How JustAnswer Works:

  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site.
    Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.

Ask Mike Your Own Question

Mike, Mac Medic
Category: Mac
Satisfied Customers: 8204
Experience:  Over 20 years IT experience with Apple computers in publishing, marketing and design.
Type Your Mac Question Here...
Mike is online now
A new question is answered every 9 seconds

cant open my iweb domain with 3,5gb size

Customer Question

Hi, I have my iweb domain archive with already 3,5gb but can't open it. It goes to open a new domain. so at the moment I can't update my website.This has started cause I had 4 different iweb domains/archives and all of them were opening only one of them.

My first step was rename the archive to see if it would open correctly, but it couldn't open even the original file anymore instead. So as you see, from one problem now I have two problems. I appreciate any help.

Submitted: 3 years ago.
Category: Mac
Expert:  Engineer John C. replied 3 years ago.
Hello, I am Engineer John C., I will be your expert today.

I see that your question has been sitting here for a while.

Do you still need help with this issue?

Please click the "Reply to expert" button below to let me know.

Thank you.
Customer: replied 3 years ago.

Hi, I found out that downloading i can open those archives. It has worked, but I would like to have it normalized , I mean, once I open each separated archive I want that iweb open it.


What happens now in fact is any archive I clisk opens just the last one used.


I have an Imac with Mac osx 10.7.5 and iweb 3.0.4





Expert:  Engineer John C. replied 3 years ago.
Thank you! Please give me 20 minutes and I will get back with you.
Expert:  Engineer John C. replied 3 years ago.
Hello Rodolfo,

Could you please explain the issue a little bit more?

Also, what's your hosting company?

Please click the "Reply to expert" button below to let me know.

Thank you.