How JustAnswer Works:

  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site.
    Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.

Ask Jabi Your Own Question

Jabi
Jabi, Lecturer
Category: Homework
Satisfied Customers: 1364
Experience:  I have done MBA in Finance and Accounting.
45811717
Type Your Homework Question Here...
Jabi is online now
A new question is answered every 9 seconds

Need help in the subject of Leadership skills. Can someone

Resolved Question:

Need help in the subject of Leadership skills. Can someone please help?
Submitted: 2 years ago.
Category: Homework
Expert:  Jabi replied 2 years ago.
Hello dear client,

Please post your question, would love to help you if i can.

-Jabi
Customer: replied 2 years ago.
Are you able to help if they are multiple choice questions?
Expert:  Jabi replied 2 years ago.
Hello dear client,

Please post your questions, i would love to help you if i can ELSE i would leave your question open to other experts who may have answers.

Thank you!

-Jabi
Customer: replied 2 years ago.

Well how about this. I will post the first 5 questions. There are a total of 50 of them. I will post the first 5 to see what you think.

 

 

  • 1. Leadership involves all EXCEPT:

 

  • a. Creating change.
  • b. Influencing followers
  • c. Maintaining
  • d. Shared purpose

 

  • 2. Attempts to achieve teamwork, empowerment, and diversity can succeed only if:

 

  • a. Leaders follow the principles and practice of the industrial era
  • b. Managers want to treat people the way they treat machines or the botXXXXX XXXXXne.
  • c. Leaders value change over stability, control, competition, and uniformity
  • d. Leaders hire people who think and work alike

 

  • 3. Reasons for executive derailment include:

 

  • a. Insensitive, abrasive, intimidating, bullying style.
  • b. Good people skills
  • c. Overmanaging: unable to delegate or build a team.
  • d. Both A and C

 

 

  • 4. Strong leadership is needed because:

 

  • a. The environment of the 21st century is predictable.
  • b. Planning, leading, organizing, and controlling are the required skills for the future.
  • c. Giving workers clear job assignments is the main task of a business executive.
  • d. Of globalization, e-commerce, telecommuting, virtual teams, and outsourcing.

 

  • 5. ___________considered if a leader acted in an autocratic or democratic manner toward followers and how this correlated to leadership effectiveness.

 

  • a. Trait theories
  • b. Influence theories
  • c. Great man theories
  • d. Behavior theories
Expert:  Jabi replied 2 years ago.
Hello dear client,

Yes i can assist you with these questions, i will post answers one by one and you need to click ACCEPT BUTTON so that i get credit for all my efforts and time.

Let me know :)

-Jabi
Customer: replied 2 years ago.
Ok. I have to go an pickup my kid from daycare. I still need the other 45 questions answered. I will post those as soon as I pick my child up. Is that ok? How long are you going to be on?
Expert:  Jabi replied 2 years ago.
1. Leadership involves all EXCEPT:

a. Creating change.
b. Influencing followers
c. Maintaining
d. Shared purpose

ANSWER:
C. Maintaining stability.

Please hit ACCEPT BUTTON.

-Jabi
Jabi, Lecturer
Category: Homework
Satisfied Customers: 1364
Experience: I have done MBA in Finance and Accounting.
Jabi and 8 other Homework Specialists are ready to help you
Expert:  Jabi replied 2 years ago.
Hello dear client,

In how much time, you will come back from daycare?

-Jabi
Customer: replied 2 years ago.
15-20 minutes.
Expert:  Jabi replied 2 years ago.
Hello,

I will be here for you, no worries at all :)

I have posted an answer for you please check.

-Jabi
Expert:  Jabi replied 2 years ago.

2. Attempts to achieve teamwork, empowerment, and diversity can succeed only if:

a. Leaders follow the principles and practice of the industrial era
b. Managers want to treat people the way they treat machines or the botXXXXX XXXXXne.
c. Leaders value change over stability, control, competition, and uniformity
d. Leaders hire people who think and work alike

Answer:

c. Leaders value change over stability, control, competition, and uniformity

Please hit ACCEPT BUTTON.
Jabi, Lecturer
Category: Homework
Satisfied Customers: 1364
Experience: I have done MBA in Finance and Accounting.
Jabi and 8 other Homework Specialists are ready to help you
Expert:  Jabi replied 2 years ago.



