How JustAnswer Works:
  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site.
    Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.
Ask Billy Your Own Question
Billy
Billy, Technician
Category: Pool and Spa
Satisfied Customers: 22311
Experience:  Licensed in Hydronics and Boilers
12672042
Type Your Pool and Spa Question Here...
Billy is online now
A new question is answered every 9 seconds

I have a 2006 Jacuzzi J-480. I replaced the temp sensor,

Customer Question

I have a 2006 Jacuzzi J-480. I replaced the temp sensor, hi-limit sensor and circuit board. I cannot for the life of me figure out how to plug the two sensors back into the J-6 block. Schematic shows the temp sensor is right of the hi limit, but do I start in the first jack or move to the left one jack? Are the two sensors next to each other or is there an empty jack in between. I have tried all different ways, but get either SN1 or SN3 error code.
Submitted: 11 months ago.
Category: Pool and Spa
Expert:  Billy replied 11 months ago.

I am very sorry your question has not been picked up yet.

I just logged on and found you had not been assisted.

Please let me know if you still need help and I will do my best. Please do not "Rate" as we have not worked toward an answer yet.

If you would like to proceed let me know by replying. Once again use reply..not "rate".

Related Pool and Spa Questions