How JustAnswer Works:
  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site. Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.
Ask Mike V. Your Own Question
Mike V.
Mike V., Auto Service Technician
Category: Car
Satisfied Customers: 25682
Experience:  25 years of experience, Certified Subaru Technician and Nissan factory trained.
2921078
Type Your Car Question Here...
Mike V. is online now
A new question is answered every 9 seconds

2 out of the three accessory power outlets not work. where

Customer Question

2 out of the three accessory power outlets not work. where do mO find the right fuse?
JA: Most vehicles have two fuse panels. Do you know what they look like?
Customer: yes
JA: What is the make/model/year of your car?
Customer: 2011outback 3.6 L H6 F DOHC 24v
JA: Are you fixing your vehicle yourself? What have you tried so far?
Customer: CHECKED (position #20 in fuse panel) 10A accessory power outlet fuse. it appears to be good.
JA: Anything else you want the mechanic to know before I connect you?
Customer: the accessory ports in the rear and the center console do not work.
Submitted: 1 month ago.
Category: Car
Expert:  Mike V. replied 1 month ago.

Thank you for your question!
My name is ***** ***** give me a moment to review your question and type my reply. Thanks

Expert:  Mike V. replied 1 month ago.

Is it the two in the rear that are not working?

Customer: replied 1 month ago.
To my knowledge, there's only one in the rear cargo area. Unless you consider the one for the trailer hitch. Also, the power outlet in the center console does not work.
Expert:  Mike V. replied 1 month ago.

Ok, start by checking fuse #13 in the fuse box inside the car. This sends power to 2 of the power outlets.

Please take a look and let me know. It's my mistake, they call the console and the one in the rear both rear outlets.

The fuse should be labeled as #13.

let me know.

Thanks.

Expert:  Mike V. replied 1 month ago.

Any luck?

Customer: replied 1 month ago.
that was correct. The bad fuse has been replaced , issue is fixed thank you. Rd
Expert:  Mike V. replied 1 month ago.

You are very welcome!
Please let me know if there is anything else I can do to help.
Also, kindly remember to rate my answer.
Thank you so much!!