4. Strong leadership is needed because:

a. The environment of the 21st century is predictable.
b. Planning, leading, organizing, and controlling are the required skills for the future.
c. Giving workers clear job assignments is the main task of a business executive.
d. Of globalization, e-commerce, telecommuting, virtual teams, and outsourcing.

Answer:
d. Of globalization, e-commerce, telecommuting, virtual teams, and outsourcing.

Please hit ACCEPT BUTTON.
Jabi, Lecturer
Category: Homework
Satisfied Customers: 1364
Experience: I have done MBA in Finance and Accounting.
Jabi and 8 other Homework Specialists are ready to help you
Expert:  Jabi replied 2 years ago.
Hello dear client,

Please ACCEPT the answers and post the rest of the answers so that i can have a look at those questions.

Thank you :)

-Jabi
Expert:  Jabi replied 2 years ago.
3. Reasons for executive derailment include:

a. Insensitive, abrasive, intimidating, bullying style.
b. Good people skills
c. Overmanaging: unable to delegate or build a team.
d. Both A and C

ANSWER: d. Both A and C

5. ___________considered if a leader acted in an autocratic or democratic manner toward followers and how this correlated to leadership effectiveness.

a. Trait theories
b. Influence theories
c. Great man theories
d. Behavior theories

ANSWER: d. Behavior theories.

Please hit ACCEPT BUTTON.
Jabi, Lecturer
Category: Homework
Satisfied Customers: 1364
Experience: I have done MBA in Finance and Accounting.
Jabi and 8 other Homework Specialists are ready to help you
Customer: replied 2 years ago.

Are you still there?

 

Expert:  Jabi replied 2 years ago.
Yes, i am waiting for you :)

Customer: replied 2 years ago.

here is number 6-10.

 

 

  • 1. Trait research does NOT consider the following personal characteristics of leaders:

 

  • a. Personal characteristics such as energy
  • b. Personality characteristics such as a self-confidence.
  • c. Social characteristics such as interpersonal skills.
  • d. Professional characteristics such as work experience.

 

  • 2. Initiating structure describes the following leadership behavior:

 

  • a. A leader who is task-oriented and directs subordinates' work.
  • b. A leader who is sensitive to subordinates and respects their ideas, and feelings.
  • c. A leader who seeks input from subordinates regarding the important decisions.
  • d. A leader who listens carefully to problems.

 

  • 3. Contingency approaches can best be described as:

 

  • a. a. Leadership styles that seek to delineate the characteristics' of situations.
  • b. Leadership styles appropriate for one situation which may not work in another.
  • c. Leadership traits or behavior that can improve performance in all situations.
  • d. Both A and B.

 

  • 4. In Fielder's model, leadership style was measured with a questionnaire known as:

 

  • a. The least preferred coworker (LPC) scale.
  • b. Leader participation styles.
  • c. Neutralizers
  • d. The leadership grid.

 

  • 5. A leader who shared ideas with followers and facilitates decision making is using Hersey and Blanchard's.

 

  • a. Telling style
  • b. Selling style.
  • c. Participation style
  • d. Delegating style.
Expert:  Jabi replied 2 years ago.
1. Trait research does NOT consider the following personal characteristics of leaders:

a. Personal characteristics such as energy
b. Personality characteristics such as a self-confidence.
c. Social characteristics such as interpersonal skills.
d. Professional characteristics such as work experience.

ANSWER: d. Professional characteristics such as work experience.

Please hit ACCEPT BUTTON.
Jabi, Lecturer
Category: Homework
Satisfied Customers: 1364
Experience: I have done MBA in Finance and Accounting.
Jabi and 8 other Homework Specialists are ready to help you
Expert:  Jabi replied 2 years ago.
4. In Fielder's model, leadership style was measured with a questionnaire known as:

a. The least preferred coworker (LPC) scale.
b. Leader participation styles.
c. Neutralizers
d. The leadership grid.

