How JustAnswer Works:
  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site.
    Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.
Ask Tim Mohr Your Own Question
Tim Mohr
Tim Mohr, ASE MASTER TECH
Category: Nissan
Satisfied Customers: 560
Experience:  30 YRS EXPERIENCE, FOREIGN AND DOMESTIC, GAS AND DEISEL
17454363
Type Your Nissan Question Here...
Tim Mohr is online now
A new question is answered every 9 seconds

My service engine light was on. took it to autozone and

Customer Question

My service engine light was on. took it to autozone and hooked it up to their computer thing. It came up as engine crank sensor. I had it replaced and my car is still running the same way. I took it back to Autozone today and its still saying the same thing. Im not sure what is going on
JA: Does the vehicle stall at low speeds? Does it sputter?
Customer: its sputtering bad..almost like ive got bad gas..not accelerating good at all..and the engine is running rough
JA: What is the model/year of your Nissan?
Customer: 2004 nissan altima
JA: Are you hoping to fix this yourself? What have you tried so far?
Customer: yes..if possible. changed the engine sensor
JA: Anything else you think the mechanic should know?
Customer: no
Submitted: 4 months ago.
Category: Nissan
Expert:  Jay replied 4 months ago.

Hello my name is ***** ***** thank you for your question.

Did you get the sensor at auto zone? Do you still have the old sensor?

Related Nissan Questions