How JustAnswer Works:
  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site.
    Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.
Ask Billy Your Own Question
Billy
Billy, Technician
Category: Pool and Spa
Satisfied Customers: 22090
Experience:  Licensed in Hydronics and Boilers
12672042
Type Your Pool and Spa Question Here...
Billy is online now
A new question is answered every 9 seconds

1400. Just returned 1400 to service...reinstalled

Customer Question

For Aquapure 1400. Just returned 1400 to service...reinstalled cell and reconnected sensor and DC cord plug. Turned on pump, waited for 1400 to time in. It didn't. Power on light on light on and cell reversing light on, no other lights on. Temp and salt level dispayed good readings, and could set Cl level, but no other 1400 activity apparent. Suggestions?
Submitted: 7 months ago.
Category: Pool and Spa
Expert:  Billy replied 7 months ago.
I am very sorry your question has not been picked up yet.I just logged on and found you had not been assisted. Please let me know if you still need help and I will do my best. Please do not "Rate" as we have not worked toward an answer yet. If you would like to proceed let me know by replying. Once again use reply
Customer: replied 7 months ago.
Billy,
Sorry I did not get back to your site to finish the application. Had a emergency in the house. I was able to contact the technician who installed the Aqua Pure 1400.He will be able to fix the problem (if I don't have to get a new unit!) Thank you for replying. I will keep your service in mind for future challenges.
Robert

Related Pool and Spa Questions