ANSWER: a. The least preferred coworker (LPC) scale.

Please hit ACCEPT BUTTON.
Jabi, Lecturer
Category: Homework
Satisfied Customers: 1364
Experience: I have done MBA in Finance and Accounting.
Jabi and 8 other Homework Specialists are ready to help you
Expert:  Jabi replied 2 years ago.
2. Initiating structure describes the following leadership behavior:

a. A leader who is task-oriented and directs subordinates' work.
b. A leader who is sensitive to subordinates and respects their ideas, and feelings.
c. A leader who seeks input from subordinates regarding the important decisions.
d. A leader who listens carefully to problems.

ANSWER: A leader who is task-oriented and directs subordinates' work.

Please hit ACCEPT BUTTON :)
Jabi, Lecturer
Category: Homework
Satisfied Customers: 1364
Experience: I have done MBA in Finance and Accounting.
Jabi and 8 other Homework Specialists are ready to help you
Expert:  Jabi replied 2 years ago.
5. A leader who shared ideas with followers and facilitates decision making is using Hersey and Blanchard's.

a. Telling style
b. Selling style.
c. Participation style
d. Delegating style.

ANSWER: C. Participation style
Jabi, Lecturer
Category: Homework
Satisfied Customers: 1364
Experience: I have done MBA in Finance and Accounting.
Jabi and 8 other Homework Specialists are ready to help you
Expert:  Jabi replied 2 years ago.
Hello dear client,

I don't have answer for this one:(

3. Contingency approaches can best be described as:

a. a. Leadership styles that seek to delineate the characteristics' of situations.
b. Leadership styles appropriate for one situation which may not work in another.
c. Leadership traits or behavior that can improve performance in all situations.
d. Both A and B.

Please post more questions.

Thank you :)
Customer: replied 2 years ago.

Ok. Also is there anyway that you can post all of the answers I give you in one answer? It's becoming a nightmare with all the post.

 

Here are more questions.

 

 

 

  • 11. Highly educated, professional subordinates who know what their tasks are and do not need a leader are an example of:

 

  • a. The path-goal theory.
  • b. The readiness level of subordinates
  • c. A substitute for leadership
  • d. Participative leadership

 

  • 12. a Theory Y leader believes all except:

 

  • a. Subordinates enjoy work.
  • b. Subordinates are lazy and dislike work
  • c. Subordinates seek responsibility
  • d. Subordinates will exercise creativity and imagination

 

 

  • 13. Based on limited MBTI research, the two preferences that seem to be most strongly associated with leadership are:

 

  • a. Thinking and judging.
  • b. Extroversion and feeling.
  • c. Intuition and perceiving.
  • d. Sensing and thinking.

 

  • 14. When the perceiver develops and overall impression of a person or situation based on one characteristic, _______________ occurs.

 

  • a. Projection.
  • b. Perceptual defense.
  • c. The halo effect.
  • d. External attribution.

 

  • 15. Theories people hold about specific systems in the world and their expected behavior are called:

 

  • a. The Pike Syndrome.
  • b. Mental Models.
  • c. The "Whole Brain" concept.
  • d. Mindfulness.

 

  • 16. Independent thinking means:

 

  • a. Seeing patterns in the organizational whole instead of just the parts.
  • b. Having deep-seated assumptions, beliefs, blind spots, biases, and prejudices.
  • c. Having a personal vision.
  • d. Questioning assumptions and interpreting data according to one's own beliefs.

 

  • 17. An important element of systems thinking is to discern circles of causality because:

 

  • a. Managers can guide the system when they understand it conceptually.
  • b. Problems are solved by breaking down into discrete pieces.
  • c. Each piece adds to the success of the whole.
  • d. Relationships between the parts of the system are unimportant.

 

  • 18. Self-awareness refers to:

 

  • a. The ability to connect to others.
  • b. The ability to put oneself in some else's shoes.
  • c. Being conscious of your own emotions.
  • d. The ability to be hopeful and optimistic.

