How JustAnswer Works:
  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site.
    Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.
Ask Pete Your Own Question
Pete
Pete, Mercedes Mechanic
Category: Mercedes
Satisfied Customers: 27534
Experience:  Over 15 years experience as a Mercedes dealer technician
14928985
Type Your Mercedes Question Here...
Pete is online now
A new question is answered every 9 seconds

Ml320: 2003 ml320 with 173k miles. No audio is coming from

Customer Question

2003 ml320 with 173k miles. No audio is coming from radio or cd's. The panel turns on and I can select radio stations, but when I use the dial to turn up the sound, there is nothing. not even static. If this is a fuse issue, do you know the exact fuse number or description I'll need? Any other possible issues this could be related to? thanks
Submitted: 1 year ago.
Category: Mercedes
Expert:  Pete replied 1 year ago.
My name is ***** ***** I am a professional here at Just Answer. I noticed that your question was not getting a response and thought I would see if you still need help with this.I apologize for the delay and I hope I can still assist you with this here.
Most common to cause this fault here is the sound amplifier itself.This usually fails internally electronically and causes this issue requiring replacement.In some cases you can remove the amp or sound fuse for 5 minutes then reinstall it to correct this here but in other cases the amp. needs replaced.
Thanks Pete