General

Ask Experts & get answers to your questions - ASAP

Ask an Expert,
Get an Answer ASAP!

literature

Customer Question
1.   During what part of "Bernice...
1.   During what part of "Bernice Bobs Her Hair" does Bernice cut Marjorie's braids?

     A. Climax
     B. Rising action

     C. Falling action

     D. Epiphany




2.   The label detective novel is an example of

     A. a character study.
     B. informational reading.

     C. a genre.

     D. a universal truth.




3.   Which one of the following types of writing would most likely be fiction?

     A. Novel
     B. Essay

     C. Autobiography

     D. Informational literature




4.   Which one of the following terms best describes the period of the 1920s?

     A. Proper
     B. Moral

     C. Rebellious

     D. Symbolic




5.   Suppose you've just read a romance novel that has stock characters and a happily-ever-after ending. What kind of literature were you probably reading?

     A. Escapist literature
     B. Informational literature

     C. Interpretive literature

     D. Universal literature




6.   Because Bernice changes during the course of "Bernice Bobs Her Hair," she's said to be a _______ character.

     A. one-dimensional
     B. symbolic

     C. static

     D. dynamic




7.   Which one of the following genres presents the author's personal ideas and feelings about a particular topic?

     A. Short story
     B. Novel

     C. Poem

     D. Essay




8.   What are conventions?

     A. The events that lead to the climax of a novel
     B. The conflicts between the protagonist and the antagonist

     C. The traditions and rules that lead to a reader's expectations

     D. The difficulties a writer encounters in creating characters




9.   Which one of the following events in "Bernice Bobs Her Hair" is an example of an epiphany?

     A. Bernice suddenly understands how others see her.
     B. Marjorie dares Bernice to get her hair bobbed.

     C. Warren begins to come to visit Bernice.

     D. G. Reece Stoddard cuts in on Bernice's dance partner.




10.   In "A White Heron," how does Sarah Jewett portray Sylvia's attitude about money?

     A. Sylvia doesn't really care about money at all.
     B. Sylvia hopes the hunter will give her some money no matter what she does.

     C. Sylvia struggles between protecting the heron and gaining the money.

     D. Sylvia was once rich and has now fallen on hard times.




11.   Shakespeare's Romeo and Juliet is an example of

     A. an old-fashioned novel.
     B. interpretative literature.

     C. escapist literature.

     D. a perfect short story.




12.   What is Sarah Jewett suggesting when she writes about Sylvia's increasing attraction to the hunter in "A White Heron"?

     A. Sylvia will do anything for money.
     B. Sylvia is experiencing falling in love.

     C. Sylvia cares more about people than animals.

     D. Sylvia does one thing but believes the opposite.




13.   In "Bernice Bobs Her Hair," Bernice is the _______ in the story.

     A. symbol of fun
     B. stock character

     C. protagonist

     D. genre




14.   Which one of the following items is an example of a symbol in "Bernice Bobs Her Hair"?

     A. Marjorie's talk with her mother
     B. Bernice's car

     C. The dinner-dance at the country club

     D. Bernice's haircut




15.   The connotative meaning of a word refers to

     A. its dictionary definition.
     B. what it suggests about something.

     C. the irony suggested by the word.

     D. its meaning at a specific time in history.




16.   The term realism refers to

     A. making things better than they actually are.
     B. describing things just as they are.

     C. using as much descriptive language as possible.

     D. allowing the reader to draw his or her own conclusions.




17.   The most significant conflict in "Bernice Bobs Her Hair" is between

     A. Warren and Marjorie.
     B. Marjorie and men in general.

     C. Bernice and Marjorie.

     D. Bernice and herself.




18.   Interpretative literature is said to be interactive because

     A. you can read most of these works on the Internet now.
     B. the conflict shows the interaction between two elements of the story.

     C. the story consists of a rising action and a falling action.

     D. the reader has to take part in discovering the meaning of the work.




19.   Which one of the following events is an example of situational irony?

     A. Bernice cuts her hair and suddenly realizes what a mistake it is.
     B. Bernice overhears Marjorie talking with her mother.

