How JustAnswer Works:

  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site.
    Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.

Ask Ryan Your Own Question

Ryan
Ryan, Professional Researcher
Category: General
Satisfied Customers: 2066
Experience:  I only answer questions I'm 100% confident in. If you got an answer from me it's because I know it!
Type Your Question Here...
Ryan is online now
A new question is answered every 9 seconds

Written Communication

Resolved Question:

1.   Which one of the following sentences contains an unnecessary word?

     A. Why don't you leave before the crowd arrives?
     B. The snake raised up its head and struck.

     C. She left early, though he told her not to.

     D. Rich was angry, but he concealed his feelings.




2.   Choose the connective that belongs in the blank. She left the party early. Next she went to a movie. _______ she went home.

     A. Next
     B. Meanwhile

     C. Finally

     D. First




3.   Which of the following topics would lend itself only to a formal style of writing?

     A. Folk Songs I Have Sung
     B. Psychological Effects of Nuclear Weapons

     C. How I Lost 10 Pounds

     D. Why Living in the Country Is Better Than Living in the City




4.   Choose the connective that belongs in the blank in the following sentence. I like to play baseball. _______, I can't throw a ball very well.

     A. However
     B. In fact

     C. For instance

     D. Besides




5.   Which of the following sentences has a compound predicate?

     A. She raced along the path to beat him to the beach.
     B. While he swam, she collected shells.

     C. She washed the shells and dried them in the sun.

     D. She placed the shells in a plastic bag while he dried himself off.




6.   Which of the following sentences has a dangling modifier?

     A. When the storm began to abate, we went home.
     B. By the light of the moon, I tripped over a rock.

     C. The dog that is man's best friend is cat's worst enemy.

     D. On the way to the bank, the interest rates went down.




7.   Choose the connective that belongs in the blank in the following sentence. Everyone appeared to be having a good time. _______, my impressions may have been wrong.

     A. In fact
     B. In other words

     C. Furthermore

     D. Of course




8.   Which one of these statements would be considered inappropriate in formal writing?

     A. Dr. Thomson arrives promptly each morning.
     B. He hates to be late.

     C. He reviews the reports of his assistants.

     D. Next, he prepares to conduct his experiments.




9.   A clause from sentence (i) has been turned into a(n) _______ in sentence (ii). (i) Since she knew what the lecture was about, she didn't attend the meeting. (ii) Knowing what the lecture was about, she didn't attend the meeting.

     A. compound predicate
     B. relative pronoun

     C. infinitive

     D. phrase




10.   How are the ideas in the following two sentences tied together? The best time I had all summer was the night of Sherry's party. The worst was the next day.

     A. A connective
     B. Sentences closely connected in meaning

     C. Word pointers

     D. No connection




11.   Which sentence contains a prepositional phrase?

     A. With the proper help, they'll complete the project early.
     B. Running all the way, he got there early.

     C. They sang it, and sang it again.

     D. They tried, although they didn't expect to win.




12.   Two things to keep in mind when you're deciding whether to use formal or informal English are the

     A. opinion and the occasion.
     B. occasion and the audience.

     C. reader and the audience.

     D. reader and the location.




13.   Which of the following groups of words is a sentence fragment?

     A. When we stopped by the garden.
     B. Stop by the garden.

     C. We stopped; she didn't.

     D. Stopping by the garden, we saw that the flowers were in bloom.




14.   What is the name of the common error in the following sentence? Having risen because of the rains, the hikers were unable to cross the river.

     A. Infinitive phrase
     B. Run-on sentence

     C. Dangling modifier

     D. Prepositional phrase




15.   Which of the following is the best opening sentence for a business letter that you want to sound fairly informal?

     A. I am in receipt of your order of February 10.
     B. This letter is to make you cognizant of our receipt of your order.

     C. Your order of February 10 arrived in our office today.

     D. Please be advised that I've just received your order.




16.   Which one of the following sentences contains two ideas joined by a connecting word?

     A. Frank went fishing on Saturday he caught many fish.
     B. Tina arrived at work earlier than usual.

     C. Mike ran after the bus.

     D. Sally lives with her parents, although she could afford her own apartment.




17.   Which of the following is a way you could begin an essay that's about the medical uses of iodine?

     A. Last summer, a splinter in my brother's leg became infected, which led to blood poisoning. He could have prevented the problem with a few drops of iodine.
     B. The Winter Olympics of 1980 took place in the beautiful area of Lake Placid, New York. Lake Placid is nestled in the Adirondack mountains.