 

  • 19. The conventional level of personal moral development is characterized by:

 

  • a. Following rules.
  • b. Following internalized principle of justice.
  • c. Follows authority with blind obedience.
  • d. Fulfilling duties and obligations of the social system.

 

  • 20. Servant leadership can best be described as the belief that:

 

  • a. Leaders are deeply accountable to others.
  • b. Employee participation should be increased through teams.
  • c. Self-interest should be replaced by serving the needs of others.
  • d. Power, purpose, and privilege reside with those at the top of the organization.

 

  • 21. Colleen Rowley, and FBI staff member called attention to agency shortcomings that may have contributed to the September 11, 2001 tragedy. This behavior is best described as:

 

  • a. Ethical behavior
  • b. Courage.
  • c. Stewardship.
  • d. Whistleblowing.
Expert:  Jabi replied 2 years ago.
Hello dear client,

Thank you for the questions, please HIT ACCEPT on the last answer.

Thank you :)

-Jabi
Customer: replied 2 years ago.

here are somemore questions. Can you post a bunch in a group? It's getting frustrating with every single answer in a different post.

 

 

 

  • 22. Dependent, uncritical thinkers:

 

  • a. Are aware of the significance of their actions.
  • b. Are aware of the actions of others.
  • c. Accept the leader's idea without thinking.
  • d. Weigh the impact of decisions on the company vision.

 

  • 23. If a leader's action and decisions contradict the best interests of the organization, effective followers:

 

  • a. Take a stand.
  • b. Follow the leader.
  • c. Sacrifice their personal integrity.
  • d. Follow passively.

 

  • 24. Personal sources of power include:

 

  • a. Central location.
  • b. Knowledge and effort.
  • c. Network of relationships.
  • d. Flow of information.

 

  • 25. _________________calls for leaders to share power and responsibility in such a way that anyone can become a leader, depending on this situation.

 

  • a. Authoritarian management.
  • b. Mentoring.
  • c. Self-management leadership.
  • d. Charismatic leadership.
Expert:  Jabi replied 2 years ago.
11. Highly educated, professional subordinates who know what their tasks are and do not need a leader are an example of:

a. The path-goal theory.
b. The readiness level of subordinates
c. A substitute for leadership
d. Participative leadership

ANSWER:

c. A substitute for leadership
Jabi, Lecturer
Category: Homework
Satisfied Customers: 1364
Experience: I have done MBA in Finance and Accounting.
Jabi and 8 other Homework Specialists are ready to help you
Expert:  Jabi replied 2 years ago.
12. a Theory Y leader believes all except:

a. Subordinates enjoy work.
b. Subordinates are lazy and dislike work
c. Subordinates seek responsibility
d. Subordinates will exercise creativity and imagination

ANSWER: b. Subordinates are lazy and dislike work
Jabi, Lecturer
Category: Homework
Satisfied Customers: 1364
Experience: I have done MBA in Finance and Accounting.
Jabi and 8 other Homework Specialists are ready to help you
Expert:  Jabi replied 2 years ago.

13. Based on limited MBTI research, the two preferences that seem to be most strongly associated with leadership are:

a. Thinking and judging.
b. Extroversion and feeling.
c. Intuition and perceiving.
d. Sensing and thinking.

ANSWER:
a. Thinking and judging.
Jabi, Lecturer
Category: Homework
Satisfied Customers: 1364
Experience: I have done MBA in Finance and Accounting.
Jabi and 8 other Homework Specialists are ready to help you
Expert:  Jabi replied 2 years ago.
14. When the perceiver develops and overall impression of a person or situation based on one characteristic, _______________ occurs.

a. Projection.
b. Perceptual defense.
c. The halo effect.
d. External attribution.

Answer:
c. The halo effect.
Jabi, Lecturer
Category: Homework
Satisfied Customers: 1364
Experience: I have done MBA in Finance and Accounting.
Jabi and 8 other Homework Specialists are ready to help you
Expert:  Jabi replied 2 years ago.

