Your salary of $60000 will be /26 = $2308 gross biweekly paycheck from which all withholding should be taken. As your husband is working your W4 filing should be Married with only one allowance.
Net pay would be $1684
Here is W4 form (including instructions) - http://www.irs.gov/pub/irs-pdf/fw4.pdf The more allowances you take - less taxes would be withheld, but you are also risking to owe more taxes at the tax time. Assuming you will fime jointly with your husband - this will depends also on combined income, deductions you have (educational expenses, student loan interest etc), withholding your husband has at his work, and so on.
This will be your net pay with assumed filing of W4 (married with one allowance.
This is the amount you will receive every two weeks (in month it would be a little more because you will have 26 pay periods - not 24). Your net pay per year is expected to be $1684 * 26 = $43,784, or per month - $43,784/12 = $3,648 - this is more exact amount.
The actuat taxes will be calculated at the time you file tax return based on your combined income and deductions. You may receive a refund if calculation would show that you overpaid, of additional taxes might be due if you underpaid.