How JustAnswer Works:
  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site.
    Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.
Ask poolguy810 Your Own Question
poolguy810
poolguy810, owner - pool and spa service company
Category: Pool and Spa
Satisfied Customers: 1671
Experience:  Servicing pools and all brands of spas for over 28 years.
32482502
Type Your Pool and Spa Question Here...
poolguy810 is online now
A new question is answered every 9 seconds

I have an Auqalink RS6. Woke up this AM and the Spa was

Customer Question

Hi.. I have an Auqalink RS6. Woke up this AM and the Spa was running. Use Spa last night, but turned it off. Right now Spa is running but light on RS6 is off. If I push the Spa button to run it on, it says Spa is off. Pool pump will not run without the spa running???? Help
JA: Who manufactured the spa?
Customer: not sure... was installed prior to buying the house... part of an ingrained pool installation.. not a stand alone spa
JA: Do you plan on doing the work yourself?
Customer: depends.. if it's not too complicated or just a matter of settings...yes
JA: Anything else we should know to help you best?
Customer: That's pretty much it... Happened a few months ago.. but corrected itself after a few on - off's, etc.. but not this time... so far anyway
Submitted: 1 month ago.
Category: Pool and Spa
Expert:  Billy replied 30 days ago.

My name is***** see your question stumped the panel here.

I just logged on and saw you had not received an answer yet.

I am willing to help you if you still need assistance. Just let me know how the project is going and I can help you or close this question for you.

Once again I apologize for the delay.

Billy

Customer: replied 28 days ago.
Hi...No answers yet from you. Why have you charged me??
Expert:  Billy replied 28 days ago.

This will not be a matter of settings.

Unfortunately it is likely a upper board defect. This will require troubleshooting with a meter.

If you are comfortable with that I can direct.

Related Pool and Spa Questions