How JustAnswer Works:

  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site.
    Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.

Ask Chris M. Your Own Question

Chris M.
Chris M., M.S.W. Social Work
Category: Homework
Satisfied Customers: 2494
Experience:  Master's Degree, strong math and writing skills, experience in one-on-one tutoring (college English)
22285537
Type Your Homework Question Here...
Chris M. is online now
A new question is answered every 9 seconds

1. In which of the following countries did the auction site

Resolved Question:

1. In which of the following countries did the auction site EBay face competition problems that forced it to pull out of the market?
Answer A. Ireland B. Italy C. China D. Japan

2. Web chain analyses allow marketers to calculate the benefit of what?
Answer A. Product,purchases, B. Technology adoptions
C. Customer contacts D. Price reductions

3. Online branding strategies are limited in part by the _______ nature of the technology.
Answer A. expensive, B. complicated C. voluntary, D. evolving

4. The "chaos scenario" refers to the possibility that the effectiveness of mass media marketing could decline rapidly without what?
Answer A. Cost offsets, B. Effective alternatives, C. Audience growth D. Blocking technology

5. Which of the following is an example of a quicker learning curve due to closed-loop marketing?
Answer A. A price drop and a new product feature B. A revised ad campaign and a new product feature. C. A new product feature. D. A revised ad campaign, a new product feature and a price drop

6. Retention spending by a business can influence a customer's __________ .
Answer A. purchasing power B. lifetime value C. ad notice rate D. price sensitivity

7. Each of the following is an example of an indirect benefit of enhanced online customer contact EXCEPT:
Answer A. efficiency. B. energy. C. effectiveness. D. enhancement.

8. When a consumer automatically includes a particular brand in a general product category, the brand is considered to be ________ .
Answer A. penetrable B. ubiquitous C. seamless D. salient

9. In a web chain analysis, "ad-brand impact" refers to what?

A. Answer A visitor who notices an ad but does not click through

B. A visitor who notices an ad and also clicks through
C. A visitor who does not notice an ad
D. A visitor who typed in web address wrong.

10. The Do Not Call registry used digital technology to block what activity?
Answer A. Telemarketing B. Spam C. Direct mail D. Polliing

QUESTIONS CAN BE OBTAINED FROM: http://www.mediafire.com/myfiles.php">http://www.mediafire.com/myfiles.php
Submitted: 4 years ago.
Category: Homework
Expert:  SuperiorTutor replied 4 years ago.

Hello,

 

Is there some particular text to which these mcqs refer? If yes, could you post the link ?

 

Thanks.

Customer: replied 4 years ago.
The link was actually added, in order that the questions can be seen clearly. The questions do not refer to anything particular. Thanks
Expert:  SuperiorTutor replied 4 years ago.

I thought that these mcqs refer to a particular text or book. I will opt out so some other expert can help you.

 

Good Luck.

Customer: replied 4 years ago.
The name of the textbook is internet Marketing and E-commerce by Ward Kirthi and Hanson Kalyanam
Expert:  Chris M. replied 4 years ago.
THIS ANSWER IS LOCKED!

You need to spend $3 to view this post. Add Funds to your account and buy credits.
Chris M., M.S.W. Social Work
Category: Homework
Satisfied Customers: 2494
Experience: Master's Degree, strong math and writing skills, experience in one-on-one tutoring (college English)
Chris M. and 9 other Homework Specialists are ready to help you
Customer: replied 4 years ago.
Please can you re-confirm this answer. I do not think its the right one.


In a web chain analysis, "ad-brand impact" refers to what?
Answer

A visitor who notices an ad but does not click through
A visitor who notices an ad and also clicks through
A visitor who does not notice an ad
A visitor who typed in web address wrong.

Thanks
Expert:  Chris M. replied 4 years ago.

