How JustAnswer Works:
  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site.
    Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.
Ask poolguy810 Your Own Question
poolguy810
poolguy810, owner - pool and spa service company
Category: Pool and Spa
Satisfied Customers: 1675
Experience:  Servicing pools and all brands of spas for over 28 years.
32482502
Type Your Pool and Spa Question Here...
poolguy810 is online now
A new question is answered every 9 seconds

I have a Jacuzzi J-460 that recently started having

Customer Question

I have a Jacuzzi J-460 that recently started having different flow errors. Service seems totally unable to diagnose. Starts with FLOW-2 error which supposedly indicates flow switch is closed when it should be open. Service replace flow switch twice.
Submitted: 1 year ago.
Category: Pool and Spa
Customer: replied 1 year ago.
I pulled one wire from flow switch out, FLOW-2 goes off then hot tub temperature is displayed. FLO is then displayed.If I pull entire connector with sensors with power applied then reconnect, controls come alive and heater, circulation pump and jets will run. However after awhile, FLO is displayed again. If I repeat pulling sensor plug and reinserting with AC applied, tub comes alive again.Service replace flow sensor twice and control board. Same issues as before.
Customer: replied 1 year ago.
Posted by JustAnswer at customer's request) Hello. I would like to request the following Expert Service(s) from you: Live Phone Call. Let me know if you need more information, or send me the service offer(s) so we can proceed.
Expert:  Billy replied 1 year ago.

hello,

are you sure there is no sediment in the piping?

have you checked the harness before switch to see if moving it is causing connection?