How JustAnswer Works:

  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site.
    Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.

Ask M. Castillo Your Own Question

M. Castillo
M. Castillo, Homework Expert
Category: Homework
Satisfied Customers: 969
Experience:  Penn Foster Exams, Grammar, Proofreading, Literature, Mathematics
3142421
Type Your Homework Question Here...
M. Castillo is online now
A new question is answered every 9 seconds

1. In A Pair of Silk Stockings, the silk

Customer Question

1. In "A Pair of Silk Stockings," the silk stockings are a symbol of

A. Mrs. Sommers's inability to handle money.
B. Mrs. Sommers's lack of concern for her children.
C. Mrs. Sommers's selfish needs.
D. Mrs. Sommers's desire for attention.


2. An author's purpose in using rhetoric is to

A. create a certain effect for the reader.
B. present facts as they really are.
C. provide hints as to what's going to happen.
D. separate realism from idealism.


3. The wicked witch and the big bad wolf are examples of

A. dynamic characters.
B. archetypes.
C. protagonists.
D. anecdotes.


4. Faith's pink ribbons are an example of a

A. genre.
B. parable.
C. fable.
D. symbol.


5. In "Paul's Case," members of the faculty don't like Paul's carnation because they think

A. it's effeminate for a man to wear a flower.
B. it doesn't match his other clothing.
C. it suggests that he's not taking things seriously.
D. it's the mark of an early death.


6. Which one of the following short stories is an example of an allegory?

A. "Paul's Case"
B. "The Private History of a Campaign That Failed"
C. "Young Goodman Brown"
D. "A Pair of Silk Stockings"


7. An individuated character is one who

A. has his or her own unique history and personality.
B. is a symbol for some characteristic.
C. is able to be identified with the audience.
D. has a series of epiphanies.


8. In the story "Paul's Case," why is Paul irritated and wretched after the concert?

A. He has seen his English teacher.
B. He has spoken with the singer.
C. His real life is so different from his dream.
D. He has to walk home in the rain.


9. Paul's tattered clothes are a symbol of his

A. rebellious nature.
B. unconcern about what he looked like.
C. desire to insult the faculty.
D. economic circumstances.


10. In "The Private History of a Campaign That Failed," Twain writes, "We were equal to the occasion. In our response there was no hesitation, no indecision" (71). This type of writing is an example of

A. a motif.
B. hypocrisy.
C. an anecdote.
D. mock heroics.


11. What author saw hypocrisy in the lives of the Puritans?

A. Willa Cather
B. Mark Twain
C. Nathaniel Hawthorne
D. Kate Chopin


12. Which one of the following is characteristic of a character study?

A. The protagonist is a static character.
B. Getting a glimpse into the character's mind and heart is the most important element of the story.
C. The character is usually tragicomic—that is, he or she is both funny and sad at different times.
D. The character comes to an unhappy end.


13. Foreshadowing means

A. showing the readers the dark side of a character's personality.
B. describing what happens at night—for example, in a dark basement.
C. hinting at things that will occur later.
D. putting secondary characters in the foreground of the story.


14. In "Paul's Case," why does Paul go to work early?

A. He wanted to wrestle with the other boys.
B. He didn't want to lose his job.
C. He didn't want to get caught skipping school.
D. He liked looking at the pictures in the art gallery.


15. Which one of the following statements best describes the theme of "Young Goodman Brown"?

A. People aren't always what they seem.
B. The Devil is in charge of this world.
C. Men should listen to the cautions of their wives.
D. The forest is a place where dark deeds take place.


16. In "Young Goodman Brown," what is meant by "a hoary corpse"?

A. A respected person
B. An extremely old dead body
C. A promiscuous person
D. A lonely man


17. What is the climax in Willa Cather's short story "Paul's Case"?

A. Paul takes the train to New York.
B. Paul reads about his theft in the newspaper.
C. Paul jumps in front of the train.
D. Paul meets the boy from Yale.


18. Which one of the following words best describes Goodman Brown at the end of Hawthorne's story?

A. Relieved
B. Innocent
C. Safe
D. Despairing


19. At the beginning of "Young Goodman Brown," Brown's wife says, "Pray tarry with me this night, dear husband, of all nights in the year" (1). This statement is an example of

A. irony.
B. ambiguity.
C. foreshadowing.
D. satire.


20. Which one of the following short stories takes a series of completely ordinary events and develops them into a character study?

A. "Paul's Case"
B. "A Private History of a Campaign That Failed"
C. "Young Goodman Brown"
D. "A Pair of Silk Stockings"
Submitted: 6 years ago.
Category: Homework
Expert:  M. Castillo replied 6 years ago.
Hello, and welcome to Just Answer!

I have answers to most Penn Foster Exams, so if you or anyone you know should need help, feel free to request me, M. Castillo, anytime.


Here you go! Please check the answers as you go along to insure they coincide with your own answers; occasionally PF changes exam numbers.

1. C
2. A
3. B
4. D
5. C
6. C
7. A
8. C
9. D
10. D
11. C
12. B
13. C
14. D
15. A
16. B
17. C
18. D
19. C
20. D


I hope this information is helpful. If it is, please kindly click the "Accept" button.

