How JustAnswer Works:
  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site.
    Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.
Ask Rob Your Own Question
Rob
Rob, Home Appliance Technician
Category: UK Appliance
Satisfied Customers: 3409
Experience:  20 yrs. experience with a major worldwide manufacturer.
14831508
Type Your UK Appliance Question Here...
Rob is online now
A new question is answered every 9 seconds

I bought a new four points allumeur for my DeDietrich

Customer Question

I bought a new four points allumeur for my DeDietrich TS0213F11, made the proper connections and am getting no spark. Can you help?
Submitted: 5 months ago.
Category: UK Appliance
Expert:  Webb-Guy replied 5 months ago.

Hello and welcome to just answer my name is ***** ***** I will try to assist you. Sorry to see your question is still sitting here. I found some information for you. I am not sure if any of this applies to you but I wanted to at least check.

Check the electrical connection of your appliance

. Check that the spark plugs are clean

. Check that the burners are clean and properly assembled

. If the hob is attached to the work top, check that the mounting brackets are not deformed.

. Check that the gaskets under the knobs are not coming out of their lodging

Expert:  Webb-Guy replied 5 months ago.

I was wondering how it was all going?

Customer: replied 5 months ago.
Thank you, ***** ***** responding but everything you suggested was done and cleaned before I
installed the new part. The plaque is getting sufficient current and so I'm not sure what the problem is.
Expert:  Webb-Guy replied 5 months ago.

I would say since the part is new its probably just something off with the connections. Do you care to double check just to make sure everything is right?