     C. Silver iodide is used in photography. Photography is a widespread form of art, and it has become more popular than painting.

     D. Although iodine is useful for medical treatments, so are other elements like oxygen, radium, and barium.




18.   Which of the following sentences has a relative clause?

     A. The audience applauded the ambassador, who spoke for one-half hour.
     B. Tony ate the pizza and then went to the movies.

     C. Many young people are searching for jobs.

     D. The bus stopped at the corner, but she forgot to get off.




19.   Sentence (i) has been shortened in sentence (ii) by using a(n) _______. (i) She likes a location that is in the sun. (ii) She likes a sunny location.

     A. prefix
     B. adjective

     C. phrase

     D. connective




20.   Which of these is a run-on sentence?

     A. I went home and ate and ate.
     B. Before lunch, I played volleyball; after lunch I did again.

     C. I thought about what he'd said soon I realized he was right.

     D. You and I and the whole team will go.



1.   Which of the following words is the best close-up word?

     A. Plant
     B. Zucchini

     C. Food

     D. Vegetable




2.   An antonym is a word that's

     A. defined in a thesaurus.
     B. the same in meaning.

     C. pronounced the same.

     D. opposite in meaning.




3.   Which one of the following sentences is written in the active voice?

     A. Accidents are witnessed every day.
     B. However, few people think seriously of doing something about them.

     C. Accidents are considered by most people as unavoidable.

     D. But it is said that definite steps can be taken to prevent many accidents.




4.   To put abstract ideas into close-up words, use _______ descriptions.

     A. faraway
     B. impersonal

     C. general

     D. concrete




5.   A synonym is a word that's

     A. defined in a thesaurus.
     B. similar in meaning.

     C. pronounced the same.

     D. opposite in meaning.




6.   Anna is an exceptional young girl. _______ Anna does any job that needs to be done.
To vary the sentence structure, which one of the following sentences should you insert in the blank?


     A. Have you noticed how hard she works?
     B. Anna is always working hard at home.

     C. Anna works hard every day of her life.

     D. Anna is a hardworking and versatile person.




7.   When we speak of the flavor of a word, we're talking about the extra understood meanings that it carries in addition to its main meaning. These extra meanings are called

     A. definitions.
     B. denotations.

     C. connotations.

     D. shadings.




8.   Which is the best strategy to follow when you write a report or an essay?

     A. Get it right the first time and put it aside until it's due.
     B. Revise it over and over for at least three or four years.

     C. Write it in one sitting and revise it only once.

     D. Work on it over a seven-day period and rewrite it at least twice.




9.   Which of the following statements about vocabulary building is not correct?

     A. The best way to improve your vocabulary is to memorize lists of vocabulary words.
     B. Reading on a daily basis is very important for building your vocabulary.

     C. Using the dictionary is only one step in the process of vocabulary building.

     D. Pronunciation is an important part of adding new words to your vocabulary.




10.   What is the most important point in the following sentence?
My sister, Emily, the tallest girl in her class, has many friends.


     A. Emily is my sister.
     B. Emily is the tallest girl in her class.

     C. Emily has many friends.

     D. My sister's name is Emily.




11.   Which of the following direct quotations is punctuated properly?

     A. "Way to go, Sean," the coach shouted. "That was a great run!"
     B. "Way to go, Sean," the coach shouted. "That was a great run"!

