to Questions 1–3 on the following information:
Ms. Troy would like you to make a copy of an outfit that she owns and really likes—a sleeveless dress with a short-sleeve jacket. She has selected a lilac linen fabric that comes in 36-in. width. You make a pattern for the dress and record the following measurements:

Jacket back length          15 in.
     Front skirt length             20 in.
     Full back length               41 in.

1.   What length of material do you need to purchase for the dress portion of the outfit?

A. 82 in.
     B. 41 in.

C. 70 in.

D. 91 in.

2.   What length of material do you need for the jacket sleeves?

A. 21 in.
     B. 36 in.

C. 27 in.

D. 54 in.

3.   The fabric label doesn't say if the linen was preshrunk. You test the fabric for shrinkage and determine it needs to be shrunk. How do you do this?

A. Wash the material in cold water and dry on high in dryer.
     B. Immerse the material in hot water and drip dry.

C. Wash the material in hot water and dry on high in dryer.

D. Immerse the material in warm water and drip dry.

4.   Which shaping technique will add shape to a bodice?

A. Darts
     B. Pleats

C. Gathers

D. Tucks

5.   A client tries on a skirt. You check the side seams. They curve towards the back. What does this indicate?

A. The skirt front is too tight.
     B. The skirt front is too loose.

C. The skirt back is too tight.

D. The skirt back is too loose.

6.   You plan to attach a flat 1/2-in. button to a garment. The size of the buttonhole should be

A. 1/2 in.
     B. 5/8 in.

C. 1 in.

D. 3/8 in.

7.   You're sewing a child's nylon jacket. You notice the fabric frays easily. Which would be your best buttonhole option?

A. Bound buttonhole
     B. Jetted and piped buttonhole

C. Machine-stitched worked buttonhole

D. Handworked buttonhole with iron-on tape

8.   When attaching a button on a man's overcoat, you can best reduce heavy strain on the button by reinforcing the button with

A. a smaller button on the inside.
     B. silk thread.

C. extra stitches sewn through button.

D. a wooden button.

9.   As many alterations as possible should be made

A. after sewing a garment.
     B. on the pattern pieces.

C. immediately after cutting.

D. following the markings on the pattern piece.

10.   A client would like you to make a skirt with pleats. Which of these fabrics would have difficulty pleating well?

A. Wool
     B. Jersey

C. Cotton

D. Linen
This answer is protected
Would you like to ask this question?
If you've already paid for this answer, simply Login.
Another expert pointed out that on exam 04281500 the answer to #1 is likely A. Misses’ size 10.

If the customer was a Misses before, she's should remain a Misses now after the weight loss. Her height hasn't changed obviously, so therefore it should remain a Misses' size.

Please be sure to research that question carefully in your study materials to ensure your coursework agrees.

I would be grateful if you would let me know what PF says the correct answer is once you submit your exam.

Thank you.
Ask Your Own Homework Question
Ask M. Castillo Your Own Question
M. Castillo
M. Castillo
M. Castillo, Homework Expert
Category: Homework
Satisfied Customers: 969
969 Satisfied Customers
Experience: Penn Foster Exams, Grammar, Proofreading, Literature, Mathematics

M. Castillo is online now

A new question is answered every 9 seconds

How JustAnswer works:

  • Ask an ExpertExperts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional AnswerVia email, text message, or notification as you wait on our site. Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction GuaranteeRate the answer you receive.

JustAnswer in the News:

Ask-a-doc Web sites: If you've got a quick question, you can try to get an answer from sites that say they have various specialists on hand to give quick answers... Justanswer.com.
JustAnswer.com...has seen a spike since October in legal questions from readers about layoffs, unemployment and severance.
Web sites like justanswer.com/legal
...leave nothing to chance.
Traffic on JustAnswer rose 14 percent...and had nearly 400,000 page views in 30 days...inquiries related to stress, high blood pressure, drinking and heart pain jumped 33 percent.
Tory Johnson, GMA Workplace Contributor, discusses work-from-home jobs, such as JustAnswer in which verified Experts answer people’s questions.
I will tell you that...the things you have to go through to be an Expert are quite rigorous.

What Customers are Saying:

Wonderful service, prompt, efficient, and accurate. Couldn't have asked for more. I cannot thank you enough for your help.

Mary C.Freshfield, Liverpool, UK

This expert is wonderful. They truly know what they are talking about, and they actually care about you. They really helped put my nerves at ease. Thank you so much!!!!

