How JustAnswer Works:
  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site.
    Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.
Ask Jeromy Madison Your Own Question
Jeromy Madison
Jeromy Madison,
Category: Toyota
Satisfied Customers: 71
Experience:  Owner/Technician at Mad Auto Repair
90693043
Type Your Toyota Question Here...
Jeromy Madison is online now
A new question is answered every 9 seconds

Good Moring I am working on a 2001 Toyota 4 Runnerand am

Customer Question

Good Moring I am working on a 2001 Toyota 4 Runnerand am getting a code P1130. Sensor 1 Bank 1 / AF. Voltage is staying at .66. Replaced the sensor and cleared the code started the vechile and after it warmed up the code came back pending and the voltage
was at .66 again. Now I am confused. I did by the sensor at Toyota. Lance
Submitted: 1 year ago.
Category: Toyota
Expert:  Jeromy Madison replied 1 year ago.

If you are getting the same voltage with fluctuation then you have a bad wire somewhere. Check your wiring.

Customer: replied 1 year ago.
The voltage on sensor bank 1 is .66 with no flucuation
Customer: replied 1 year ago.
It does not change even with the new sensor
Expert:  Jeromy Madison replied 1 year ago.

Ok. Have you checked your wiring from the pcm to the sensor?