How JustAnswer Works:
  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site.
    Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.
Ask Chris (aka-Moose) Your Own Question
Chris (aka-Moose)
Chris (aka-Moose), Auto Technician
Category: Toyota
Satisfied Customers: 828
Experience:  16 years of experience
2499435
Type Your Toyota Question Here...
Chris (aka-Moose) is online now
A new question is answered every 9 seconds

Tundra: Its 2013 tundra 4.6L double cab. I installed switch

Customer Question

Its 2013 tundra 4.6L double cab. I installed switch back LED lights. Added resistors. Turned ignition on and heard a pop in the interior, as if a fuse had blown. Checked the under fuse box and turn sig/haz light was burnt. Ok. Fixed… Now tail lights not coming on. Found blown fuse interior fuse box. Changed, but now every time I turned the lights on it automatically burns the 15amp interior fuse. Whats wrong here
Submitted: 8 months ago.
Category: Toyota
Expert:  K. Wiggins replied 8 months ago.
Hello, it sounds like the resistors may be to many ohms causing it to sraw too many amps. What size resistor did you use?
Customer: replied 8 months ago.
6 ohms.. Resistors. Is their relay that may be bad that keeps on popping tail light every time I turn lights switch on, just a thought. To be honest I had added 2 resistors to one connection. But one resistor was bad, turn signal was hyper blinking. Turn signals are working, just no switch back, but working. I checked all fuse under hood and inside, only bad one is 15 amp. I can talk if your available .thank you.

Related Toyota Questions