     C. Warren is disappointed that Bernice cuts her hair.

     D. Marjorie teaches Bernice how to be more socially accepted.




20.   The events that take place in a story make up the story's

     A. genre.
     B. plot.

     C. setting.

     D. climax.

1.   In "A Pair of Silk Stockings," the silk stockings are a symbol of

     A. Mrs. Sommers's inability to handle money.
     B. Mrs. Sommers's lack of concern for her children.

     C. Mrs. Sommers's selfish needs.

     D. Mrs. Sommers's desire for attention.




2.   An author's purpose in using rhetoric is to

     A. create a certain effect for the reader.
     B. present facts as they really are.

     C. provide hints as to what's going to happen.

     D. separate realism from idealism.




3.   The wicked witch and the big bad wolf are examples of

     A. dynamic characters.
     B. archetypes.

     C. protagonists.

     D. anecdotes.




4.   Faith's pink ribbons are an example of a

     A. genre.
     B. parable.

     C. fable.

     D. symbol.




5.   In "Paul's Case," members of the faculty don't like Paul's carnation because they think

     A. it's effeminate for a man to wear a flower.
     B. it doesn't match his other clothing.

     C. it suggests that he's not taking things seriously.

     D. it's the mark of an early death.




6.   Which one of the following short stories is an example of an allegory?

     A. "Paul's Case"
     B. "The Private History of a Campaign That Failed"

     C. "Young Goodman Brown"

     D. "A Pair of Silk Stockings"




7.   An individuated character is one who

     A. has his or her own unique history and personality.
     B. is a symbol for some characteristic.

     C. is able to be identified with the audience.

     D. has a series of epiphanies.




8.   In the story "Paul's Case," why is Paul irritated and wretched after the concert?

     A. He has seen his English teacher.
     B. He has spoken with the singer.

     C. His real life is so different from his dream.

     D. He has to walk home in the rain.




9.   Paul's tattered clothes are a symbol of his

     A. rebellious nature.
     B. unconcern about what he looked like.

     C. desire to insult the faculty.

     D. economic circumstances.




10.   In "The Private History of a Campaign That Failed," Twain writes, "We were equal to the occasion. In our response there was no hesitation, no indecision" (71). This type of writing is an example of

     A. a motif.
     B. hypocrisy.

     C. an anecdote.

     D. mock heroics.




11.   What author saw hypocrisy in the lives of the Puritans?

     A. Willa Cather
     B. Mark Twain

     C. Nathaniel Hawthorne

     D. Kate Chopin




12.   Which one of the following is characteristic of a character study?

     A. The protagonist is a static character.
     B. Getting a glimpse into the character's mind and heart is the most important element of the story.

     C. The character is usually tragicomic—that is, he or she is both funny and sad at different times.

     D. The character comes to an unhappy end.




13.   Foreshadowing means

     A. showing the readers the dark side of a character's personality.
     B. describing what happens at night—for example, in a dark basement.

     C. hinting at things that will occur later.

     D. putting secondary characters in the foreground of the story.




14.   In "Paul's Case," why does Paul go to work early?

     A. He wanted to wrestle with the other boys.
     B. He didn't want to lose his job.

     C. He didn't want to get caught skipping school.

     D. He liked looking at the pictures in the art gallery.




15.   Which one of the following statements best describes the theme of "Young Goodman Brown"?

     A. People aren't always what they seem.
     B. The Devil is in charge of this world.

     C. Men should listen to the cautions of their wives.

     D. The forest is a place where dark deeds take place.




16.   In "Young Goodman Brown," what is meant by "a hoary corpse"?

     A. A respected person
     B. An extremely old dead body

     C. A promiscuous person

     D. A lonely man




17.   What is the climax in Willa Cather's short story "Paul's Case"?

     A. Paul takes the train to New York.
     B. Paul reads about his theft in the newspaper.

     C. Paul jumps in front of the train.

     D. Paul meets the boy from Yale.




18.   Which one of the following words best describes Goodman Brown at the end of Hawthorne's story?

     A. Relieved
     B. Innocent

     C. Safe

     D. Despairing




19.   At the beginning of "Young Goodman Brown," Brown's wife says, "Pray tarry with me this night, dear husband, of all nights in the year" (1). This statement is an example of

     A. irony.
     B. ambiguity.

     C. foreshadowing.

     D. satire.




20.   Which one of the following short stories takes a series of completely ordinary events and develops them into a character study?

