How JustAnswer Works:
  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site. Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.
Ask Wayne Your Own Question
Wayne
Wayne, Journeyman
Category: Agriculture and Farm Equipment
Satisfied Customers: 9839
Experience:  34 + years as a mechanic
6825259
Type Your Agriculture and Farm Equipment Question Here...
Wayne is online now
A new question is answered every 9 seconds

My ls160 will not start in run position but does in service.

Customer Question

doug and my ls160 will not start in run position but does in service.
JA: Thanks. Can you give me any more details about your issue?
Customer: ran fine last night when I used it. last fall used to unload hay,parked to get another load, came back to no start. fiddled with all the switches on the cluster and somewhere in that half hour something changed and it started. Seems like the same problem but nothing has changed in the last hour.
JA: OK got it. Last thing — Technicians generally expect a deposit of about $54 to help with your type of question (you only pay if satisfied). Now I'm going to take you to a page to place a secure deposit with JustAnswer. Don't worry, this chat is saved. After that, we will finish helping you.
Submitted: 1 year ago.
Category: Agriculture and Farm Equipment
Expert:  Wayne replied 1 year ago.

Hi I'm Wayne

I will try to help you with this

what are we working on , Please

Year make and model

Customer: replied 1 year ago.
nh ls160 skid steer 2001 I think
Customer: replied 1 year ago.
I have an instrument cluster without a display
Expert:  Wayne replied 1 year ago.

Hi Thank you for that

the cluster went out when this issue started

is cluster still out when started in service

let me know, Please

Customer: replied 1 year ago.
no, cluster is still on just doesn't start in run mode
Customer: replied 1 year ago.
seatbelt light goes out when buckled
Expert:  Wayne replied 1 year ago.

Hi

Ok, in the harness over head, as it comes dow to the fuse box

and around the arm rest

need to check them real good

what this sounds to me is , has rubbed thru somewhere

Wayne

Customer: replied 1 year ago.
will check for wire rub!
Expert:  Wayne replied 1 year ago.

OK, Thank you

Expert:  dd85 replied 1 year ago.

Doug, Sorry I didn't see post in time. Wayne should be able to help you.

Expert:  Wayne replied 1 year ago.

Hi

I'm Wayne

Just following up with you

did my answer help you

let me know ,Please