     C. "Way to go, Sean", the coach shouted. "That was a great run"!

     D. "Way to go, Sean", the coach shouted. "That was a great run!"




12.   Increasing your vocabulary means

     A. you'll write longer sentences.
     B. you'll write more lively sentences.

     C. you'll spend less time on revision.

     D. you'll be able to spend more time reading.




13.   A cliché is a _______ expression.

     A. new
     B. foreign

     C. worn-out

     D. wordy




14.   Of the following methods, the best way to increase your reading is by

     A. reading a new book every day.
     B. forcing yourself to read subjects you dislike.

     C. setting a goal to read five new pages every night.

     D. joining a mail-order book club.




15.   Freewriting is an exercise in which you

     A. revise and polish an essay.
     B. write whatever your thoughts are in no particular order.

     C. rewrite an article in a magazine or newspaper.

     D. write only grammatically correct sentences.




16.   A thesaurus is a book that's useful for finding

     A. frequently misspelled words.
     B. synonyms.

     C. famous persons.

     D. definitions.




17.   Find the sentence with the active voice.

     A. The chairman told me that the legislature passed the bill.
     B. It was voted by the legislature to pass.

     C. The bill was passed by the legislature.

     D. I was told by the chairman that the bill was passed by the legislature.




18.   Nelson's hobby is tinkering with small appliances.
Tinkering with implies that Nelson is unskilled at his hobby. You want to change the flavor of this sentence to show that Nelson is, in fact, quite skilled at his hobby. Which of the following should you choose to replace tinkering with so that the reader gets the right idea?


     A. Repairing
     B. Messing with

     C. Fiddling with

     D. Selling




19.   Which one of the following statements about making your writing fun to read is not correct?

     A. The conversation you write must sound natural for the characters.
     B. Give your writing a personal touch by showing that you're interested in your subject.

     C. Direct quotations should be reserved for characters in stories.

     D. An anecdote or humorous quotation is often more convincing than a strong argument.




20.   Which of the following sentences uses the best close-up words?

     A. Sara is pursuing a degree.
     B. Sara is pursuing a non-science degree.

     C. Sara is studying languages.

     D. Sara is studying French and German.

1.   You've settled on an idea for an essay to write. What should you do next?

     A. Plunge right in and start writing. Then create your outline from what you've written.
     B. Ask the reference librarian to help you make a plan and prepare your outline.

     C. Look up your topic in the Readers' Guide and use an article you find as a basis for your plan and outline.

     D. Conduct interviews, do some research, ask questions, and make a plan.




2.   Where should you look to find quick information on the causes of the American Civil War?

     A. Dictionary
     B. Readers' Guide

     C. Encyclopedia

     D. Concise Dictionary of American Biography




3.   You've come across a book in the card catalog that you think will be useful in your research of famous labor leaders. What three things should you copy from the card so that you know how to find the book?

     A. The call number, the title, and the topic
     B. The call number, the title, and the author's name

     C. The call number, the author's name, and the date of publication

     D. The call number, the topic, and the date of publication of a book




4.   Where would you look to find an article on recent fashion trends?

     A. Readers' Guide
     B. Who's Who

     C. Card catalog

     D. Encyclopedia




5.   Once you acquire these two basic skills, you'll be able to transform a vague idea in your mind into a coherent piece of writing.

     A. Doing interviews and browsing through books
     B. Describing people and writing conversation

     C. Using the Internet and the on-line catalog

     D. Doing research and organizing your ideas




6.   A CD-ROM is a compact disk that

     A. contains stored information that can be read on a computer.
     B. generates random essay topics.

     C. allows you to borrow books from any library.

     D. regulates the Library of Congress.




7.   Which of the following skills is most important in learning how to write?

     A. Knowing proper punctuation before you write
     B. Knowing proper grammar before you write

     C. Knowing how to plan before you write

     D. Knowing how to use the Readers' Guide before you write




8.   A search engine is a way to

     A. find information on the Internet.
     B. revise a rough draft.

     C. borrow reference books in the library.

     D. speak with a reference librarian.




9.   A disadvantage of using a sentence outline instead of a topic outline is that a sentence outline is often

     A. rigid.
     B. time-consuming.

     C. underdeveloped.

     D. factually grounded.




10.   The on-line catalog is a computerized index of

     A. books in a library.
     B. library telephone numbers.

     C. library patrons.

     D. reference librarians.




11.   What is one problem you should keep in mind when researching information on the Internet?

     A. Information is seldom available on the Internet.
     B. Library staff usually keep Internet computers locked.

     C. Information found on the Internet may be unreliable.

     D. You should avoid using search engines when you're searching for information on the Internet.




12.   The Dewey decimal system is the classification system used by

     A. scientific articles in magazines.
     B. the Internet.

     C. most research and university libraries.

     D. most public libraries in the United States.




13.   Reference librarians are specially trained to help you

     A. get a library card.
     B. research a topic.

     C. sign out videotapes.

     D. create an outline.




14.   University libraries are _______ to the public.

     A. closed
     B. open

     C. hostile

     D. inaccessible




15.   The World Almanac is a book of

     A. articles published in magazines.
     B. facts and statistics.

     C. synonyms.

     D. living notable Americans.




16.   Parallel construction means that you

     A. begin each paragraph of your essay in the same way.
     B. repeat the first paragraph of your essay as the last paragraph.

