How JustAnswer Works:

  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site.
    Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.

Ask Nurse Michelle Your Own Question

Nurse Michelle
Nurse Michelle, Registered Nurse
Category: Health
Satisfied Customers: 40
Experience:  6 Years Medical Experience, Specializing in Cardiac problems. Outstanding Problem Solving Skills.
Type Your Health Question Here...
Nurse Michelle is online now
A new question is answered every 9 seconds

1. Which of the following could be classified as a break ...

Resolved Question:

1. Which of the following could be classified as a break in
confidentiality?
A. A computer hacker breaking into a hospital's secured
computer system
B. Release of medical records from one hospital to another for
continued patient care
C. A hospital and physician's office sharing patient information
for treatment purposes
D. A patient discussing his or her medical record with the
correspondence manager
2. As a health information management technician, why is a
thorough understanding of medical terminology important?
A. You may be dealing with patients on a daily basis.
B. You may be analyzing medical information regularly.
C. You may be diagnosing patient illnesses.
D. You may be expected to answer medical and clinical
questions.
82 Examination
3. Career advancements in the health information technology industry are mainly based on
A. knowing other people.
B. dressing in a professional manner.
C. education and credential(s).
D. joining the American Health Information Management Association.
4. As a transcriptionist, your most important skill is
A. the ability to type quickly.
B. proficiency.
C. the ability to accurately use reference materials.
D. the ability to understand and analyze the dictation.
5. Coders play an important role in
A. reimbursement and research.
B. health record documentation.
C. managing release of patient information.
D. denying medical claims.
6. Mary's husband died from war-related injuries. Which insurance plan probably covers Mary
and her son?
A. Civilian Health and Medical Program of the Veterans Administration (CHAMPVA)
B. Point-of-service
C. Civilian Health and Medical Program of the Uniformed Services (CHAMPUS)
D. Preferred provider organization
7. A database of information used for research, patient follow-up, and improving public health
programs may be a/an
A. correspondence management system. C. electronic medical record.
B. cancer registry. D. tumor board.
8. If health care costs continue to rise, insurance companies fear that
A. they'll have to offer a greater variety of insurance policies.
B. coverage for dependents under age 18 will decrease.
C. government involvement will increase on both state and federal levels.
D. consumers will be driven to competitors who can offer lower prices.
9. How are professional credentials usually maintained?
A. By completing a continuing education cycle
B. By passing an annual examination
C. By joining the professional association
D. By receiving a degree
Examination 83
10. Combining two or more segments of the industry to deliver the best care, at the most
cost-effective rate, in the best setting refers to a/an
A. health maintenance organization.
B. diagnosis-related group.
C. integrated delivery system.
D. preferred provider organization system.
11. The overall responsibility of health information management professionals is
A. accurately coding hospital records for reimbursement purposes.
B. providing more cost-effective methods for documentation.
C. ensuring the quality and accuracy of health information.
D. overseeing the medical transcription process.
12. Which acronym refers to the highest level of expertise for a tumor registrar?
A. RHIA C. AAMT
B. RHIT D. CTR
13. Increasing the accessibility of patient information, reducing offsite storage costs, and freeing
up department storage space are all benefits of implementing
A. computerized medical records.
B. digital transcription systems.
C. an integrated delivery system.
D. correspondence management systems.
14. Good coding specialists share which of the following characteristics?
A. Advanced computer skills, ability to work from home, interest in specific specialty areas
of medicine
B. Good management skills, perfectionism, accounting knowledge
C. Advanced degrees, interest in confidential medical information, dedication to long
hours
D. Attention to detail, thorough understanding of medical processes, ability to analyze
large amounts of information
15. Positive qualities and character traits that determine how you act and perform your job
refer to
A. professionalism. C. skills.
B. approachability. D. ethical behavior.
16. In managed care, all services must be
A. billed at a fee-for-service rate.
B. monitored and approved.
C. approved by the primary care physician.
D. provided by the same physician.
84 Examination
17. A new technology that will change the role of the transcriptionist is
A. speech recognition. C. personal digital assistants.
B. desktop transcription systems. D. smart cards.
18. The process of mummification was thought to help advance medicine because
A. removal of organs helped Egyptians study anatomy.
B. it allowed Egyptians to practice surgical procedures.
C. drawings were made from the internal organs.
D. it helped contain disease.
19. An organization that enhances and improves the quality of patient care through timely
information is the
A. American Association for Medical Transcription.
B. National Cancer Registrars Association.
C. Health Information and Management Systems Society.
D. American Health Information Management Association.
20. Cost, working for small companies, and unemployment are all reasons that people
A. don't have insurance.
B. must choose a primary care physician.
C. fear universal health care coverage.
D. avoid managed care plans.
Submitted: 6 years ago.
Category: Health
Expert:  Nurse Michelle replied 6 years ago.
Customer

The best answers I can give you are: 1.D 2.B 3.C 4.B 5.A 6.D 7.A 8.C 9.A 10.C 11.C 12.A 13.A 14.D 15.A 16.A 17.C 18.A 19.D 20.A