     A. "Paul's Case"
     B. "A Private History of a Campaign That Failed"

     C. "Young Goodman Brown"

     D. "A Pair of Silk Stockings"

1.   If you consider The Call of the Wild to be an allegory, which one of the following statements would be true?

     A. Judge Miller represents the primordial condition.
     B. Buck represents some characteristic of humanity.

     C. John Thornton represents the civilized world.

     D. The book is a story about the need for socialism.




2.   On page 14 of The Call of the Wild, what's meant by the phrase "The domesticated generations fell from him"?

     A. Buck has lost a lot of hair in his fight with Spitz.
     B. Buck is learning to love a human being again.

     C. Buck is losing his civilized characteristics.

     D. Buck longs to return home to the Judge's family.




3.   The survival of the fittest is an idea promoted by

     A. Carl Jung.
     B. Friedrich Nietzsche.

     C. Charles Darwin.

     D. Karl Marx.




4.   In Buck's thinking, the "noblest" prey of all is

     A. another dog.
     B. a very fast rabbit.

     C. a moose.

     D. man.




5.   The Yukon is the main _______ for this story.

     A. symbol
     B. genre

     C. plot

     D. setting




6.   How did John Thornton die?

     A. He died from frostbite to his feet.
     B. He was killed by a group of wild wolves.

     C. He was killed by Native Americans.

     D. He died in the river rapids.




7.   What does Buck often dream of as he sleeps by the campfire?

     A. Judge Miller's home
     B. Primitive man

     C. John Thornton

     D. His fight with Spitz




8.   The term racial unconscious means that

     A. we're all racists at heart to some degree, even though we're unaware of it.
     B. each species and culture shares ancient memories, stored in the unconscious part of the mind.

     C. you must learn the law of club and fang to survive.

     D. nature weeds out the weakest and unfit.




9.   What happens the first time Buck is beaten?

     A. He learns he has to obey men, but decides never to surrender inside.
     B. He has his spirit as well as his body crushed.

     C. He learns that he can't get away with stealing another dog's food.

     D. He swears that he'll someday have his revenge on Spitz.




10.   The term hierarchy refers to

     A. a team in which everyone is equal and has to pull his or her own weight.
     B. a power structure in which each member knows his or her own place.

     C. a situation in which higher species such as men will always be in control of lower species such as animals.

     D. a condition in which the weak must die so the strong can survive.




11.   The purpose of the expedition Buck takes with Thornton and his partners is to

     A. search for a gold mine.
     B. find a new camp.

     C. deliver mail.

     D. hunt for food.




12.   On page 14 of The Call of the Wild, Jack London writes, "In vague ways he remembered back to the youth of the breed." This statement is an example of

