How JustAnswer Works:
  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site.
    Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.
Ask Ron Your Own Question
Ron, ASE Certified Technician
Category: Toyota
Satisfied Customers: 33065
Experience:  ASE Certified Tech
Type Your Toyota Question Here...
Ron is online now
A new question is answered every 9 seconds

Its actually a lexus GX 460 with an C1336 error code,

Customer Question

Its actually a lexus GX 460 with an C1336 error code
JA: How many miles are on the car? Do you have scan tool or a code reader?
Customer: yeah... i have a scan tool and it came up with a C120A and C1336 error code
JA: What year is your GX 460?
Customer: 2010
JA: Are you fixing your GX 460 yourself? What have you tried so far?
Customer: i saw the the tire lights and slip indicator light ON on the dash board so i used my scan tool and the 2 error codes came up
JA: Anything else you want the mechanic to know before I connect you?
Customer: A local dealer advised me to go for recalibration which i tried to do with an AUTOBOSS V30 scanner but it did blink but did not stop. So its still showing on the dash board
Submitted: 26 days ago.
Category: Toyota
Expert:  Ron replied 26 days ago.

Hello. My name is ***** ***** I am happy to assist you today. Give me just a moment to review your post, and I'll be right back with the help you need.

Expert:  Ron replied 26 days ago.

These codes do indicate a calibration concern, did you follow the factory steps to do the recalibration?

Customer: replied 26 days ago.
Not sure what u mean by the factory steps? Please educate me on that
Expert:  Ron replied 26 days ago.

Have a look at the link below for the steps to run the calibration steps and see if this will help you get these codes to clear.

Customer: replied 26 days ago.
Ok yeah i did something similar but i guess i may not have followed it as listed here.
I made sure the gear is in P position, Got the ignition ON but the engine OFF
Went into the ABS/VSC/TRC
Clicked on Utility/test mode
Both Tyre light and Slip Indicator light were blinking ON and OFF
I waited for 10 secs and OFF the ignition
Started the engine ...
BUT the lights did not go away !
Not sure i got it right... please advise if i was supposed to do something else
Expert:  Ron replied 26 days ago.

Lets try doing it again as per the steps I sent you and see if you can get it to reset.

Customer: replied 26 days ago.
Ok...will try and get back to you
Expert:  Ron replied 26 days ago.

Sure thing. Im here all day if needed.

Related Toyota Questions