How JustAnswer Works:
  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site.
    Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.
Ask Anthony_Infotech Your Own Question
Anthony_Infotech, Technician
Category: TV
Satisfied Customers: 13546
Experience:  20+ years experience TV expert (field and bench) 9 approved qualifications in TV-ELECTRONICS
Type Your TV Question Here...
Anthony_Infotech is online now
A new question is answered every 9 seconds

I have sound but no picture, the tv is about 6 years old.

This answer was rated:

I have sound but no picture, the tv is about 6 years old.
Hello my name is Anthony
Thanks for the Question

I may be a few minutes between each request for info thanks for your patience!

I will need the model number please found on the back of the set please OR the owners manual?

Let me know thanks
Customer: replied 3 years ago.



Thats not the model number sorry, it looks like serial number, the model number however wont be far from that if you seen this on the back of the set....

Customer: replied 3 years ago.

OLEVIA 432-S12


Thanks thats it!

OK two questions

Can you see any visible light at all on the display even a very dim glow?best done in a darkened room

If you press the menu button of the sets own remote control does the menu appear or not please?

Customer: replied 3 years ago.

now I have a reddish display and the menu does appear


If your watching through a satellite or cable box this is the most suspect right now, so please check the lead from the box to the TV are home and good both at the box and the TV itself , reboot the box if necessary by unplugging the box fromwallpower waiting 5 mins then replugging back in again.

Let me know what happens with these two things

Customer: replied 3 years ago.

Yay!!!! Thank you......I feel stupid! Should I request a new cable box from my provider?


Was it the lead or the box itself please?

Dont forget to rate the answer please its the only way I receive credit for my time thanks

Customer: replied 3 years ago.

I'm guessing the box???? once uplugged and re-plugged, worked just fine


It may have just been a software glitch within the box and rebooting corrected it, if it happens again get it swopped

Please dont forget to rate.Thank You

Many Thanks
Anthony_Infotech and 2 other TV Specialists are ready to help you