     A. the will to power.
     B. natural selection.

     C. survival of the fittest.

     D. the racial unconscious.




13.   What breed of dog is Buck?

     A. St. Bernard and Scotch shepherd mix
     B. Husky and Scotch shepherd mix

     C. St. Bernard

     D. Husky




14.   Mercedes's luggage is a symbol of

     A. her party's inexperience.
     B. civilization.

     C. her domination.

     D. her selfishness.




15.   What word best describes the relationship between Buck and John Thornton?

     A. Friendship
     B. Trust

     C. Attachment

     D. Love




16.   The death of Curly is an example of

     A. the theory of evolution.
     B. racial unconsciousness.

     C. the law of club and fang.

     D. the will to power.




17.   The will to power is symbolized by

     A. Buck's killing Spitz.
     B. Hal's arguing with Charles.

     C. Thornton's rifle.

     D. Buck's becoming friends with Thornton.




18.   Frangois and Perrault are

     A. gold diggers from California.
     B. dog trainers from Alaska.

     C. agents of the Canadian government.

     D. drivers of the mail train.




19.   Who saves Buck from impending death at the hands of Hal?

     A. John Thornton
     B. Judge Miller

     C. Frangois

     D. Perrault




20.   Which one of the following words best describes Hal, Mercedes, and Charles?

     A. Sensitive
     B. Frightened

     C. Prepared

     D. Inexperienced

1.   If this be error and upon me proved,
I never writ, nor no man ever loved.
These lines are an example of a/an


     A. quatrain.
     B. octet.

     C. couplet.

     D. sestet.




2.   The line "I wandered lonely as a cloud" is an example of

     A. a metaphor.
     B. a simile.

     C. a couplet.

     D. alliteration.




3.   In "Shall I Compare Thee to a Summer's Day?" Shakespeare claims that the object of his sonnet will be immortal because

     A. he'll always love her.
     B. she's for all seasons.

     C. she'll live on in his poem.

     D. she's like the summer's day.




4.   Which one of the following sentences is an example of a metaphor?

     A. I am a rock.
     B. She eats like a bird.

     C. I'm as hungry as a wolf.

     D. The breeze blew the branches back and forth.




5.   The way Cowley uses the phrase "my own country" is an example of

     A. simile.
     B. consonance.

     C. repetition.

     D. personification.




6.   The phrase "mid-May" is an example of

     A. assonance.
     B. consonance.

     C. alliteration.

     D. metaphor.




7.   During the Romantic period, poets placed an emphasis on

     A. discipline.
     B. order.

     C. hierarchy.

     D. nature.




8.   Which one of the following words is an iamb?

     A. Rachel
     B. Alice

     C. JoAnne

     D. Sally




9.   The line "A tree whose hungry mouth is prest" is an example of iambic

     A. trimeter.
     B. pentameter.

     C. tetrameter.

     D. dimeter.




10.   What is the most probable reason that rhyme and repetition first found their ways into poems?

     A. People wanted a beat they could dance to.
     B. They were written for the upper class.

     C. Heroes in epics tended to talk that way.

     D. The poems were easier to remember and pass on.




11.   Which one of the poems you've read uses the words floats, fluttering, and dancing?

     A. "I Wandered Lonely as a Cloud"
     B. "Let Me Not to the Marriage of True Minds"

     C. "Shall I Compare Thee to a Summer's Day?"

     D. "The Long Voyage"




12.   Emphasizing the importance of order, law, discipline, and tradition is typical of _______ literature.

     A. Romantic
     B. Classical

     C. discursive

     D. dramatic




13.   Which one of the following phrases is an example of consonance?

     A. From rest and sleep, which but thy pictures be
     B. Sometime too hot the eye of heaven shines

     C. Drink to me only with thine eyes

     D. River birch and upland beech




14.   Which one of the poems you've read has the rhyme scheme AA BB CC . . . ?

     A. "I Wandered Lonely as a Cloud"
     B. "Let Me Not to the Marriage of True Minds"

     C. "The Long Voyage"

     D. "Trees"




15.   "Let Me Not to the Marriage of True Minds" is an example of which type of poem?

