How JustAnswer Works:
  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site.
    Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.
Ask Ted Ritter Your Own Question
Ted Ritter
Ted Ritter, Toyota Master Tech
Category: Toyota
Satisfied Customers: 4283
Experience:  Toyota Master Tech, ASE Certified
1279120
Type Your Toyota Question Here...
Ted Ritter is online now
A new question is answered every 9 seconds

I JUST REPLACED HARNESS AND CLEANED ALL TERMINALS ON BATTERY

Customer Question

I JUST REPLACED HARNESS AND CLEANED ALL TERMINALS ON BATTERY PACK AND ALSO REPLACED A BAD ECU FOR THE BATTERY, CAR STILL WONT START AND A BIG TRAINGLE IS SHOWING ON THE DASH. ALSO RAN A SCAN AND THERE IS NO CODES READING
JA: Did you test the battery with a voltmeter? And have you ever changed one before?
Customer: YES
JA: What is the model/year of your Toyota?
Customer: 2004
JA: Are you fixing your vehicle yourself? What have you tried so far?
Customer: YES, NOTHING ELSE
JA: Anything else you want the mechanic to know before I connect you?
Customer: NO
Submitted: 5 months ago.
Category: Toyota
Expert:  Ted Ritter replied 5 months ago.

Hello, welcome.

Did you double check the orange service connector on the HV battery? It has to be locked into position to make contact not just pushed on.

Customer: replied 5 months ago.
I just checked it to be sure it is locked in and the triangle is still on and won't start
Customer: replied 5 months ago.
I have received any phone call
Customer: replied 5 months ago.
I haven't received any phone call