AlexLos Angeles, CA

Thank you for all your help. It is nice to know that this service is here for people like myself, who need answers fast and are not sure who to consult.

GPHesperia, CA

I couldn't be more satisfied! This is the site I will always come to when I need a second opinion.

JustinKernersville, NC

Just let me say that this encounter has been entirely professional and most helpful. I liked that I could ask additional questions and get answered in a very short turn around.

EstherWoodstock, NY

Thank you so much for taking your time and knowledge to support my concerns. Not only did you answer my questions, you even took it a step further with replying with more pertinent information I needed to know.

RobinElkton, Maryland

He answered my question promptly and gave me accurate, detailed information. If all of your experts are half as good, you have a great thing going here.

DianeDallas, TX

< Previous | Next >

Meet the Experts:

LogicPro

LogicPro

Engineer

5,731 satisfied customers

Expert in Java C++ C C# VB Javascript Design SQL HTML

Manal Elkhoshkhany

Manal Elkhoshkhany

Tutor

4,551 satisfied customers

More than 5000 online tutoring sessions.

Linda_us

Linda_us

Finance, Accounts & Homework Tutor

3,138 satisfied customers

Post Graduate Diploma in Management (MBA)

Chris M.

Chris M.

M.S.W. Social Work

2,636 satisfied customers

Master's Degree, strong math and writing skills, experience in one-on-one tutoring (college English)