15. Theories people hold about specific systems in the world and their expected behavior are called:

a. The Pike Syndrome.
b. Mental Models.
c. The "Whole Brain" concept.
d. Mindfulness.

ANSWER. B
Jabi, Lecturer
Category: Homework
Satisfied Customers: 1364
Experience: I have done MBA in Finance and Accounting.
Jabi and 8 other Homework Specialists are ready to help you
Expert:  Jabi replied 2 years ago.
16. Independent thinking means:

a. Seeing patterns in the organizational whole instead of just the parts.
b. Having deep-seated assumptions, beliefs, blind spots, biases, and prejudices.
c. Having a personal vision.
d. Questioning assumptions and interpreting data according to one's own beliefs.


ANSWER: questioning assumptions and interpreting data according to one's own beliefs
Jabi, Lecturer
Category: Homework
Satisfied Customers: 1364
Experience: I have done MBA in Finance and Accounting.
Jabi and 8 other Homework Specialists are ready to help you
Expert:  Jabi replied 2 years ago.

17. An important element of systems thinking is to discern circles of causality because:

a. Managers can guide the system when they understand it conceptually.
b. Problems are solved by breaking down into discrete pieces.
c. Each piece adds to the success of the whole.
d. Relationships between the parts of the system are unimportant.

ANSWER: managers can guide the system when they understand it conceptually.
Jabi, Lecturer
Category: Homework
Satisfied Customers: 1364
Experience: I have done MBA in Finance and Accounting.
Jabi and 8 other Homework Specialists are ready to help you
Expert:  Jabi replied 2 years ago.
18. Self-awareness refers to:

a. The ability to connect to others.
b. The ability to put oneself in some else's shoes.
c. Being conscious of your own emotions.
d. The ability to be hopeful and optimistic.

ANSWER; being conscious of your own emotions.
Jabi, Lecturer
Category: Homework
Satisfied Customers: 1364
Experience: I have done MBA in Finance and Accounting.
Jabi and 8 other Homework Specialists are ready to help you
Expert:  Jabi replied 2 years ago.

19. The conventional level of personal moral development is characterized by:

a. Following rules.
b. Following internalized principle of justice.
c. Follows authority with blind obedience.
d. Fulfilling duties and obligations of the social system.

ANSWER:

fulfilling duties and obligations of the social system.
Jabi, Lecturer
Category: Homework
Satisfied Customers: 1364
Experience: I have done MBA in Finance and Accounting.
Jabi and 8 other Homework Specialists are ready to help you
Expert:  Jabi replied 2 years ago.
20. Servant leadership can best be described as the belief that:

a. Leaders are deeply accountable to others.
b. Employee participation should be increased through teams.
c. Self-interest should be replaced by serving the needs of others.
d. Power, purpose, and privilege reside with those at the top of the organization.

Answer: self-interest should be replaced by serving the needs of others.
Jabi, Lecturer
Category: Homework
Satisfied Customers: 1364
Experience: I have done MBA in Finance and Accounting.
Jabi and 8 other Homework Specialists are ready to help you
Expert:  Jabi replied 2 years ago.
21. Colleen Rowley, and FBI staff member called attention to agency shortcomings that may have contributed to the September 11, 2001 tragedy. This behavior is best described as:

a. Ethical behavior
b. Courage.
c. Stewardship.
d. Whistleblowing.

Answe: whistle-blowing.
Jabi, Lecturer
Category: Homework
Satisfied Customers: 1364
Experience: I have done MBA in Finance and Accounting.
Jabi and 8 other Homework Specialists are ready to help you
Expert:  Jabi replied 2 years ago.
Hello dear client,

I know its been frustrating to you but i am sorry for that as i am reading each question first and then answering one by one. So please hit ACCEPT on all the answers.

I am working on your new questions.

Thank you :)

Expert:  Jabi replied 2 years ago.
23. If a leader's action and decisions contradict the best interests of the organization, effective followers:

a. Take a stand.
b. Follow the leader.
c. Sacrifice their personal integrity.
d. Follow passively.