     A. Narrative
     B. Discursive

     C. Dramatic

     D. Descriptive




16.   "Foam brightens like the dogwood now" is an example of

     A. a simile.
     B. a metaphor.

     C. alliteration.

     D. consonance.




17.   The rhyme scheme of Shakespeare' s sonnets is

     A. AABB CCDD EEFF GG.
     B. ABAB CDCD EFEF GG.

     C. ABBA CDDC EFFE GG.

     D. ABCD ABCD ABCD GG.




18.   Who are the "fools" mentioned in the poem "Trees"?

     A. Poets
     B. Gods

     C. Trees

     D. Robins




19.   The repeated use of the "o" sound in "A host, of golden daffodils" is called

     A. consonance.
     B. assonance.

     C. alliteration.

     D. rhyme.




20.   A definition of formal poetry is verse that

     A. sticks to certain traditional patterns.
     B. has no rhyme scheme.

     C. uses figurative language.

     D. is written in blank verse.
Submitted: 11 years ago.Category: General
Show More
Show Less
Ask Your Own General Question
Answered in 9 minutes by:
2/1/2007
Expert: Ryan, Professional Researcher replied 11 years ago
Ryan
Ryan, Professional Researcher
Category: General
Satisfied Customers: 2,066
Experience: I only answer questions I'm 100% confident in. If you got an answer from me it's because I know it!
Verified

Do you have the test number for these?

Regards,
Ryan

Ask Your Own General Question
Customer reply replied 11 years ago
007787      
007788      
007789      
007790
Expert: Ryan, Professional Researcher replied 11 years ago

Thanks again!

#00778700

1. C
2. C
3. A
4. C
5. A
6. D
7. D
8. C
9. A
10. C
11. B
12. B
13. C
14. D
15. B
16. B
17. D
18. D
19. A
20. B

00778800

1. C
2. A
3. B
4. D
5. C
6. C
7. A
8. C
9. D
10. D
11. C
12. B
13. C
14. D
15. A
16. B
17. C
18. D
19. C
20. D

00778900

1. B
2. C
3. C
4. D
5. D
6. C
7. B
8. B
9. A
10. B
11. A
12. D
13. A
14. B
15. D
16. C
17. A
18. C
19. A
20. D

00779000

1. C
2. B
3. C
4. A
5. C
6. C
7. D
8. C
9. C
10. D
11. A
12. B
13. D
14. D
15. B
16. A
17. B
18. A
19. B
20. A

Regards,
Ryan

Ryan
Ryan, Professional Researcher
Category: General
Satisfied Customers: 2,066
Experience: I only answer questions I'm 100% confident in. If you got an answer from me it's because I know it!
Verified
Ryan and 87 other General Specialists are ready to help you
Ask your own question now
Was this answer helpful?
Ask Ryan Your Own Question
Ryan
Ryan
Ryan, Professional Researcher
Category: General
Satisfied Customers: 2,066
2,066 Satisfied Customers
Experience: I only answer questions I'm 100% confident in. If you got an answer from me it's because I know it!

Ryan is online now

A new question is answered every 9 seconds

How JustAnswer works:

  • Ask an ExpertExperts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional AnswerVia email, text message, or notification as you wait on our site. Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction GuaranteeRate the answer you receive.

JustAnswer in the News:

Ask-a-doc Web sites: If you've got a quick question, you can try to get an answer from sites that say they have various specialists on hand to give quick answers... Justanswer.com.
JustAnswer.com...has seen a spike since October in legal questions from readers about layoffs, unemployment and severance.
Web sites like justanswer.com/legal
...leave nothing to chance.
Traffic on JustAnswer rose 14 percent...and had nearly 400,000 page views in 30 days...inquiries related to stress, high blood pressure, drinking and heart pain jumped 33 percent.
Tory Johnson, GMA Workplace Contributor, discusses work-from-home jobs, such as JustAnswer in which verified Experts answer people’s questions.
I will tell you that...the things you have to go through to be an Expert are quite rigorous.

What Customers are Saying:

Wonderful service, prompt, efficient, and accurate. Couldn't have asked for more. I cannot thank you enough for your help.

Mary C.Freshfield, Liverpool, UK

This expert is wonderful. They truly know what they are talking about, and they actually care about you. They really helped put my nerves at ease. Thank you so much!!!!

AlexLos Angeles, CA

Thank you for all your help. It is nice to know that this service is here for people like myself, who need answers fast and are not sure who to consult.

GPHesperia, CA

I couldn't be more satisfied! This is the site I will always come to when I need a second opinion.

