How JustAnswer Works:

  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site.
    Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.

Ask M. Castillo Your Own Question

M. Castillo
M. Castillo, Homework Expert
Category: Homework
Satisfied Customers: 969
Experience:  Penn Foster Exams, Grammar, Proofreading, Literature, Mathematics
Type Your Homework Question Here...
M. Castillo is online now
A new question is answered every 9 seconds

pennfoster test answer 06003300 and 40600100

Customer Question

--------------------------------------------------------------------------------


Examination Number
06003300
STRATEGIES FOR THE INDEPENDENT LEARNER

--------------------------------------------------------------------------------

When you have completed your exam and reviewed your answers, click Submit Exam. Answers will not be recorded until you hit Submit Exam. If you need to exit before completing the exam, click Cancel Exam.


Questions 1 to 20: Select the best answer to each question.





1.   When you approach a text, you should

     A. survey it, using the technique called SQ3R.
     B. dive right in at the first page and read the assigned section.

     C. not worry about words you don't know; you don't have to look them up.

     D. read only the boldface type.




2.   The proctored exams for your degree courses will be

     A. found at the end of your study guides.
     B. open-book exams taken in the presence of a proctor chosen by you and approved by your Education Direct coordinator.

     C. closed-book exams consisting of a mixture of true/false, multiple-choice, and essays.

     D. a minimum of two hours long and proctored by a Education Direct coordinator.




3.   Kinesthetic learners best learn information by

     A. reading quietly.
     B. listening to audiotapes.

     C. marking their textbooks as they read and creating charts or models of the information.

     D. attending lectures.




4.   As you work through your study material, you should

     A. refrain from marking up your textbook so it will hold its resale value.
     B. copy objectives into your notebook.

     C. study in bed at night when other family members are asleep.

     D. refrain from looking at the lesson exams before you take them.




5.   During study time, you should

     A. study for three hours at a time.
     B. take breaks every ten minutes.

     C. have snacks while studying.

     D. set limits of one to two hours and take breaks.




6.   One way to effectively use your visual learning ability is to

     A. listen to tapes.
     B. construct a model.

     C. reread your text and notes.

     D. make flash cards.




7.   You might want to review as you exercise because

     A. it's good to include an exercise program in your life.
     B. most Americans don't get enough exercise.

     C. each sense that you use while reviewing provides another pathway for information to reach your brain.

     D. as a busy student you need to use your time as efficiently as possible.




8.   If you're an auditory learner, you should

     A. study quietly.
     B. recite important items of the text out loud.

     C. read very carefully since you aren't primarily visual.

     D. make flash cards.




9.   One way to figure out the meaning of a new word is to

     A. look at the context of the word.
     B. use prereading.

     C. survey the section of material.

     D. use metacognition.




10.   To set up a study schedule means

     A. sacrificing all your leisure time to studying.
     B. letting your household and other responsibilities slide; after all, school is very important.

     C. looking at how you spend your time and setting up a plan you can use and revise as needed.

     D. getting up an hour earlier than anyone else so you can study quietly.




11.   You use a thesaurus to

     A. correct your grammar.
     B. look up the history of a word.

     C. find how to pronounce a word.

     D. find the words to express an idea.




12.   You've adopted the SQ3R method of learning. After surveying a reading assignment, you perform the next step, which is question. What does this mean?

     A. Ask yourself why you're taking the course.
     B. Ask yourself how the material relates to your job.

     C. Read the headings and turn them into questions.

     D. Review the chapter questions and look for the answers in the text.




13.   If you can't study at home,

     A. you probably won't succeed in your course work.
     B. you should stay up late at night and study when everyone is asleep.

     C. your public library may provide you with a quiet, well-lighted place to study.

     D. you should study at work.




14.   Textbooks are sometimes referred to as gold mines because

     A. you're expected to thoroughly "mine it" until you find all the facts it contains.
     B. they're well written.

     C. you're asked to find the "gold" that applies to your course.

     D. they're full of little-known facts.




15.   Metacognition means

     A. you test well.
     B. a person learns by attaching new material to what he or she knew before.

     C. any activity you do before you begin to read.

     D. that words in English often have Latin or Greek roots.




16.   What is paraphrasing?

     A. Copying the author's writing into your notebook
     B. Prereading the headings, table of contents, and list of objectives

     C. Making an outline of important headings in each section

     D. Restating what the author has said, using your own words




17.   Use a dictionary to

     A. find the history, date first used, and meaning of a word.
     B. find the words you need to express your idea.

     C. create study guides.

     D. organize your time.




18.   What is a mnemonic?

     A. A method to improve your scheduling
     B. A trick, game, or rhyme to help you remember

     C. The technique of reviewing while you exercise

     D. Learning while you sleep




19.   You should mark your textbook

     A. as little as possible.
     B. in blue or black ballpoint ink.

     C. in green or red ink.

     D. in pencil.




20.   A prefix is part of a word that

     A. comes after the root word.
     B. helps you spell the word.

     C. tells you what the word means.

     D. comes before the root word.
Submitted: 6 years ago.
Category: Homework
Expert:  M. Castillo replied 6 years ago.
Hello, and welcome to Just Answer!

