How JustAnswer Works:

  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site.
    Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.

Ask Mike Your Own Question

Mike
Mike, Mac Medic
Category: Mac
Satisfied Customers: 8689
Experience:  Over 20 years IT experience with Apple computers in publishing, marketing and design.
25267123
Type Your Mac Question Here...
Mike is online now
A new question is answered every 9 seconds

When i log onto amazon from my iMac all i get is text and

Customer Question

when i log onto amazon from my iMac all i get is text and empty boxes with little question marks no pictures what do i do to fix that
Submitted: 1 year ago.
Category: Mac
Expert:  Mike replied 1 year ago.

Please go to the Apple logo at the upper left of your computer screen to About This Mac and give me this information:

  • The exact system Version (listed right under Mac OS X)
  • Processor
  • Memory
Customer: replied 1 year ago.
OS X El Capitan
Processor 3.4 GHz intern core i7
Memory 8 GB 1333 MHz DDR3
Customer: replied 1 year ago.
help
Customer: replied 1 year ago.
Mike are you there ?
Customer: replied 1 year ago.
what's up with this ?
Expert:  Mike replied 1 year ago.

I made an offer to connect so I can see what is happening.

Customer: replied 1 year ago.
is that an additional 25$
Customer: replied 1 year ago.
if it is you need to refund the $30 and let me move on...
Customer: replied 1 year ago.
Mike ?
I'm feeling scammed here.....
Expert:  Mike replied 1 year ago.

Yes it was just an offer... ok then we do it the hard way if that's ok. Are you using Safari?

Customer: replied 1 year ago.
Expert:  Mike replied 1 year ago.

Have you tried Firefox or Chrome?

Customer: replied 1 year ago.
both are installed and both will not load amazon correctly
Expert:  Mike replied 1 year ago.

Do you have any security or virus software installed?

Expert:  Mike replied 1 year ago.

If so turn it off then download this and run a scan:

https://www.malwarebytes.org/mac-download/

Customer: replied 1 year ago.
I'm sorry Chrone is installed i have not used firefox
Malwerebytes is installed but the problem predates
Customer: replied 1 year ago.
running Malewarebytes now
Customer: replied 1 year ago.
problem predates the installation and persisted after just updates it and re ran nothing found
Expert:  Mike replied 1 year ago.

Did you turn off security software?

Customer: replied 1 year ago.
would that be the Malewarebytes program
Expert:  Mike replied 1 year ago.

No I meant any other virus or security software which I asked about before

Expert:  Mike replied 1 year ago.

Reboot into the Recovery HD by choosing the ‘Apple‘ menu > Restart, then hold down the ‘Command’ + R’ keys on the keyboard during the start up process. When you see the Apple Logo you can let go. When the machine boots you may have to choose your language then you will see the OS X Utilities screen. Select the Disk Utility and then sDisk Utilityelect Continue. Then in Disk Utility select Macintosh HD in the left column (if there are two with that name or it is named something else choose the first indented item) and then on the right select the First Aid tab then select Run.

Customer: replied 1 year ago.
im not aware of any other soft ware running on this mac
Expert:  Mike replied 1 year ago.

OK after you check the drive open Safari and go to Preferences / Privacy and Remove All Website Data

Customer: replied 1 year ago.
ok ill try that
Expert:  Mike replied 1 year ago.

Ok I will be back shortly

Expert:  Mike replied 1 year ago.

Any luck?

Customer: replied 1 year ago.
First aid only half done
Expert:  Mike replied 1 year ago.

Ok

Expert:  Mike replied 1 year ago.

What happened?