Hello juity miss,

 

Web Chain Benefits and Probabilities
Five Main Benefits Occur in the Chain

  • Online contribution: the incremental profit from an online sale
  • Offline contribution: incremental profit from the sale of products through the standard channel
  • Ad-brand impact: value to a visitor, who sees the ad but doesn't click through
  • Web site brand impact: value of a visit to the Web site that results in benefits, but not a sale
  • Lifetime customer value: future value of profits from a new customer

Cilck here to read more

JustAnswer in the News:

 
 
 
Ask-a-doc Web sites: If you've got a quick question, you can try to get an answer from sites that say they have various specialists on hand to give quick answers... Justanswer.com.
JustAnswer.com...has seen a spike since October in legal questions from readers about layoffs, unemployment and severance.
Web sites like justanswer.com/legal
...leave nothing to chance.
Traffic on JustAnswer rose 14 percent...and had nearly 400,000 page views in 30 days...inquiries related to stress, high blood pressure, drinking and heart pain jumped 33 percent.
Tory Johnson, GMA Workplace Contributor, discusses work-from-home jobs, such as JustAnswer in which verified Experts answer people’s questions.
I will tell you that...the things you have to go through to be an Expert are quite rigorous.
 
 
 

What Customers are Saying:

 
 
 
  • Wonderful service, prompt, efficient, and accurate. Couldn't have asked for more. I cannot thank you enough for your help. Mary C. Freshfield, Liverpool, UK
< Last | Next >
  • Wonderful service, prompt, efficient, and accurate. Couldn't have asked for more. I cannot thank you enough for your help. Mary C. Freshfield, Liverpool, UK
  • This expert is wonderful. They truly know what they are talking about, and they actually care about you. They really helped put my nerves at ease. Thank you so much!!!! Alex Los Angeles, CA
  • Thank you for all your help. It is nice to know that this service is here for people like myself, who need answers fast and are not sure who to consult. GP Hesperia, CA
  • I couldn't be more satisfied! This is the site I will always come to when I need a second opinion. Justin Kernersville, NC
  • Just let me say that this encounter has been entirely professional and most helpful. I liked that I could ask additional questions and get answered in a very short turn around. Esther Woodstock, NY
  • Thank you so much for taking your time and knowledge to support my concerns. Not only did you answer my questions, you even took it a step further with replying with more pertinent information I needed to know. Robin Elkton, Maryland
  • He answered my question promptly and gave me accurate, detailed information. If all of your experts are half as good, you have a great thing going here. Diane Dallas, TX
 
 
 

Meet The Experts:

 
 
 
  • Manal Elkhoshkhany

    Tutor

    Satisfied Customers:

    4520
    More than 5000 online tutoring sessions.
< Last | Next >
  • http://ww2.justanswer.com/uploads/BU/BusinessTutor/2012-2-2_115741_Kouki2.64x64.jpg Manal Elkhoshkhany's Avatar

    Manal Elkhoshkhany

    Tutor

    Satisfied Customers:

    4520
    More than 5000 online tutoring sessions.
  • http://ww2.justanswer.com/uploads/LI/lindaus/2012-6-10_04811_IMG20120609164157.64x64.jpg Linda_us's Avatar

    Linda_us

    Finance, Accounts & Homework Tutor

    Satisfied Customers:

    3121
    Post Graduate Diploma in Management (MBA)
  • http://ww2.justanswer.com/uploads/ComputersGuru/2010-02-13_051118_Photo41.JPG LogicPro's Avatar

    LogicPro

    Engineer

    Satisfied Customers:

    3035
    Expert in Java C++ C C# VB Javascript Design SQL HTML
  • http://ww2.justanswer.com/uploads/lanis/2009-4-1_233717_phput9xef_c1pm.jpg Lani S.'s Avatar

    Lani S.

    Tutor

    Satisfied Customers:

    2457
    Registered Nurse, Internet Researcher, Private Tutor
  • http://ww2.justanswer.com/uploads/chooser77/2009-08-18_162025_Chris.jpg Chris M.'s Avatar

    Chris M.

    M.S.W. Social Work

    Satisfied Customers:

    2341
    Master's Degree, strong math and writing skills, experience in one-on-one tutoring (college English)
  • http://ww2.justanswer.com/uploads/JawaadAhmed/2009-6-27_12137_SIs_SHadi.jpg F. Naz's Avatar

    F. Naz

    Chartered Accountant

    Satisfied Customers:

    1975
    Experience with chartered accountancy
  • http://ww2.justanswer.com/uploads/JK/jkcpa/2011-1-16_182614_jkcpa.64x64.jpg Bizhelp's Avatar

    Bizhelp

    CPA

    Satisfied Customers:

    1873
    Bachelors Degree and CPA with Accounting work experience