     C. give both sides of the argument in your essay.

     D. use the same grammatical construction in all similar headings throughout an outline.




17.   What is the most reliable way to get the opinions of experts on any writing topic?

     A. Do research at a library.
     B. Call them to set up interviews.

     C. Write to them and hope for an answer.

     D. Contact them on the Internet.




18.   You need to write an essay about hot air ballooning. You know you've seen a good book on this topic, but you can't remember the name of the book or the name of the author. How could you most easily find this book in the library?

     A. Locate the title card for the book in the card catalog.
     B. Locate the author card for the book in the card catalog.

     C. Look under "balloons" in the Readers' Guide.

     D. Locate the subject card for the book in the card catalog.




19.   The position from which you write about your subject is called your

     A. point of view.
     B. outline of ideas.

     C. plan.

     D. advantage.




20.   What do we call an idea that will make the reader take notice and want to read on?

     A. Card
     B. Point of view

     C. Hook

     D. Summary

1.   One who does not like women is a(n)

     A. misogamist.
     B. misogynist.

     C. introvert.

     D. misanthrope.




2.   One who is awkward and clumsy is

     A. ambidextrous.
     B. gauche.

     C. sinister.

     D. adroit.




3.   One who specializes in the treatment of diseases of the heart is a(n)

     A. cardiologist.
     B. neurologist.

     C. internist.

     D. oculist.




4.   One who prefers solitude to companionship is an

     A. ambivert.
     B. extrovert.

     C. ascetic.

     D. introvert.




5.   One who specializes in the treatment of infants is a

     A. psychiatrist.
     B. gynecologist.

     C. dermatologist.

     D. pediatrician.




6.   The judge sentenced him to be

     A. hung.
     B. hunged.

     C. hanged.

     D. hang.




7.   One who makes a change has made an

     A. altercation.
     B. alteration.

     C. altruism.

     D. altar.




8.   One who treats ailments of the skin is a(n)

     A. dermatologist.
     B. cardiologist.

     C. neurologist.

     D. oculist.




9.   One who specializes in treating diseases of the bones and joints is an

     A. orthodontist.
     B. oculist.

     C. orthopedist.

     D. obstetrician.




10.   One who mounts and stuffs animals is a

     A. taxidermist.
     B. dermatitis.

     C. pachyderm.

     D. demagogue.




11.   He was arrested for

     A. bigamy.
     B. philanthropy.

     C. adroitness.

     D. misogyny.




12.   That British aristocrat is wearing a

     A. polyandry.
     B. monocle.

     C. hypodermic.

     D. pedagogue.




13.   One who treats afflictions of the nervous system is a(n)

     A. orthopedist.
     B. internist.

     C. neurologist.

     D. dermatologist.




14.   Nancy and Betty are _______ of West Virginia University.

     A. alumni
     B. alumnae

     C. alumnus

     D. alumna




15.   John and I are going to the store. Would you like to come along with

     A. me and him?
     B. him and I?

     C. I and him?

     D. him and me?




16.   A neurotic is suffering from

     A. neurasthenia.
     B. neurasthenics.

     C. neurosis.

     D. neurasthectomy.




17.   _______ down and go to sleep.

     A. Lay
     B. Laid

     C. Lain

     D. Lie




18.   You can feed a(n)

     A. hypodermic.
     B. pachyderm.

     C. ocular.

     D. gauche.




19.   The clerk will wait on the person _______ is next.

     A. who
     B. whom

     C. whoever

     D. whomever




20.   _______ are going for a walk.

