How JustAnswer Works:

  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site.
    Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.

Ask Chris M. Your Own Question

Chris M.
Chris M., M.S.W. Social Work
Category: Homework
Satisfied Customers: 2505
Experience:  Master's Degree, strong math and writing skills, experience in one-on-one tutoring (college English)
22285537
Type Your Homework Question Here...
Chris M. is online now
A new question is answered every 9 seconds

1. If you reach a plateau period in your job, A. complain

Resolved Question:

1. If you reach a "plateau period" in your job,
A. complain to your supervisor.
B. something serious has gone wrong.
C. be patient and learn all you can about the job.
D. immediately begin to look for another job.
Answer:C
2. Which one of the following actions is more appropriate for dealing with major frustrations than with minor frustrations?
A. Using positive self-talk
B. Gaining control of your life
C. Blowing off steam
D. Performing a physical activity
Answer:B
3. Your study unit notes that relationships, careers, and education are all processes. Which of the following statements best explains that use of the word "processes?"
A. What doesn't change remains boring.
B. Life situations are always changing.
C. What goes up must come down.
D. When in a valley, find a hill to climb
Answer:B
4. Which of these is most important to success in your job?
A. Spending quality time with your supervisor
B. Showing up and being on time
C. Socializing with your coworkers
D. Keeping busy
Answer:C
5. The most difficult kind of frustration a person must deal with is probably
A. getting a poor grade after working hard on school project.
B. financial frustration.
C. general frustration when everything seems to be going wrong.
D. not being appreciated on the job.
Answer:B
6. The chief reason that family and friends are frequent targets of aggression is that
A. as obstacles, they're unremovable.
B. they're convenient.
C. they cause the most frustration.
D. frustration-producing obstacles are often unclear.
Answer:B
7. According to your study unit, what's the payoff that keeps volunteers using their own time to help their communities?
A. Volunteers often get free lunches, tickets to events, or special T-shirts.
B. It's a wonderful place to meet people and network for business.
C. People realize how well off they are compared to the people they help.
D. It's so rewarding, people feel emotionally high and fulfilled when they're done.
Answer:D
8. Because her coworker kept her eyes on her work and never said much, Laura concluded that Rita wasn't very smart. But when a new procedure was introduced on their floor and Laura made several errors, Rita showed her a simple way to remember each step. This is an example of
A. failing to listen to others.
B. having a low level of self-esteem.
C. failing to take responsibility for one's mistakes.
D. misjudging other people's abilities.
Answer:D
9. The first step in using time more efficiently is
A. limiting recreational activities.
B. developing a plan.
C. getting to bed earlier.
D. studying how successful people use time.
Answer:B
10. A good way to spend a mini-vacation is to
A. use the time to reach a plateau period.
B. do as much as possible in the time you have.
C. try an activity you're interested in learning.
D. do as little as possible in the time you have.
Answer:C
11. Which one of the following is a good way to deal with frustration?
A. Keep our feelings inside
B. Become angry at our friends
C. Try to remove the obstacle that's blocking the goal
D. Give up without trying and move on to something easier
Answer:C
12. Which of the following is NOT likely to be an early sign of a damaged relationship?
A. You begin to feel a sense of discomfort with your friend.
B. Your friend suddenly explodes in anger at you for no apparent reason.
C. Your friend begins finding excuses to break lunch dates with you.
D. Your cousin comments that you and your friend don't seem as close.
Answer:B
13. The most serious problem with aggression is that
A. it's sometimes necessary to change our goals.
B. we aim it at people or things that are not the cause of our frustration.
C. it can cause property damage.
D. we remove the obstacle that is the cause of our frustration.
Answer:B
14. A pattern of being late for work or for appointments is usually
A. a bad habit that can be changed with a little work.
B. a habit learned early, which is nearly impossible to break.
C. the result of unrealistic self-confidence.
D. directly related to one's personality type.
Answer:D
15. A fourth step occasionally required to repair damaged relationships is
A. looking at the problem from the other person's point of view.
B. changing the behavior that caused the problem.
C. communicating honestly and openly about the problem.
D. deciding that the relationship is worth saving.
Answer:B
16. The best source of internal motivation is from
A. coworkers' approval.
B. relaxation.
C. a good job.
D. positive self-talk.
Answer:D
17. The most common listening problem is
A. paying attention but misinterpreting the message.
B. assuming what the other person has to say isn't important.
C. not giving other people a chance to talk.
D. trying to listen to two people at once.
Answer:C

