How JustAnswer Works:
  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site. Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.
Ask Tom Johnston Your Own Question
Tom Johnston
Tom Johnston, Home Appliance Technician
Category: Appliance
Satisfied Customers: 8007
Experience:  20 years experience
14207197
Type Your Appliance Question Here...
Tom Johnston is online now
A new question is answered every 9 seconds

I have a Whirlpool AWZ 7913 - worked perfectly for 14 months.

Customer Question

I have a Whirlpool AWZ 7913 - worked perfectly for 14 months. I now have the clean filter, empty bottle and heat exchange lights flashing simultaneously. I've done the various jobs but cannot get the lights to cancel and the machine to run. I'd be really grateful for any suggestions
Submitted: 8 years ago.
Category: Appliance
Expert:  Tom Johnston replied 8 years ago.
did you unplug machine for half hour?
Customer: replied 8 years ago.
No I have'nt - Is that my starting point?
Expert:  Tom Johnston replied 8 years ago.
Yes we are trying to reset the computer to the factory default.
Customer: replied 8 years ago.

Its been turned off for more than 30 minutes but not unplugged. I've unplugged it and will leave it unpugged until 6pm

Customer: replied 8 years ago.

Switched on again at 6pm but the lights are still flashing

Customer: replied 8 years ago.
The answer did not work has anyone any other suggestions?
Expert:  Tom Johnston replied 8 years ago.
That model# XXXXX't going anywere can you double check it?