     A. He and I
     B. Me and him

     C. Him and me

     D. I and he

1.   One who deals with the problems of the elderly is a(n)

     A. chiropractor.
     B. gerontologist.

     C. osteopath.

     D. psychoanalyst.




2.   One who grinds lenses according to the prescription of an optometrist is a(an)

     A. optician.
     B. orthodontist.

     C. phrenologist.

     D. osteopath.




3.   Mother Teresa was the _______ of love and caring.

     A. anatomy
     B. dichotomy

     C. epitome

     D. philanthropy




4.   One who studies and explains human behavior is a(an)

     A. ophthalmologist.
     B. glib.

     C. psychologist.

     D. chauvinist.




5.   The treatment based on the theory of pressure on blood vessels and nerves is

     A. osteomyelitis.
     B. osteopathy.

     C. psychotherapy.

     D. chiropody.




6.   An apparatus used to test blood pressure is a(an)

     A. endodonist.
     B. barometer.

     C. thermometer.

     D. sphygmomanometer.




7.   One's soul or mental life is one's

     A. psyche.
     B. pathos.

     C. platapus.

     D. metronome.




8.   Pod refers to

     A. mind.
     B. foot.

     C. three.

     D. tooth.




9.   Which of the following is a person who believes the movements of heavenly bodies affect human events?

     A. Astrolabe
     B. Astronomical

     C. Astronomer

     D. Astrologer




10.   The Greek verb graphein means

     A. to measure.
     B. to heal.

     C. to write.

     D. to laugh.




11.   A student of linguistics is a(an)

     A. semanticist.
     B. sociologist.

     C. entomologist.

     D. botanist.




12.   One who studies mankind and its development from primitive cultures is a(an)

     A. anthropologist.
     B. astronomer.

     C. geologist.

     D. botanist.




13.   One who studies different species of insects is a(an)

     A. philologist.
     B. entomologist.

     C. zoologist.

     D. sociologist.




14.   A musical time measurer is a(an)

     A. epitome.
     B. anglophile.

     C. autopsy.

     D. metronome.




15.   A bibliophile is a(an)

     A. book collector.
     B. stamp collector.

     C. butterfly collector.

     D. coin collector.




16.   Autonomy refers to

     A. self-rule.
     B. splitting in two.

     C. parts that represent a whole.

     D. linguistics.




17.   An autopsy is a

     A. medical examination of living tissue.
     B. medical examination of a corpse.

     C. study of insects.

     D. study of plants.




18.   Something that is out of place or doesn't fit is considered

     A. gregarious.
     B. pathos.

     C. incongruous.

     D. hereditary.




19.   A notorious complainer is one who

     A. never stops complaining.
     B. is skillful at complaining.

     C. is well known for complaining.

     D. began complaining at an early age.




20.   The _______ of the school was a good leader of students and teachers.

     A. sycophant
     B. iconoclast

     C. virago

     D. principal

1.   To condone means to

     A. flatter lavishly.
     B. forgive.

     C. slander.

     D. encourage.




2.   A fear of enclosed places is

     A. agoraphobia.
     B. claustrophobia.

     C. hypertrophy.

     D. acrophobia.




3.   A double entendre is a(an)

     A. indefinite and confusing impression of thought.
     B. feeling of general discomfort.

     C. expression that has two meanings, one of them sexy.

     D. lack of equality.




4.   Proscribing is

     A. prohibiting.
     B. flattering.

     C. forgiving.

     D. allowing.




5.   Unequivocal means

     A. clear, not confusing.
     B. lack of equality.

     C. impervious to pacifying.

     D. kindly.




6.   A benediction is a(an)

     A. curse.
     B. criminal.

     C. equestrian event.

     D. blessing.




7.   To placate is to

     A. make unnecessary.
     B. work against.

     C. change hostility to friendliness.

     D. tickle.




8.   One who is wordy is said to be

     A. banal.
     B. succinct.

     C. inarticulate.

     D. verbose.




9.   Laconic means

     A. chattering meaninglessly.
     B. using few words.

     C. noisy, loud.

     D. talkative.




10.   A vociferous child is

     A. noisy.
     B. timid.

     C. chubby.

     D. round.




11.   Banal means

     A. unwilling to engage in conversation.
     B. fluent and rapid.

     C. trite, unoriginal.

