Programming

Programming Questions? Ask a Programmer for Answers ASAP

Ask a Computer Expert,
Get an Answer ASAP!

Programming

21) If cell D15 contains the formula $C$5*D15, what is the

Customer Question
21) If cell D15 contains...
21) If cell D15 contains the formula =$C$5*D15, what is the D15 in the formula?
A. Mixed reference
B. Absolute reference
C. Circular reference
D. Range name



22) What should you do if you see a column of pound signs (###) instead of values or results of formulas?
A. Increase the zoom percentage.
B. Delete the column.
C. Adjust the row height.
D. Increase the column width.



23) ______ feasibility determines if the project is an acceptable financial risk and if the organization can afford the expense and time needed to complete the project.
A. technical
B. economic
C. organizational
D. behavioral



24) In the traditional systems development life cycle, users
A. have no input
B. are important only in the testing phases of the project
C. are important only in the maintenance phase of the project
D. are limited to providing information requirements



25) To create a Microsoft® PowerPoint® presentation based on an installed template, click the
A. File tab, and then click New.
B. File tab, and then click Open.
C. Insert tab, and then select Add Template.
D. Design tab, and then select New.



26) Which of the following demotes a bullet point from the first level to the second level in Outline view in Microsoft® PowerPoint®?
A. Shift+Tab
B. Tab
C. Decrease List Level
D. Ctrl+Tab



27) ________ connects parts of the intranets of different organizations and allows secure communications among business partners.
A. A global network
B. An intranet
C. An extranet
D. The Internet



28) ______ is a system with universally accepted standards for storing, retrieving, formatting, and displaying information via a client/server architecture.
A. FTP
B. World Wide Web
C. Newsgroups
D. The Internet



29) A process that allows users to place information in multiple, overlapping associations is called
A. AJAX
B. tagging
C. a Wiki
D. blogging



30) ________ are websites that provide collections of content from all over the World Wide Web.
A. Aggregators
B. Social networks
C. Mashups
D. Really simple syndications
Submitted: 6 years ago.Category: Programming
Show More
Show Less
Ask Your Own Programming Question
Answered in 12 minutes by:
7/24/2011
Programmer: unvadim, Computer Software Engineer replied 6 years ago
unvadim
unvadim, Computer Software Engineer
Category: Programming
Satisfied Customers: 1,174
Experience: Good knowledge of OOP principles. 3+ years of programming experience with Java and C++. Sun Certified Java Programmer 5.0.
Verified

unvadim :

21. B
22. D
23. B
24. C
25. A
26. B
27. A
28. B
29. C
30. A

Ask Your Own Programming Question
Programmer: unvadim, Computer Software Engineer replied 6 years ago
21. B
22. D
23. B
24. C
25. A
26. B
27. A
28. B
29. C
30. A
Ask Your Own Programming Question
Ask unvadim Your Own Question
unvadim
unvadim
unvadim, Computer Software Engineer
Category: Programming
Satisfied Customers: 1,174
1,174 Satisfied Customers
Experience: Good knowledge of OOP principles. 3+ years of programming experience with Java and C++. Sun Certified Java Programmer 5.0.

unvadim is online now

A new question is answered every 9 seconds

How JustAnswer works:

  • Ask an ExpertExperts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional AnswerVia email, text message, or notification as you wait on our site. Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction GuaranteeRate the answer you receive.

JustAnswer in the News:

Ask-a-doc Web sites: If you've got a quick question, you can try to get an answer from sites that say they have various specialists on hand to give quick answers... Justanswer.com.
JustAnswer.com...has seen a spike since October in legal questions from readers about layoffs, unemployment and severance.
Web sites like justanswer.com/legal
...leave nothing to chance.
Traffic on JustAnswer rose 14 percent...and had nearly 400,000 page views in 30 days...inquiries related to stress, high blood pressure, drinking and heart pain jumped 33 percent.
Tory Johnson, GMA Workplace Contributor, discusses work-from-home jobs, such as JustAnswer in which verified Experts answer people’s questions.
I will tell you that...the things you have to go through to be an Expert are quite rigorous.

What Customers are Saying:

My Expert answered my question promptly and he resolved the issue totally. This is a great service. I am so glad I found it I will definitely use the service again if needed.

