How JustAnswer Works:
  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site.
    Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.
Ask Dan Your Own Question
Dan
Dan, Technician
Category: Car
Satisfied Customers: 24418
Experience:  Independent Shop Experience, 2 Year Automotive Diploma, & Access to Information Database
17871496
Type Your Car Question Here...
Dan is online now
A new question is answered every 9 seconds

Chev. Impala: i HAVE A CODE po341 AND HAVE CHANGED THE CMP

This answer was rated:

i HAVE A CODE po341 AND HAVE CHANGED THE CMP TWICE. tHE CAR WILL RUN ABOUT 50 MILES BEFORE SETTING THIS CODE. IT WILL LOOSE POWER FOR A SHORT DISTANCE THEN RECOVER AND RUN NORMAL FOR A WHILE. THIS WILL COME AND GO. ANY IDEAS.Customer
Hello, my name is XXXXX XXXXX I'm here to help get your problem solved. Do you have the 3.4 or the 3.8 engine? Thanks.
Customer: replied 4 years ago.

Dan Thanks for the responce. It is a 3.8


Ron

Thanks Ron, this is a common problem caused by a bad ignition module on these vehicles which fits the symptoms perfectly. Considering you already replaced the cam sensor I would go ahead and just replace the ignition module since wiring is very unlikely the problem due to the symptoms. Here are replacement instructions, let me now if you have more questions or if there is anything else I can do to help.
-

http://db.tt/zE3kjPO3

Dan and 3 other Car Specialists are ready to help you
Customer: replied 4 years ago.

Dan


 


Your diagnosis was dead on. Thanks much. !!!!!!!!!

Good to hear it is up and running now. Thanks for update Ron and have a good weekend.