How JustAnswer Works:
  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site.
    Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.
Ask poolofficial Your Own Question
poolofficial
poolofficial, Business owner
Category: Pool and Spa
Satisfied Customers: 135
Experience:  CPO, Service & repairs over 16 years
63325860
Type Your Pool and Spa Question Here...
poolofficial is online now
A new question is answered every 9 seconds

I just installed a new whisper flo 2hp pump was working great

Customer Question

I just installed a new whisper flo 2hp pump was working great then stop after an hour I took cover off and noticed one wire was cut by spade terminal and some burn marks and blow breaker I fix the wire and tried to turn on again and nothing did it damage anything
Submitted: 1 year ago.
Category: Pool and Spa
Expert:  poolofficial replied 1 year ago.
Hello, will try to assist, but not being on site can only make suggestion. You want to make sure power is going to the motor. Start at breaker, then on of switch then motor. Chk connection. Repair replace where ever it stops
Customer: replied 1 year ago.
Did all that not much help actually you are the worst help I had thanks
Customer: replied 1 year ago.
Don't bill me for this info cause it sucks

Related Pool and Spa Questions