One Happy CustomerNew York

Wonderful service, prompt, efficient, and accurate. Couldn't have asked for more. I cannot thank you enough for your help.

Mary C.Freshfield, Liverpool, UK

This expert is wonderful. They truly know what they are talking about, and they actually care about you. They really helped put my nerves at ease. Thank you so much!!!!

AlexLos Angeles, CA

Thank you for all your help. It is nice to know that this service is here for people like myself, who need answers fast and are not sure who to consult.

GPHesperia, CA

I couldn't be more satisfied! This is the site I will always come to when I need a second opinion.

JustinKernersville, NC

Just let me say that this encounter has been entirely professional and most helpful. I liked that I could ask additional questions and get answered in a very short turn around.

EstherWoodstock, NY

Thank you so much for taking your time and knowledge to support my concerns. Not only did you answer my questions, you even took it a step further with replying with more pertinent information I needed to know.

RobinElkton, Maryland

< Previous | Next >

Meet the Experts:

ATLPROG

ATLPROG

Computer Software Engineer

7,677 satisfied customers

MS in IT.Several years of programming experience in Java C++ C C# Python VB Javascript HTML

LogicPro

LogicPro

Computer Software Engineer

7,109 satisfied customers

Expert in C, C++, Java, DOT NET, Python, HTML, Javascript, Design.

unvadim

unvadim

Computer Software Engineer

1,174 satisfied customers

Good knowledge of OOP principles. 3+ years of programming experience with Java and C++. Sun Certified Java Programmer 5.0.

lifesaver

lifesaver

Computer Software Engineer

950 satisfied customers

Several years of intensive programming and application development experience in various platforms.

ehabtutor

ehabtutor

Computer Software Engineer

936 satisfied customers

Bachelor of computer science, 5+ years experience in software development, software company owner