Answer: a. Take a stand.
Jabi, Lecturer
Category: Homework
Satisfied Customers: 1364
Experience: I have done MBA in Finance and Accounting.
Jabi and 8 other Homework Specialists are ready to help you
Expert:  Jabi replied 2 years ago.
THIS ANSWER IS LOCKED!
You can view this answer by clicking here to Register or Login and paying $3.
If you've already paid for this answer, simply Login.
Jabi, Lecturer
Category: Homework
Satisfied Customers: 1364
Experience: I have done MBA in Finance and Accounting.
Jabi and 8 other Homework Specialists are ready to help you
Expert:  Jabi replied 2 years ago.
Hello dear client,

I think you forget to hit ACCEPT on Answer 15.

-Jabi
Customer: replied 2 years ago.

Just a reminder. I have an additional 25 for you to do.

 

Expert:  Jabi replied 2 years ago.
Hello dear client,

I am sorry to say that i am not sure about question 22 and 24. Please post the rest of the questions so that i can post answers.

Thank you :)

-Jabi
Customer: replied 2 years ago.

Part II.

 

 

 

  • 1. __________are made up of individuals who are informally bound to one another through exposure to a similar set of problems and common pursuit of solutions.

 

  • a. Communities of Practice.
  • b. Skunkworks
  • c. Vertical Hierarchies
  • d. Substitutes for leadership

 

  • 2. A follower can be resource for the leader by:

 

  • a. Informing the leader about their own ideas, beliefs, needs, and constraints.
  • b. Giving up idealized leader images.
  • c. Thanking the leader
  • d. Building a relationship

 

  • 3. Studying the followership is important for all reasons EXCEPT:

 

  • a. Followers do not become leaders.
  • b. Followers have an influence on the leader.
  • c. Desirable qualities in a leader are also desirable in a follower.
  • d. Leaders and followers are roles that individuals shift in and out of in various conditions.

 

  • 4. The person who sells others on the vision and influences them to accomplish it is called a:

 

  • a. Manager
  • b. CEO
  • c. Communication champion
  • d. Decoder

 

  • 5. A dialogue is marked by:

 

  • a. Opposition by individuals who advocate their positions and convince others.
  • b. Group unity, shared meaning, and transformed mindsets.
  • c. Logic.
  • d. "Beating down" opponents.

 

  • 6. Face-to-face communication can be described as:

  • a. The richest form of communication.
  • b. The poorest form of communication.
  • c. Impersonal one-way communication.
  • d. Having slow feedback.

 

  • 7. To communicate in a crisis, leaders should NOT

 

  • a. Be visible.
  • b. Tell the truth.
  • c. Avoid visibility.
  • d. Communicate a vision for the future.

 

  • 8. The role associated with facilitating others' participation, smoothing conflicts, showing concern for the team members' needs, and reminding others of standards is the:

 

  • a. Managerial role.
  • b. Authoritarian leadership role.
  • c. Task-specialist role.
  • d. Socio-emotional role.

 

  • 9. In an emergency room, trauma team members cover their teammates. This is an example of:

 

  • a. Pooled interdependence.
  • b. Sequential interdependence.
  • c. Reciprocal interdependence.
  • d. Team leadership.

 

  • 10. The main advantage of a virtual team is:

 

  • a. The lack of supervision.
  • b. The ability to monitor team members.
  • c. The ability to use the best people for a particular job.
  • d. The ability to have control over team members.

 

  • 11. Diversity helps organizations:

 

  • a. Build better relationships with diverse customers.
  • b. Add value.
  • c. Have a greater competitive advantage.
  • d. All of the above.
Expert:  Jabi replied 2 years ago.
Hello dear client,

Please HIT Accept on the last answers and make new thread with my name in the title "For Jabi". I will reply ASAP and would love to post the answers.