Nurse Michelle, Registered Nurse
Category: Health
Satisfied Customers: 40
Experience: 6 Years Medical Experience, Specializing in Cardiac problems. Outstanding Problem Solving Skills.
Nurse Michelle and 4 other Health Specialists are ready to help you

JustAnswer in the News:

 
 
 
Ask-a-doc Web sites: If you've got a quick question, you can try to get an answer from sites that say they have various specialists on hand to give quick answers... Justanswer.com.
JustAnswer.com...has seen a spike since October in legal questions from readers about layoffs, unemployment and severance.
Web sites like justanswer.com/legal
...leave nothing to chance.
Traffic on JustAnswer rose 14 percent...and had nearly 400,000 page views in 30 days...inquiries related to stress, high blood pressure, drinking and heart pain jumped 33 percent.
Tory Johnson, GMA Workplace Contributor, discusses work-from-home jobs, such as JustAnswer in which verified Experts answer people’s questions.
I will tell you that...the things you have to go through to be an Expert are quite rigorous.
 
 
 

What Customers are Saying:

 
 
 
  • I can go as far as to say it could have resulted in saving my sons life and our entire family now knows what bipolar is and how to assist and understand my most wonderful son, brother and friend to all who loves him dearly. Thank you very much Corrie Moll Pretoria, South Africa
< Last | Next >
  • I can go as far as to say it could have resulted in saving my sons life and our entire family now knows what bipolar is and how to assist and understand my most wonderful son, brother and friend to all who loves him dearly. Thank you very much Corrie Moll Pretoria, South Africa
  • I thank-you so much! It really helped to have this information and confirmation. We will watch her carefully and get her in for the examination and US right away if things do not improve. God bless you as well! Claudia Albuquerque, NM
  • Outstanding response time less than 6 minutes. Answered the question professionally and with a great deal of compassion. Kevin Beaverton, OR
  • Suggested diagnosis was what I hoped and will take this info to my doctor's appointment next week.
    I feel better already! Thank you.
    Elanor Tracy, CA
  • Thank you to the Physician who answered my question today. The answer was far more informative than what I got from the Physicians I saw in person for my problem. Julie Lockesburg, AR
  • You have been more help than you know. I seriously don't know what my sisters situation would be today if you had not gone above and beyond just answering my questions. John and Stefanie Tucson, AZ
  • I have been dealing with an extremely serious health crisis for over three years, and one your physicians asked me more questions, gave me more answers and encouragement than a dozen different doctors who have been treating me!! Janet V Phoenix, AZ
 
 
 

Meet The Experts:

 
 
 
  • Nurse Milli, RN

    Nurse (RN)

    Satisfied Customers:

    4043
    20 years experience in many areas of Nursing. Both Hospital and Private Practice experience.
< Last | Next >
  • http://ww2.justanswer.com/uploads/NU/nursescare4u/2013-3-31_03429_JApic.64x64.jpg Nurse Milli, RN's Avatar

    Nurse Milli, RN

    Nurse (RN)

    Satisfied Customers:

    4043
    20 years experience in many areas of Nursing. Both Hospital and Private Practice experience.
  • http://ww2.justanswer.com/uploads/agketch/2008-7-14_184046_drketchresized.jpg Dr. Ketch's Avatar

    Dr. Ketch

    Doctor

    Satisfied Customers:

    102
    Medical Degree, Former Assistant Professor at School of Medicine at Yale University
  • http://ww2.justanswer.com/uploads/FA/FamilyPhysician/2013-8-31_191624_JA550x500Photo.64x64.jpg Family Physician's Avatar

    Family Physician

    Doctor (MD)

    Satisfied Customers:

    5622
    Emergency Medicine and Family Practice for over 26 years
  • http://ww2.justanswer.com/uploads/drphophalia/2007-08-23_095626_dr._arun_phophalia.jpg Dr. Arun Phophalia's Avatar

    Dr. Arun Phophalia

    Doctor (MD)

    Satisfied Customers:

    17025
    MBBS, MS (General Surgery), Fellowship in Sports Medicine
  • http://ww2.justanswer.com/uploads/VA/VANP/2012-6-6_235535_Skye2.64x64.jpg A. Schuyler, NP's Avatar

    A. Schuyler, NP

    Nurse Practitioner

    Satisfied Customers:

    12170
    Board Certified NP, MS, RN. Private practice & hospitalist
  • http://ww2.justanswer.com/uploads/TA/tazechip/2012-6-7_135230_drpic.64x64.png Dr. Chip's Avatar

    Dr. Chip

    Doctor (MD)

    Satisfied Customers:

    10029
    Over 20 yrs of Family Practice
  • http://ww2.justanswer.com/uploads/neurosurg/2009-10-06_120923_profile.jpg Dr. Mark's Avatar

    Dr. Mark

    Doctor (MD)

    Satisfied Customers:

    6234
    U.S. Physician/Surgeon in Neurosurgery