How JustAnswer Works:
  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site.
    Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.
Ask michael silva Your Own Question
michael silva
michael silva, Motorcycle Mechanic
Category: Motorcycle
Satisfied Customers: 3
Experience:  Owner at Mikes Moto Repair
96918254
Type Your Motorcycle Question Here...
michael silva is online now
A new question is answered every 9 seconds

Thanks. I have a 2003 Polaris sportsman 350. I was riding it

Customer Question

Thanks. I have a 2003 Polaris sportsman 350. I was riding it this weekend turned it off and then try to restart it again. nothing lit up or and the engine didn't turn on. Tested the circuit everything is fine. wiring seems to be good and bought a new key assembly thinking that it was that. Still nothing and at a lost. Oh, the wench does work.
JA: Just to clarify, what are the exact lights you're talking about?
Customer: Sorry, my dashlights when I turn the key. Also, the headlights don't work.
JA: What is the model of your '03 motorcycle?
Customer: 2003 Polaris Sportsman 350.
JA: Are you fixing your bike yourself? What have you tried so far?
Customer: Yes, I tried to get a new switch and nothing works accept the wench.
JA: Anything else you want the mechanic to know before I connect you?
Customer: nothing that I can think of.
Submitted: 2 months ago.
Category: Motorcycle
Expert:  michael silva replied 2 months ago.
The handlebar switch on the left hand side, wires plug in on the side, unclip the wires and check for corrosion, and wiggle the wires near the handle bar switch. Also on the handlebar switch press and mess the red tab-offonoff tab- see if it lost connection there.On Polaris harnesses Ive seen many wires near handle bar area from Turning the handle bars. Let me know what you find?
Customer: replied 2 months ago.
Moving the red tab was the problem. I moved it to the middle and now it starts. Thank you so much for your help.
Expert:  michael silva replied 2 months ago.
I'm glad it works again, be sure to leave a review. Thank you.