How JustAnswer Works:

  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site.
    Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.

Ask Thomas Z Your Own Question

Thomas Z
Thomas Z, Mac Genius
Category: Mac
Satisfied Customers: 172
Experience:  15 Years of Personal Experience on Mac, 6 months full time Computer Tech with Mac specialty
Type Your Mac Question Here...
Thomas Z is online now
A new question is answered every 9 seconds

I have designed a web site using iweb. I established an e-mail

This answer was rated:

I have designed a web site using iweb. I established an e-mail link which works in iweb but when I check it on the web live, the text (with the link) appers as a question mark or is cut off. What can I do to fix it?
What server are you uploading to? Are you using MobileMe(.Mac) hosting?

You can try and create a regular link and for the url put in:    mailto:[email protected]

And make sure your label includes as standard of characters as possible. Sometimes encoding of characters gets a bit skewed inside of iWeb.
Thomas Z and 2 other Mac Specialists are ready to help you
Customer: replied 7 years ago.



I published the site to .mac and then transferred it to GoDaddy. If you access the site at the new url ( you will notice now on the "volunteering" page on the bottom that it just shows e-mail but the link works. I can't seem to use the e-mail address as a link. I used your "mail to:" option.


It's better now but not quite what I was hoping for.