How JustAnswer Works:
  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site.
    Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.
Ask Anthony_Infotech Your Own Question
Anthony_Infotech
Anthony_Infotech, Technician
Category: TV
Satisfied Customers: 14165
Experience:  20+ years experience TV expert (field and bench) 9 approved qualifications in TV-ELECTRONICS
18621325
Type Your TV Question Here...
Anthony_Infotech is online now
A new question is answered every 9 seconds

I have a tachi Ultravision TV I just hooked it up to a

Customer Question

I have a Hitachi Ultravision TV I just hooked it up to a Amplified HDTV Antenna I get a good picture on all channels but on two of the channels I get no Audio or sound...the frustrating thing is that these two channels are both the major networks..NBC and CBS..the the HD pictures are good..but no sound.. the antenna is new and the brand is Leaf by MOHU.. have you ran into this problem before..Thanks
Submitted: 1 year ago.
Category: TV
Expert:  Anthony_Infotech replied 1 year ago.

Hello

Welcome

You will have the SAP turned on with the TV, please go into the settings for audio and switch off the SAP (secondary audio programming) if you have any problems you will need to send me the full model number found on the back of the set

Let me know

Anthony