How JustAnswer Works:
  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site.
    Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.
Ask Billy Your Own Question
Billy, Technician
Category: Pool and Spa
Satisfied Customers: 22003
Experience:  Licensed in Hydronics and Boilers
Type Your Pool and Spa Question Here...
Billy is online now
A new question is answered every 9 seconds

After installing a new s-200 sand filter and digging up thr

Customer Question

after installing a new s-200 sand filter and digging up thr skimmer line and check for leaks and finding none,all fittings under-ground are dry. I am still having trouble with vacumming--it just wont draw as it should,the debris basket in front of pump doesn't show full flow on filtering--on backwash and rinse it does! on start up it has a full flow rate but within a minute it cuts back to about 3/4 maybe a little more---have an inground pool 16 x 32 with a 3/4 hp super pump---what is my problem here?
Submitted: 4 months ago.
Category: Pool and Spa
Expert:  Billy replied 4 months ago.

I am very sorry your question has not been picked up yet.

I just logged on and found you had not been assisted.

Please let me know if you still need help and I will do my best. Please do not "Rate" as we have not worked toward an answer yet.

If you would like to proceed let me know by replying

Customer: replied 4 months ago.
what. Is the problem here?

Related Pool and Spa Questions