Thank you, XXXXX XXXXX wishes!


Note: The information provided should not be used in any way which would violate the rules of your educational institution. Please check the answers as you go along to insure they coincide with your own answers.



Customer: replied 6 years ago.
Reply to M. Castillo's Post: I have the answers already but I could use some others
Examination Number
00779200

Examination Number
00779300

Examination Number
00778800

Examination Number
00779000

Examination Number
00779100
Expert:  M. Castillo replied 6 years ago.
Hello,

I don't understand. I posted the first set 2 minutes after you asked for them.

I do have the other exams, but I'm reluctant to post them if you're not going to accept.



Customer: replied 6 years ago.
I am down to 4 more I got the answers for the one you posted off wilkpedia before you sent them but I am now looking for

007790

007791

007792

007793
Expert:  M. Castillo replied 6 years ago.
I'll opt out and see if someone else can help you.

Good luck.
Customer: replied 6 years ago.
I just found them all thank you for you help

JustAnswer in the News:

 
 
 
Ask-a-doc Web sites: If you've got a quick question, you can try to get an answer from sites that say they have various specialists on hand to give quick answers... Justanswer.com.
JustAnswer.com...has seen a spike since October in legal questions from readers about layoffs, unemployment and severance.
Web sites like justanswer.com/legal
...leave nothing to chance.
Traffic on JustAnswer rose 14 percent...and had nearly 400,000 page views in 30 days...inquiries related to stress, high blood pressure, drinking and heart pain jumped 33 percent.
Tory Johnson, GMA Workplace Contributor, discusses work-from-home jobs, such as JustAnswer in which verified Experts answer people’s questions.
I will tell you that...the things you have to go through to be an Expert are quite rigorous.
 
 
 

What Customers are Saying:

 
 
 
  • Wonderful service, prompt, efficient, and accurate. Couldn't have asked for more. I cannot thank you enough for your help. Mary C. Freshfield, Liverpool, UK
< Last | Next >
  • Wonderful service, prompt, efficient, and accurate. Couldn't have asked for more. I cannot thank you enough for your help. Mary C. Freshfield, Liverpool, UK
  • This expert is wonderful. They truly know what they are talking about, and they actually care about you. They really helped put my nerves at ease. Thank you so much!!!! Alex Los Angeles, CA
  • Thank you for all your help. It is nice to know that this service is here for people like myself, who need answers fast and are not sure who to consult. GP Hesperia, CA
  • I couldn't be more satisfied! This is the site I will always come to when I need a second opinion. Justin Kernersville, NC
  • Just let me say that this encounter has been entirely professional and most helpful. I liked that I could ask additional questions and get answered in a very short turn around. Esther Woodstock, NY
  • Thank you so much for taking your time and knowledge to support my concerns. Not only did you answer my questions, you even took it a step further with replying with more pertinent information I needed to know. Robin Elkton, Maryland
  • He answered my question promptly and gave me accurate, detailed information. If all of your experts are half as good, you have a great thing going here. Diane Dallas, TX
 
 
 

Meet The Experts:

 
 
 
  • Manal Elkhoshkhany

    Tutor

    Satisfied Customers:

    4522
    More than 5000 online tutoring sessions.
< Last | Next >
  • http://ww2.justanswer.com/uploads/BU/BusinessTutor/2012-2-2_115741_Kouki2.64x64.jpg Manal Elkhoshkhany's Avatar

    Manal Elkhoshkhany

    Tutor

    Satisfied Customers:

    4522
    More than 5000 online tutoring sessions.
  • http://ww2.justanswer.com/uploads/ComputersGuru/2010-02-13_051118_Photo41.JPG LogicPro's Avatar

    LogicPro

    Engineer

    Satisfied Customers:

    3458
    Expert in Java C++ C C# VB Javascript Design SQL HTML
  • http://ww2.justanswer.com/uploads/LI/lindaus/2012-6-10_04811_IMG20120609164157.64x64.jpg Linda_us's Avatar

    Linda_us

    Finance, Accounts & Homework Tutor

    Satisfied Customers:

    3124
    Post Graduate Diploma in Management (MBA)
  • http://ww2.justanswer.com/uploads/chooser77/2009-08-18_162025_Chris.jpg Chris M.'s Avatar

    Chris M.

    M.S.W. Social Work

    Satisfied Customers:

    2385
    Master's Degree, strong math and writing skills, experience in one-on-one tutoring (college English)
  • http://ww2.justanswer.com/uploads/JawaadAhmed/2009-6-27_12137_SIs_SHadi.jpg F. Naz's Avatar

    F. Naz

    Chartered Accountant

    Satisfied Customers:

    1988
    Experience with chartered accountancy
  • http://ww2.justanswer.com/uploads/JK/jkcpa/2011-1-16_182614_jkcpa.64x64.jpg Bizhelp's Avatar

    Bizhelp

    CPA

    Satisfied Customers:

    1876
    Bachelors Degree and CPA with Accounting work experience
  • http://ww2.justanswer.com/uploads/avremote/photoa.jpg Seanna's Avatar

    Seanna

    Tutor

    Satisfied Customers:

    1781
    3,000+ satisfied customers, all topics, A+ work
 
 
 

Related Homework Questions