     D. brilliantly compelling, persuasive.




12.   A definition of insomnia is

     A. talkativeness.
     B. inability to sleep.

     C. drowsiness.

     D. sleep-inducing.




13.   Verbatim means

     A. quoted word for word.
     B. pertaining to the back.

     C. elegance in talk.

     D. incoherence.




14.   One who insists his or her political affiliations are superior to yours is a(an)

     A. atheist.
     B. hypochondriac.

     C. chauvinist.

     D. lecher.




15.   Somnambulism is

     A. sleepwalking.
     B. talkativeness.

     C. incoherence.

     D. fluency.




16.   The throwing of one's voice is

     A. articulateness.
     B. colloquialism.

     C. soliloquy.

     D. ventriloquism.




17.   Someone who is urbane is

     A. friendly.
     B. witty.

     C. tireless.

     D. poised.




18.   What is a speech to oneself called?

     A. Somnolence
     B. Soporific

     C. Soliloquy

     D. Insomnia




19.   One's school or college is

     A. a sororicide.
     B. a patrimony.

     C. an alma mater.

     D. patronymic.




20.   One who is easily tricked is said to be

     A. ingenious.
     B. indefatigable.

     C. gullible.

     D. hostile.

1.   Which of the following is spelled correctly?

     A. Embarrassment
     B. Embarassment

     C. Embarrasment

     D. Emmbarassment




2.   A good feeling, a sense of mental buoyancy is called

     A. euphoria.
     B. euthanasia.

     C. euphony.

     D. eulogy.




3.   Affluence means

     A. poverty.
     B. praise.

     C. wealth.

     D. triteness.




4.   A trite statement is called a(an)

     A. bromide.
     B. eulogy.

     C. anodyne.

     D. euphony.




5.   Reincarnation means

     A. slaughter.
     B. a meat eater.

     C. a collection of all things.

     D. return to life in a new body.




6.   Which of the following is spelled correctly?

     A. Grammer
     B. Grammar

     C. Gramar

     D. Gramer




7.   Which of the following is spelled correctly?

     A. Suprise
     B. Suprize

     C. Supprise

     D. Surprise




8.   Which of the following is spelled correctly?

     A. Receive
     B. Recieve

     C. Receeve

     D. Resieve




9.   Which of the following is spelled correctly?

     A. Alrite
     B. Alrighte

     C. All right

     D. All rite




10.   The correct spelling of a word for letter writing material is

     A. stattionery.
     B. stationary.

     C. stationery.

     D. stashunery.




11.   To _______ a patient's pain is to offer some temporary relief.

     A. elevate
     B. alleviate

     C. intimate

     D. levitate




12.   An acute feeling of homesickness is

     A. euphemism.
     B. badinage.

     C. nostalgia.

     D. cacophony.




13.   Which of the following is spelled correctly?

     A. Noticeable
     B. Noticible

     C. Noticable

     D. Noticeble




14.   The correctly spelled word is

     A. procede.
     B. superintendant.

     C. coolly.

     D. arguement.




15.   The correctly spelled word is

     A. drunkeness.
     B. analize.

     C. ukulele.

     D. sieze.




16.   The correctly spelled word is

     A. wierd.
     B. ridiculous.

     C. redundent.

     D. dissappear.




17.   To compare a person to a fox, you would use the adjective

     A. porcine.
     B. equine.

     C. vulpine.

     D. ursine.




18.   If you keep changing your mind between two choices, you're

     A. vacillating.
     B. recapitulating.

     C. enervating.

     D. commiserating.




19.   To give a hint about something is the same as to

     A. imitate.
     B. vacillate.

     C. simulate.

     D. intimate.




20.   Which word is spelled incorrectly?

     A. Separate
     B. Incidentally

     C. Pronunciation

     D. Occurence
Submitted: 7 years ago.
Category: General
Expert:  Ryan replied 7 years ago.

7 tests is an awful lot of work for one person. Perhaps you can split these up into a couple of questions? You'll be much more likely to get an Expert who knows them and is able to do that much work....

Ryan

Customer: replied 7 years ago.
Reply to Ryan's Post: ok split the las 3 tests

thanks
Expert:  Ryan replied 7 years ago.

I happen to have the first 4! For the last three, I need to check if I have those but go ahead and post them in a separate question and I'll check to see. If not, another Expert will be along to help shortly.