F. Naz

F. Naz

Chartered Accountant

2,161 satisfied customers

Experience with chartered accountancy

Bizhelp

Bizhelp

CPA

1,887 satisfied customers

Bachelors Degree and CPA with Accounting work experience

Seanna

Seanna

Tutor

1,781 satisfied customers

3,000+ satisfied customers, all topics, A+ work

< Previous | Next >

Related Homework Questions
5 - 5 x 5 +5. What is the answer to 5 - 5 x 5 + 5? Only that
no, only that two people using order of operations keeps getting different answers… read more
GLENN
GLENN
Master of Mathematics
339 satisfied customers
Only for F.Naz Tutor. Kindly help with a research report,
Only for F.Naz Tutor.Kindly help with a research report, the links is http://www.mediafire.com/file/bmcea6dt278nw8w/report.txt… read more
F. Naz
F. Naz
Chartered Accountant
CA Finalist & Completed B.com
2,161 satisfied customers
If I did not look at the description which says 4 cpu cores
if I did not look at the description which says 4 cpu cores and 6 gpu core to make TEN I wonder if you can bundle the two to make an advertisement that says 10 core I also have others in the same fiel… read more
Pete
Pete
Engineer
Bachelor\u0027s Degree
1,123 satisfied customers
Below is the Sketch of the improved parking lot from 36
Below is the Sketch of the improved parking lot from 36 available parking spaces to 51 total parking spaces with 15 newly added parking spaces. The design was 4 rows were made from previously 3 rows. … read more
GLENN
GLENN
Master of Mathematics
339 satisfied customers
1. You've formatted the first paragraph of a document. What
1. You've formatted the first paragraph of a document. What button can you use to apply the formatting from the first paragraph to the next paragraph in the document? A. Cut B. Paste C. Copy D. Format… read more
Cher
Cher
JustAnswer Expert & Mentor;Teacher/Tutor
Masters Degree
1,381 satisfied customers
Question 3 of 20: Select the best answer for the question.
Question 3 of 20 : Select the best answer for the question. 3. Circular errors are caused by adding the cell name of a/an _______ cell to a formula. A. adjacent B. absolute C. active D. relativeQuesti… read more
Chris M.
Chris M.
M.S.W. Social Work
Master's Degree
2,636 satisfied customers
Are u able to help me do this question in raptor The Dash
are u able to help me do this question in raptorThe Dash Cell Phone Company charges customers a basic rate of $5 per month to send text messages. Additional rates are as follows: l The first 60 messag… read more
LogicPro
LogicPro
Engineer
Bachelor of Technology
5,731 satisfied customers
I need to do a research project for school. I want to see if
I need to do a research project for school. I want to see if motor proteins will carry their cargo to its destination under different conditions; different drugs. If they do in what condition is the c… read more
F. Naz
F. Naz
Chartered Accountant
CA Finalist & Completed B.com
2,161 satisfied customers
I am attempting to do a netbeans java assignment and need
I am attempting to do a netbeans java assignment and need help implementing the overridden method… read more
Ingo U
Ingo U
Master\u0027s Degree
357 satisfied customers
This assignment is due by next Tuesday by midnight. Is this
Hello David! This assignment is due by next Tuesday by midnight. Is this a good amount of time for you?Complete the following questions in an MS Word Document in APA format. Double space your work and… read more
David L.
David L.
Bachelor\u0027s Degree
6 satisfied customers
NOTE: This question is a homework given by the same
NOTE: This question is a homework given by the same professor. It does not violate any honor code because same question is repeatedly asked different students. DO NOT FLAGCase Study #1: Technology & P… read more
F. Naz
F. Naz
Chartered Accountant
CA Finalist & Completed B.com
2,161 satisfied customers
Exam Number: 584001RR Lesson Name: Microsoft Word 2016 1.
Exam Number: 584001RR Lesson Name: Microsoft Word 2016 1. Add a _______ to manually force text from one page to the next page. A. header B. blank page C. footer D. page break2. Tab stops are very usef… read more
Chris M.
Chris M.
M.S.W. Social Work
Master's Degree
2,636 satisfied customers
Penn college need answer now plz Microsoft Word 2016 1. Font
Penn foster college need answer now plz Microsoft Word 2016 1. Font size, font style, and _______ are all aspects of character formatting. A. typeface B. indentation C. line spacing. D. alignment 2. W… read more
GLENN
GLENN
Master of Mathematics
339 satisfied customers
Adrianna, a local retired music teacher and amateur concert
Adrianna, a local retired music teacher and amateur concert violinist, has recently died. Her will contains the following provisions: (i) £150,000 on trust to be shared equally between those pupils to… read more
F. Naz
F. Naz
Chartered Accountant
CA Finalist & Completed B.com
2,161 satisfied customers
When Boyajian purchased her home in Yosemite Sky Park, a
When Boyajian purchased her home in Yosemite Sky Park, a residential subdivision created for owners of small airplanes, the deed transferring title from San Joaquin Development Corporation to her incl… read more
Steven, M.Acc.
Steven, M.Acc.
Instructor
Master\u0027s Degree
252 satisfied customers
Ovid owned 40 acres of timberland in the mountains just east
Ovid owned 40 acres of timberland in the mountains just east of La Sierra State Park. His property began at the western terminus of County Road 69. He used the property for camping and fishing, and bu… read more
Steven, M.Acc.
Steven, M.Acc.
Instructor
Master\u0027s Degree
252 satisfied customers
I didn't pass 2 exams for penn human relations an I need
I didn't pass 2 exams for penn foster human relations an I need help … read more
GLENN
GLENN
Master of Mathematics
339 satisfied customers
8. In spite of the difficulties that ABC... 8. In spite of
8. In spite of the difficulties that ABC... 8. In spite of the difficulties that ABC has caused the company, DEF still thinks that ABC makes the best gaskets in the world. Since the client doesn't wan… read more
Ray
Ray
Lawyer
Doctoral Degree
30,821 satisfied customers
Disclaimer: Information in questions, answers, and other posts on this site ("Posts") comes from individual users, not JustAnswer; JustAnswer is not responsible for Posts. Posts are for general information, are not intended to substitute for informed professional advice (medical, legal, veterinary, financial, etc.), or to establish a professional-client relationship. The site and services are provided "as is" with no warranty or representations by JustAnswer regarding the qualifications of Experts. To see what credentials have been verified by a third-party service, please click on the "Verified" symbol in some Experts' profiles. JustAnswer is not intended or designed for EMERGENCY questions which should be directed immediately by telephone or in-person to qualified professionals.

Disclaimer: Information in questions, answers, and other posts on this site ("Posts") comes from individual users, not JustAnswer; JustAnswer is not responsible for Posts. Posts are for general information, are not intended to substitute for informed professional advice (medical, legal, veterinary, financial, etc.), or to establish a professional-client relationship. The site and services are provided "as is" with no warranty or representations by JustAnswer regarding the qualifications of Experts. To see what credentials have been verified by a third-party service, please click on the "Verified" symbol in some Experts' profiles. JustAnswer is not intended or designed for EMERGENCY questions which should be directed immediately by telephone or in-person to qualified professionals.

Show MoreShow Less

Ask Your Question

x