TheDoctor

TheDoctor

Software Engineer

893 satisfied customers

M.S. in Internet Information Systems

The-PC-Guy

The-PC-Guy

Software Engineer

789 satisfied customers

Extensive Knowledge in PHP, MYSQL, CSS & Javascript

< Previous | Next >

Related Programming Questions
Trying to set up an image as visibility: hidden and then
trying to set up an image as visibility: hidden and then have the image reveal/show itself after you click on it in javascript cant figure out how to accomplish this without using buttons, everything … read more
LogicPro
LogicPro
Computer Software Engineer
Bachelor of Technology
7,109 satisfied customers
I am trying to write a VBA macro for powerpoint that would
Thank you. I am trying to write a VBA macro for powerpoint that would "Paste Special" image from Excel into Powerpoint. Note- in this example, the image is already copied to the clipboard thru a separ… read more
Steve
Steve
Consultant
Bachelor
69 satisfied customers
Really? give me min, I am working on my exam .... database
I am working on my exam .... database can you help? … read more
LogicPro
LogicPro
Computer Software Engineer
Bachelor of Technology
7,109 satisfied customers
Powerpoint retrieve from windows 10, ThinkCentre 2yrs old, I
I have not previously tried to retrieve PPpresentations... … read more
ChrisC
ChrisC
PC Technician
Associate Degree
659 satisfied customers
I do not know anything about programing, but I need to do an
I do not know anything about programing, but I need to do an assignment … read more
George Sibiya
George Sibiya
PhD
194 satisfied customers
Find the amount of pay given, hours worked, and hourly rate.
Find the amount of pay given, hours worked, and hourly rate. (The formula to calculate payroll is pay = hourly rate * hours worked.) Use these values to test the calculation: (hours = 30 and rate = 8.… read more
LogicPro
LogicPro
Computer Software Engineer
Bachelor of Technology
7,109 satisfied customers
I am trying to work up a booklet containing a blank
I am trying to work up a booklet containing a blank spreadsheet that is numbered 1-300 for an antiques auction catalog i want to make … read more
Martin
Martin
Network Engineering Diploma
141 satisfied customers
We spend a lot of time writing proposals so I want to
Hi, We spend a lot of time writing proposals so I want to automate the process. In my old company, we had someone who had a VBscript written where she opened a word file and it asked her a few questio… read more
fbeltramini
fbeltramini
23 satisfied customers
Write a program that would allow a user to enter student
Write a program that would allow a user to enter student names and Final grades (e.g. A,B,C,D,F) from their courses. You do not know how many students need to be entered. You also do not know how many… read more
LogicPro
LogicPro
Computer Software Engineer
Bachelor of Technology
7,109 satisfied customers
Autopopulate Powerpoint w/ data from Excel + photos from C:
Attachment: 2012-07-23_191559_247+template.pptx.zip Attachment: 2012-07-23_191716_247spreadsheet.xlsx I am working on a local presentation of homes for sale and would like streamline the process as mu… read more
flash0429
flash0429
self employed
Associate Degree
16 satisfied customers
hello i was wondering if you still had the computer forensics
hello i was wondering if you still had the computer forensics file that starts with: As the forensics lead for a major corporate forensics team, you have made the discovery from a tip from the IT admi… read more
LogicPro
LogicPro
Computer Software Engineer
Bachelor of Technology
7,109 satisfied customers
I am cutting tabular charts with formulas from Excel 2010 to
I am cutting tabular charts with formulas from Excel 2010 to Powerpoint 2010 - but when I paste them into a worksheet, the formulas go away and instead of numbers in the summary cells I get ###'s. If … read more
John D
John D
Bachelor Degree in Engineering
342 satisfied customers
It's really a 2 part question. We have 30 to 40 "analysis"
It's really a 2 part question. We have 30 to 40 "analysis" files that are password ***** that feed into 1 password ***** "output" file used to create tables and graphs embedded in a Powerpoint present… read more
Expert
Expert
Ronaldo and Maria receive $150,000 annually from an oil well
Ronaldo and Maria receive $150,000 annually from an oil well located on their property. They have been offered $1 million for the their share of the ownership of the well. The oil well is forecast to … read more
Zabo04
Zabo04
Master\u0027s Student
Master\u0027s Degree
7 satisfied customers
For ATLProg only Choose a Java related topic for research.
For ATLProg only Choose a Java related topic for research. The research paper must be double-spaced with a minimum of six pages in length minus the title page and reference list. The paper must follow… read more
ATLPROG
ATLPROG
Computer Software Engineer
Master's Degree
7,677 satisfied customers
Choose a Java related topic for research. The research paper
Choose a Java related topic for research. The research paper must be double-spaced with a minimum of six pages in length minus the title page and reference list. The paper must follow APA formatting g… read more
jatechexpert
jatechexpert
Master\u0027s Degree
1 satisfied customers
Hello, my name isXXXXX installed office 2010 and all of
Hello, my name isXXXXX installed office 2010 and all of my files went to a blank icon. Now the only way I can open them is open the excel, word and powerpoint program and open the files from there. Ho… read more
Programming Tutor
Programming Tutor
Free lancer
Master's Degree
365 satisfied customers
I need help creating an EERD in Word with a database that Ive
I need help creating an EERD in Word with a database that I've already created. Can anyone help me figure this out?… read more
Alex
Alex
Sr. Software Engineer
Bachelor\u0027s Degree
332 satisfied customers
Disclaimer: Information in questions, answers, and other posts on this site ("Posts") comes from individual users, not JustAnswer; JustAnswer is not responsible for Posts. Posts are for general information, are not intended to substitute for informed professional advice (medical, legal, veterinary, financial, etc.), or to establish a professional-client relationship. The site and services are provided "as is" with no warranty or representations by JustAnswer regarding the qualifications of Experts. To see what credentials have been verified by a third-party service, please click on the "Verified" symbol in some Experts' profiles. JustAnswer is not intended or designed for EMERGENCY questions which should be directed immediately by telephone or in-person to qualified professionals.

Disclaimer: Information in questions, answers, and other posts on this site ("Posts") comes from individual users, not JustAnswer; JustAnswer is not responsible for Posts. Posts are for general information, are not intended to substitute for informed professional advice (medical, legal, veterinary, financial, etc.), or to establish a professional-client relationship. The site and services are provided "as is" with no warranty or representations by JustAnswer regarding the qualifications of Experts. To see what credentials have been verified by a third-party service, please click on the "Verified" symbol in some Experts' profiles. JustAnswer is not intended or designed for EMERGENCY questions which should be directed immediately by telephone or in-person to qualified professionals.

Show MoreShow Less

Ask Your Question

x