How JustAnswer Works:
  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site.
    Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.
Ask Pete Your Own Question
Pete
Pete, Car Enthusiast
Category: UK Car
Satisfied Customers: 27147
Experience:  Over 17 years experience diagnosing and repairing automobiles.
14928985
Type Your UK Car Question Here...
Pete is online now
A new question is answered every 9 seconds

Mangane: mike I have Renault mangane 1.9 hatch back I was

Customer Question

Hi mike I have Renault mangane 1.9 hatch back I was driving it Sunday morning all was good I came back from my drive and and when to start it later that day and I'm getting no power at all on it no lights on the ingtion either I have changed batteries still the same thing
Submitted: 1 year ago.
Category: UK Car
Customer: replied 1 year ago.
(Posted by JustAnswer at customer's request) Hello. I would like to request the following Expert Service(s) from you: Live Phone Call + Provide Diagrams, Manuals, or Instructions + Help via Email or Text Message + Local Mechanic Recommendations. Let me know if you need more information, or send me the service offer(s) so we can proceed.
Customer: replied 1 year ago.
(Posted by JustAnswer at customer's request) Hello. I would like to request the following Expert Service(s) from you: Live Phone Call + Provide Diagrams, Manuals, or Instructions + Help via Email or Text Message + Live Video Call + Local Mechanic Recommendations. Let me know if you need more information, or send me the service offer(s) so we can proceed.
Expert:  Pete replied 1 year ago.
My name is ***** ***** I am a professional here at Just Answer. I noticed that your question was not getting a response and thought I would see if you still need help with this.I apologize for the delay and I hope I can still assist you with this here.
My info is limited on your model here but I see no one else has responded and thought I would see if I can help here.
Inspect the battery cables at the battery as well as to where they run and connect to and see if any cables are found to be loose or corroded in any way needing corrected or replaced.In some cases a loose or corroded cable at the engine or fuse panel will cause this here.
Thanks Pete