How JustAnswer Works:
  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site.
    Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.
Ask Dan Your Own Question
Dan
Dan, Technician
Category: Industrial Equipment
Satisfied Customers: 4772
Experience:  17+ yrs. shop and field experience with all major brands of heavy equipment and trucks - 1995 WyoTech graduate.
65405794
Type Your Industrial Equipment Question Here...
Dan is online now
A new question is answered every 9 seconds

I have a Upright LX41 S/N 1788. Unit has been working great,

Customer Question

Hi I have a Upright LX41 S/N 1788. Unit has been working great, went to fire it up today to prepare to use tomorrow. The alarm started sounding right away, never has before. Unit runs fine, will not move or lift. the alarm is very loud, haha! I'm on a very slight incline, but has been on steeper before and not gone off.
Submitted: 1 year ago.
Category: Industrial Equipment
Expert:  Dan replied 1 year ago.

Hi my name is***** will be glad to try to help. Check the sensors and harness for issues following the procedures and schematics covered in the manual by clicking this link and let me know the results and if you need further help.

Troubleshooting

Expert:  Dan replied 1 year ago.

Hi, Did you get this resolved?