I have answers to 06003300, but not the other exam ( I'm in the process of taking it now ). I will be happy to post 06003300 if that's acceptable to you.

You can also wait to see if another expert has both exams.

Let me know whenever you're ready.


Expert:  M. Castillo replied 6 years ago.
I just took 406001 if you want that one now also.

Let me know.


Customer: replied 6 years ago.
ok post the answer u have
Expert:  M. Castillo replied 6 years ago.
Here you go.

Please don't forget to click the Accept button!

1. C.

2. D

3. B

4. A

5. A.

6. C

7. B

8. D

9. D

1O. B

11. C

12. A

13. C

14. B

15. D.

16. C

17. B

18. A

19. D

20. B.

Customer: replied 6 years ago.
406001 please send me that one too.
Expert:  M. Castillo replied 6 years ago.
THIS ANSWER IS LOCKED!
You can view this answer by clicking here to Register or Login and paying $3.
If you've already paid for this answer, simply Login.

JustAnswer in the News:

 
 
 
Ask-a-doc Web sites: If you've got a quick question, you can try to get an answer from sites that say they have various specialists on hand to give quick answers... Justanswer.com.
JustAnswer.com...has seen a spike since October in legal questions from readers about layoffs, unemployment and severance.
Web sites like justanswer.com/legal
...leave nothing to chance.
Traffic on JustAnswer rose 14 percent...and had nearly 400,000 page views in 30 days...inquiries related to stress, high blood pressure, drinking and heart pain jumped 33 percent.
Tory Johnson, GMA Workplace Contributor, discusses work-from-home jobs, such as JustAnswer in which verified Experts answer people’s questions.
I will tell you that...the things you have to go through to be an Expert are quite rigorous.
 
 
 

What Customers are Saying:

 
 
 
  • Wonderful service, prompt, efficient, and accurate. Couldn't have asked for more. I cannot thank you enough for your help. Mary C. Freshfield, Liverpool, UK
< Last | Next >
  • Wonderful service, prompt, efficient, and accurate. Couldn't have asked for more. I cannot thank you enough for your help. Mary C. Freshfield, Liverpool, UK
  • This expert is wonderful. They truly know what they are talking about, and they actually care about you. They really helped put my nerves at ease. Thank you so much!!!! Alex Los Angeles, CA
  • Thank you for all your help. It is nice to know that this service is here for people like myself, who need answers fast and are not sure who to consult. GP Hesperia, CA
  • I couldn't be more satisfied! This is the site I will always come to when I need a second opinion. Justin Kernersville, NC
  • Just let me say that this encounter has been entirely professional and most helpful. I liked that I could ask additional questions and get answered in a very short turn around. Esther Woodstock, NY
  • Thank you so much for taking your time and knowledge to support my concerns. Not only did you answer my questions, you even took it a step further with replying with more pertinent information I needed to know. Robin Elkton, Maryland
  • He answered my question promptly and gave me accurate, detailed information. If all of your experts are half as good, you have a great thing going here. Diane Dallas, TX
 
 
 

Meet The Experts:

 
 
 
  • Manal Elkhoshkhany's Avatar

    Manal Elkhoshkhany

    Tutor

    Satisfied Customers:

    4514
    More than 5000 online tutoring sessions.
< Last | Next >
  • http://ww2.justanswer.com/uploads/BU/BusinessTutor/2012-2-2_115741_Kouki2.64x64.jpg Manal Elkhoshkhany's Avatar

    Manal Elkhoshkhany

    Tutor

    Satisfied Customers:

    4514
    More than 5000 online tutoring sessions.
  • http://ww2.justanswer.com/uploads/LI/lindaus/2012-6-10_04811_IMG20120609164157.64x64.jpg Linda_us's Avatar

    Linda_us

    Finance, Accounts & Homework Tutor

    Satisfied Customers:

    3099
    Post Graduate Diploma in Management (MBA)
  • http://ww2.justanswer.com/uploads/lanis/2009-4-1_233717_phput9xef_c1pm.jpg Lani S.'s Avatar

    Lani S.

    Tutor

    Satisfied Customers:

    2453
    Registered Nurse, Internet Researcher, Private Tutor
  • http://ww2.justanswer.com/uploads/chooser77/2009-08-18_162025_Chris.jpg Chris M.'s Avatar

    Chris M.

    M.S.W. Social Work

    Satisfied Customers:

    2258
    Master's Degree, strong math and writing skills, experience in one-on-one tutoring (college English)
  • http://ww2.justanswer.com/uploads/ComputersGuru/2010-02-13_051118_Photo41.JPG LogicPro's Avatar

    LogicPro

    Engineer

    Satisfied Customers:

    2193
    Expert in Java C++ C C# VB Javascript Design SQL HTML
  • http://ww2.justanswer.com/uploads/JawaadAhmed/2009-6-27_12137_SIs_SHadi.jpg F. Naz's Avatar

    F. Naz

    Chartered Accountant

    Satisfied Customers:

    1962
    Experience with chartered accountancy
  • http://ww2.justanswer.com/uploads/JK/jkcpa/2011-1-16_182614_jkcpa.64x64.jpg Bizhelp's Avatar

    Bizhelp

    CPA

    Satisfied Customers:

    1865
    Bachelors Degree and CPA with Accounting work experience