How JustAnswer Works:
  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site.
    Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.
Ask Amedee Your Own Question
Amedee
Amedee, Oldsmobile Technician
Category: Oldsmobile
Satisfied Customers: 25458
Experience:  ASE certified Technician advanced level specialist. Wisconsin certified emissions state inspector
279429
Type Your Oldsmobile Question Here...
Amedee is online now
A new question is answered every 9 seconds

Oldsmobile Alero: 2001 alero 4cyl. Car runs fine but about

Customer Question

2001 alero 4cyl. Car runs fine but about 50% of the time upon starting it up, the "service vehicle soon" light comes on and stays on. When this happens I have no heat/ fan/ or A/C controls. Any ideas?
Submitted: 1 year ago.
Category: Oldsmobile
Expert:  Amedee replied 1 year ago.
Hello and welcome!
My name isCustomerand I can assist you with your question.
Have you checked for codes in the computer?
You could have a bad ignition switch. This is very common on these vehicles. Check voltage on the fuses inside the vehicle when this happens. If there is low voltage to a number of fuses, the ignition switch has gone bad and will need to be replaced.
Customer
Expert:  Amedee replied 1 year ago.
Hello!
ItsCustomerfrom just answer. I am just checking in to see how things are going and to see if you need any further assistance?
Let me know!
Customer
Expert:  Amedee replied 1 year ago.
Hello!
ItsCustomerfrom just answer. I am just checking in to see how things are going and to see if you need any further assistance?
Let me know!
Customer