JustinKernersville, NC

Just let me say that this encounter has been entirely professional and most helpful. I liked that I could ask additional questions and get answered in a very short turn around.

EstherWoodstock, NY

Thank you so much for taking your time and knowledge to support my concerns. Not only did you answer my questions, you even took it a step further with replying with more pertinent information I needed to know.

RobinElkton, Maryland

He answered my question promptly and gave me accurate, detailed information. If all of your experts are half as good, you have a great thing going here.

DianeDallas, TX

< Previous | Next >

Meet the Experts:

Ellen

Ellen

Consultant

109 satisfied customers

attorney and legal researcher

P. Simmons

P. Simmons

Attorney

142 satisfied customers

45 years old, retired Marine Officer, current attorney

Kim D.

Kim D.

Consultant

34 satisfied customers

Researcher 25 yrs in small and large institutions

SuperiorConsultant

SuperiorConsultant

Internet Researcher

21 satisfied customers

BBA, serving as Marketing Executive and interested in tourism,sports, and anything and everything!

Cher

Cher

Educator-40+ yrs

1,684 satisfied customers

M.A., B.A., Author, Information & Research Specialist

Michael

Michael

Librarian

1,680 satisfied customers

20+ years as information professional

Martin

Martin

Engineer

876 satisfied customers

i'm 41 and i never stopped studying and experimenting

< Previous | Next >

Related General Questions
We've been invited to a clse. We've been invited to a close
We've been invited to a close friends wedding this summer. It's out of town. Our daughter is 3 years old and even though it's an adults only wedding- we have gotten ok from couple to bring here. Last night, the groom to be told me that they won't let kids eat etc w us and will have a separate area with child care for children. I'm having a hard time with this. I am an anxious parent who doesn't leave her child with anyone but my sister or her daycare provider ( whom I am close with). My daughter is young and not used to being around strangers. I don't want to go to wedding now. What should I do? My husband is a groomsman in wedding … read more
Sarah
Sarah
Teacher
Master\u0027s Degree
17 satisfied customers
I need a phone number to call for a ride. My phone is not
my phone is not working properly with internet right now … read more
Michael
Michael
Librarian
Bachelor's Degree
1,680 satisfied customers
My lock on my Rimowa luggage will not open, even though I
My lock on my Rimowa luggage will not open, even though I have the right combination. … read more
Sarah
Sarah
Teacher
Master\u0027s Degree
17 satisfied customers
How can i cancel membership. How can i cancelmembership?
how can i cancel membership JA: The Expert will know what to do. Please tell me everything you can so the Expert can help you best. Customer: how can i cancelmembership? JA: Is there anything else imp… read more
Glenda B. Appraiser
Glenda B. Appraiser
Antique Appraiser
College
8,748 satisfied customers
I'd like to know how to find out which which company a
I'd like to know how to find out which which company a certain Marine is assigned to, so I can contact his commanding officer and inform him of how his marine has been conducting himself publicly. Thi… read more
Michael
Michael
Librarian
Bachelor's Degree
1,680 satisfied customers
Want to cancel can not afford it. Just want to cancel this
want to cancel can not afford it JA: The Expert will know what to do. Please tell me everything you can so the Expert can help you best. Customer: just want to cancel this now JA: Is there anything el… read more
Glenda B. Appraiser
Glenda B. Appraiser
Antique Appraiser
College
8,748 satisfied customers
I've lost the instruction manual to my Nikon Coolpix S32
I've lost the instruction manual to my Nikon Coolpix S32 camera and I'd like to replace it. May I purchase another copy or do you have something I could download for the same information?… read more
Sarah
Sarah
Teacher
Master\u0027s Degree
17 satisfied customers
I'm trying to find someone who can either tell me how to do
Second opinion] I'm trying to find someone who can either tell me how to do this without costing me and arm and a leg or turn me on to someone who can do it for me without costing and arm and a leg. I… read more
Michael
Michael
Librarian
Bachelor's Degree
1,680 satisfied customers
I want to research how much money comes into a small border
