How JustAnswer Works:
  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site.
    Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.
Ask Chris(aka-Moose) Your Own Question
Chris(aka-Moose)
Chris(aka-Moose), Nissan Technician
Category: Nissan
Satisfied Customers: 607
Experience:  16 years of experience
2499435
Type Your Nissan Question Here...
Chris(aka-Moose) is online now
A new question is answered every 9 seconds

I have a 2007 Murano and the cruise control isn't work. When

Customer Question

I have a 2007 Murano and the cruise control isn't work. When I went to st the set light blinks
Submitted: 6 months ago.
Category: Nissan
Expert:  david craig replied 6 months ago.

Hi Im David, thanks for visiting the site, One of the first things to look at is the VSS. Does the speedometer work OK?
Also try pressing the brake pedal a few times to see if there is a problem with the cancel switch on the pedal mechanism. Maybe look up under the dash for the switch and see if anything abnormal is noticeable.

Expert:  david craig replied 6 months ago.

also do you have brake lights?

Customer: replied 6 months ago.
I have break lights Everything works but the cruise control the set light flashes
Customer: replied 6 months ago.
Is cruise control have a fuse
Expert:  david craig replied 6 months ago.

let me get you the diagram. in the meantime make sure the connector on the cc module is securely on.

Expert:  david craig replied 6 months ago.

check for anything labeled ASCD I believe there is 2 fuses for it.

Expert:  david craig replied 6 months ago.

checking in to see how its going

Expert:  david craig replied 6 months ago.

do you still need assistance?

Expert:  Jay replied 6 months ago.

Hello my name is ***** ***** thank you for your question.

Do you still need help with this issue? I am sure I can help resolve it.

Let me know