-Jabi
Expert:  Jabi replied 2 years ago.
Hello,

I think you forget to hit ACCEPT on 23 :(

-Jabi

JustAnswer in the News:

 
 
 
Ask-a-doc Web sites: If you've got a quick question, you can try to get an answer from sites that say they have various specialists on hand to give quick answers... Justanswer.com.
JustAnswer.com...has seen a spike since October in legal questions from readers about layoffs, unemployment and severance.
Web sites like justanswer.com/legal
...leave nothing to chance.
Traffic on JustAnswer rose 14 percent...and had nearly 400,000 page views in 30 days...inquiries related to stress, high blood pressure, drinking and heart pain jumped 33 percent.
Tory Johnson, GMA Workplace Contributor, discusses work-from-home jobs, such as JustAnswer in which verified Experts answer people’s questions.
I will tell you that...the things you have to go through to be an Expert are quite rigorous.
 
 
 

What Customers are Saying:

 
 
 
  • Wonderful service, prompt, efficient, and accurate. Couldn't have asked for more. I cannot thank you enough for your help. Mary C. Freshfield, Liverpool, UK
< Last | Next >
  • Wonderful service, prompt, efficient, and accurate. Couldn't have asked for more. I cannot thank you enough for your help. Mary C. Freshfield, Liverpool, UK
  • This expert is wonderful. They truly know what they are talking about, and they actually care about you. They really helped put my nerves at ease. Thank you so much!!!! Alex Los Angeles, CA
  • Thank you for all your help. It is nice to know that this service is here for people like myself, who need answers fast and are not sure who to consult. GP Hesperia, CA
  • I couldn't be more satisfied! This is the site I will always come to when I need a second opinion. Justin Kernersville, NC
  • Just let me say that this encounter has been entirely professional and most helpful. I liked that I could ask additional questions and get answered in a very short turn around. Esther Woodstock, NY
  • Thank you so much for taking your time and knowledge to support my concerns. Not only did you answer my questions, you even took it a step further with replying with more pertinent information I needed to know. Robin Elkton, Maryland
  • He answered my question promptly and gave me accurate, detailed information. If all of your experts are half as good, you have a great thing going here. Diane Dallas, TX
 
 
 

Meet The Experts:

 
 
 
  • Manal Elkhoshkhany

    Tutor

    Satisfied Customers:

    4522
    More than 5000 online tutoring sessions.
< Last | Next >
  • http://ww2.justanswer.com/uploads/BU/BusinessTutor/2012-2-2_115741_Kouki2.64x64.jpg Manal Elkhoshkhany's Avatar

    Manal Elkhoshkhany

    Tutor

    Satisfied Customers:

    4522
    More than 5000 online tutoring sessions.
  • http://ww2.justanswer.com/uploads/ComputersGuru/2010-02-13_051118_Photo41.JPG LogicPro's Avatar

    LogicPro

    Engineer

    Satisfied Customers:

    3458
    Expert in Java C++ C C# VB Javascript Design SQL HTML
  • http://ww2.justanswer.com/uploads/LI/lindaus/2012-6-10_04811_IMG20120609164157.64x64.jpg Linda_us's Avatar

    Linda_us

    Finance, Accounts & Homework Tutor

    Satisfied Customers:

    3124
    Post Graduate Diploma in Management (MBA)
  • http://ww2.justanswer.com/uploads/chooser77/2009-08-18_162025_Chris.jpg Chris M.'s Avatar

    Chris M.

    M.S.W. Social Work

    Satisfied Customers:

    2385
    Master's Degree, strong math and writing skills, experience in one-on-one tutoring (college English)
  • http://ww2.justanswer.com/uploads/JawaadAhmed/2009-6-27_12137_SIs_SHadi.jpg F. Naz's Avatar

    F. Naz

    Chartered Accountant

    Satisfied Customers:

    1988
    Experience with chartered accountancy
  • http://ww2.justanswer.com/uploads/JK/jkcpa/2011-1-16_182614_jkcpa.64x64.jpg Bizhelp's Avatar

    Bizhelp

    CPA

    Satisfied Customers:

    1876
    Bachelors Degree and CPA with Accounting work experience
  • http://ww2.justanswer.com/uploads/avremote/photoa.jpg Seanna's Avatar

    Seanna

    Tutor

    Satisfied Customers:

    1781
    3,000+ satisfied customers, all topics, A+ work
 
 
 

Related Homework Questions