I want to research how much money comes into a small border town from Canadian shoppers. Where can I find that out? Name of the town is Massena, NY Thanks.… read more
Michael
Michael
Librarian
Bachelor's Degree
1,680 satisfied customers
Basketball rules My nephew is in sixth grade and he just
Basketball rules My nephew is in sixth grade and he just started playing basketball. he's thinking about high school but there's CIF rules for California and they state he can only play basketball for… read more
Michael
Michael
Librarian
Bachelor's Degree
1,680 satisfied customers
I am a Amazon prime member and I don't remember my password.
I am a Amazon prime member and I don't remember my password. … read more
Sarah
Sarah
Teacher
Master\u0027s Degree
17 satisfied customers
What is the best Credit Card in the market that doesn't have
For ***** *****brarian,What is the best Credit Card in the market that doesn't have any annual fee and has more cash back on below:Grocery shopping Online shopping… read more
Michael
Michael
Librarian
Bachelor's Degree
1,680 satisfied customers
Teacher only:. Could you please do a research for me? I'm
this question is for Sarah Teacher only: hi Sarah. Could you please do a research for me ?I'm moving out of this apartment in West Hollywood, NY and I have a lot of furniture that I need to get rid of… read more
Sarah
Sarah
Teacher
Master\u0027s Degree
17 satisfied customers
We are currently under a lease agreement with a tenant that
We are currently under a lease agreement with a tenant that has two co-signers. If our tenant violates any terms of the lease, are we required to send copies of the violation notices not only to the t… read more
Olivia Kent
Olivia Kent
Managing Partner
Doctoral Degree
3,522 satisfied customers
I own and run a retail Optical store. I am an Optician. I am
I own and run a retail Optical store. I am an Optician. I am trying to find out a way to hire an Independent Doctor of Optometry (Optometrist) to come in to my shop and do eye exams. I have all of the… read more
Sarah
Sarah
Teacher
Master\u0027s Degree
17 satisfied customers
I would like to Follow couple of companies in my LinkedIn
For ***** *****brarian,I would like to Follow couple of companies in my LinkedIn profile. But whenever they will visit my LinkedIn profile, I don't want anyone including my LinkedIn connections/networ… read more
Michael
Michael
Librarian
Bachelor's Degree
1,680 satisfied customers
My wingtips and oxfords too always get bent over time due to
My wingtips and oxfords too always get bent over time due to wear. Is this normal and expected? Do most men have this problem?… read more
Michael
Michael
Librarian
Bachelor's Degree
1,680 satisfied customers
When visiting family for a week in their home, should the
when visiting family for a week in their home, should the host pay for all meals? … read more
Schuyler
Schuyler
1,944 satisfied customers
Disclaimer: Information in questions, answers, and other posts on this site ("Posts") comes from individual users, not JustAnswer; JustAnswer is not responsible for Posts. Posts are for general information, are not intended to substitute for informed professional advice (medical, legal, veterinary, financial, etc.), or to establish a professional-client relationship. The site and services are provided "as is" with no warranty or representations by JustAnswer regarding the qualifications of Experts. To see what credentials have been verified by a third-party service, please click on the "Verified" symbol in some Experts' profiles. JustAnswer is not intended or designed for EMERGENCY questions which should be directed immediately by telephone or in-person to qualified professionals.

Disclaimer: Information in questions, answers, and other posts on this site ("Posts") comes from individual users, not JustAnswer; JustAnswer is not responsible for Posts. Posts are for general information, are not intended to substitute for informed professional advice (medical, legal, veterinary, financial, etc.), or to establish a professional-client relationship. The site and services are provided "as is" with no warranty or representations by JustAnswer regarding the qualifications of Experts. To see what credentials have been verified by a third-party service, please click on the "Verified" symbol in some Experts' profiles. JustAnswer is not intended or designed for EMERGENCY questions which should be directed immediately by telephone or in-person to qualified professionals.

Show MoreShow Less

Ask Your Question

x