I would like to have a study guide so i can check my answers please.Human Relations Part 3
Submitted: 3 years ago.
Category: Homework
Expert:  Chris M. replied 3 years ago.
THIS ANSWER IS LOCKED!
You can view this answer by clicking here to Register or Login and paying $3.
If you've already paid for this answer, simply Login.
Chris M., M.S.W. Social Work
Category: Homework
Satisfied Customers: 2505
Experience: Master's Degree, strong math and writing skills, experience in one-on-one tutoring (college English)
Chris M. and 7 other Homework Specialists are ready to help you

JustAnswer in the News:

 
 
 
Ask-a-doc Web sites: If you've got a quick question, you can try to get an answer from sites that say they have various specialists on hand to give quick answers... Justanswer.com.
JustAnswer.com...has seen a spike since October in legal questions from readers about layoffs, unemployment and severance.
Web sites like justanswer.com/legal
...leave nothing to chance.
Traffic on JustAnswer rose 14 percent...and had nearly 400,000 page views in 30 days...inquiries related to stress, high blood pressure, drinking and heart pain jumped 33 percent.
Tory Johnson, GMA Workplace Contributor, discusses work-from-home jobs, such as JustAnswer in which verified Experts answer people’s questions.
I will tell you that...the things you have to go through to be an Expert are quite rigorous.
 
 
 

What Customers are Saying:

 
 
 
  • Wonderful service, prompt, efficient, and accurate. Couldn't have asked for more. I cannot thank you enough for your help. Mary C. Freshfield, Liverpool, UK
< Last | Next >
  • Wonderful service, prompt, efficient, and accurate. Couldn't have asked for more. I cannot thank you enough for your help. Mary C. Freshfield, Liverpool, UK
  • This expert is wonderful. They truly know what they are talking about, and they actually care about you. They really helped put my nerves at ease. Thank you so much!!!! Alex Los Angeles, CA
  • Thank you for all your help. It is nice to know that this service is here for people like myself, who need answers fast and are not sure who to consult. GP Hesperia, CA
  • I couldn't be more satisfied! This is the site I will always come to when I need a second opinion. Justin Kernersville, NC
  • Just let me say that this encounter has been entirely professional and most helpful. I liked that I could ask additional questions and get answered in a very short turn around. Esther Woodstock, NY
  • Thank you so much for taking your time and knowledge to support my concerns. Not only did you answer my questions, you even took it a step further with replying with more pertinent information I needed to know. Robin Elkton, Maryland
  • He answered my question promptly and gave me accurate, detailed information. If all of your experts are half as good, you have a great thing going here. Diane Dallas, TX
 
 
 

Meet The Experts:

 
 
 
  • Manal Elkhoshkhany

    Tutor

    Satisfied Customers:

    4520
    More than 5000 online tutoring sessions.
< Last | Next >
  • http://ww2.justanswer.com/uploads/BU/BusinessTutor/2012-2-2_115741_Kouki2.64x64.jpg Manal Elkhoshkhany's Avatar

    Manal Elkhoshkhany

    Tutor

    Satisfied Customers:

    4520
    More than 5000 online tutoring sessions.
  • http://ww2.justanswer.com/uploads/LI/lindaus/2012-6-10_04811_IMG20120609164157.64x64.jpg Linda_us's Avatar

    Linda_us

    Finance, Accounts & Homework Tutor

    Satisfied Customers:

    3121
    Post Graduate Diploma in Management (MBA)
  • http://ww2.justanswer.com/uploads/ComputersGuru/2010-02-13_051118_Photo41.JPG LogicPro's Avatar

    LogicPro

    Engineer

    Satisfied Customers:

    3035
    Expert in Java C++ C C# VB Javascript Design SQL HTML
  • http://ww2.justanswer.com/uploads/lanis/2009-4-1_233717_phput9xef_c1pm.jpg Lani S.'s Avatar

    Lani S.

    Tutor

    Satisfied Customers:

    2457
    Registered Nurse, Internet Researcher, Private Tutor
  • http://ww2.justanswer.com/uploads/chooser77/2009-08-18_162025_Chris.jpg Chris M.'s Avatar

    Chris M.

    M.S.W. Social Work

    Satisfied Customers:

    2341
    Master's Degree, strong math and writing skills, experience in one-on-one tutoring (college English)
  • http://ww2.justanswer.com/uploads/JawaadAhmed/2009-6-27_12137_SIs_SHadi.jpg F. Naz's Avatar

    F. Naz

    Chartered Accountant

    Satisfied Customers:

    1975
    Experience with chartered accountancy
  • http://ww2.justanswer.com/uploads/JK/jkcpa/2011-1-16_182614_jkcpa.64x64.jpg Bizhelp's Avatar

    Bizhelp

    CPA

    Satisfied Customers:

    1873
    Bachelors Degree and CPA with Accounting work experience
 
 
 

Related Homework Questions