How JustAnswer Works:
  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site.
    Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.
Ask Billy Your Own Question
Billy, Technician
Category: Pool and Spa
Satisfied Customers: 22002
Experience:  Licensed in Hydronics and Boilers
Type Your Pool and Spa Question Here...
Billy is online now
A new question is answered every 9 seconds

My 1998 beachcomber spa will not send power to pump motor

Customer Question

my 1998 beachcomber spa will not send power to pump motor lights work panel flashes fl changed pressure switch just had motor rebuilt and changed out circuit board
JA: Have you tried power cycling the appliance -- unplugging it and leaving it off for a few hours?
Customer: yes
JA: Do you plan on doing the work yourself?
Customer: yes
JA: Anything else we should know to help you best?
Customer: that's about it
JA: OK. Got it. I'm sending you to a secure page on JustAnswer so you can place the $5 fully-refundable deposit now. While you're filling out that form, I'll tell the Appliance Technician about your situation and then connect you two.
Submitted: 3 months ago.
Category: Pool and Spa
Expert:  Billy replied 3 months ago.

I am very sorry your question has not been picked up yet.

I just logged on and found you had not been assisted.

Please let me know if you still need help and I will do my best. Please do not "Rate" as we have not worked toward an answer yet.

If you would like to proceed let me know by replying

Customer: replied 3 months ago.
no it has not been answered
Expert:  Billy replied 3 months ago.


so you have the flow alert because the water is not moving...because pump is not running..have you tested power to the motor yet?

Customer: replied 3 months ago.
I have and there is no power going to pump here is 240 volts at circuit board but none going to pump

Related Pool and Spa Questions