Regards,
Ryan

00706900

1 B
2 C
3 B
4 A
5 C
6 D
7 D
8 B
9 D
10 B
11 A
12 B
13 A
14 C
15 C
16 D
17 A
18 A
19 B
20 C

00707000

1 B
2 D
3 B
4 D
5 B
6 A
7 C
8 D
9 A
10 C
11 A
12 B
13 C
14 C
15 B
16 B
17 A
18 A
19 C
20 D

00707100

1D
2C
3B
4A
5D
6A
7C
8A
9B
10A
11C
12D
13B
14B
15B
16C
17A
18D
19A
20C

00770800

  1. B
  2. B
  3. A
  4. D
  5. D
  6. C
  7. B
  8. A
  9. C
  10. A
  11. A
  12. B
  13. C
  14. B
  15. D
  16. C
  17. D
  18. B
  19. A
  20. A
Ryan, Professional Researcher
Category: General
Satisfied Customers: 2066
Experience: I only answer questions I'm 100% confident in. If you got an answer from me it's because I know it!
Ryan and 59 other General Specialists are ready to help you
Expert:  Ryan replied 7 years ago.

Okay, I do have the last three as well. Do you want me to post them here, or are you making a separate question?

Regards,
Ryan

Customer: replied 7 years ago.
Reply to Ryan's Post: post it please
Expert:  Ryan replied 7 years ago.

Here you go! Any others today? Is it finals week? Smile

00770900

1 B
2 A
3 C
4 C
5 B
6 D
7 A
8 B
9 D
10 C
11 A
12 A
13 B
14 D
15 A
16 A
17 B
18 C
19 C
20 D

00710000

1 B
2 B
3 C
4 A
5 A
6 D
7 C
8 D
9 B
10 A
11 C
12 B
13 A
14 C
15 A
16 D
17 D
18 C
19 C
20 C

00771100

1 A
2 A
3 C
4 A
5 D
6 B
7 D
8 A
9 C
10 C
11 B
12 C
13 A
14 C
15 C
16 B
17 C
18 A
19 D
20 D

Ryan, Professional Researcher
Category: General
Satisfied Customers: 2066
Experience: I only answer questions I'm 100% confident in. If you got an answer from me it's because I know it!
Ryan and 59 other General Specialists are ready to help you

JustAnswer in the News:

 
 
 
Ask-a-doc Web sites: If you've got a quick question, you can try to get an answer from sites that say they have various specialists on hand to give quick answers... Justanswer.com.
JustAnswer.com...has seen a spike since October in legal questions from readers about layoffs, unemployment and severance.
Web sites like justanswer.com/legal
...leave nothing to chance.
Traffic on JustAnswer rose 14 percent...and had nearly 400,000 page views in 30 days...inquiries related to stress, high blood pressure, drinking and heart pain jumped 33 percent.
Tory Johnson, GMA Workplace Contributor, discusses work-from-home jobs, such as JustAnswer in which verified Experts answer people’s questions.
I will tell you that...the things you have to go through to be an Expert are quite rigorous.
 
 
 

What Customers are Saying:

 
 
 
  • Wonderful service, prompt, efficient, and accurate. Couldn't have asked for more. I cannot thank you enough for your help. Mary C. Freshfield, Liverpool, UK
< Last | Next >
  • Wonderful service, prompt, efficient, and accurate. Couldn't have asked for more. I cannot thank you enough for your help. Mary C. Freshfield, Liverpool, UK
  • This expert is wonderful. They truly know what they are talking about, and they actually care about you. They really helped put my nerves at ease. Thank you so much!!!! Alex Los Angeles, CA
  • Thank you for all your help. It is nice to know that this service is here for people like myself, who need answers fast and are not sure who to consult. GP Hesperia, CA
  • I couldn't be more satisfied! This is the site I will always come to when I need a second opinion. Justin Kernersville, NC
  • Just let me say that this encounter has been entirely professional and most helpful. I liked that I could ask additional questions and get answered in a very short turn around. Esther Woodstock, NY
  • Thank you so much for taking your time and knowledge to support my concerns. Not only did you answer my questions, you even took it a step further with replying with more pertinent information I needed to know. Robin Elkton, Maryland
  • He answered my question promptly and gave me accurate, detailed information. If all of your experts are half as good, you have a great thing going here. Diane Dallas, TX
 
 
 

Meet The Experts:

 
 
 
  • Ron

    ASE Certified Technician

    Satisfied Customers:

    21182
    23 years with Ford specializing in drivability and electrical and AC. Ford certs and ASE Certs
< Last | Next >
  • http://ww2.justanswer.com/uploads/FO/fordguy4u/2011-12-17_222940_HPIM1257.64x64.JPG Ron's Avatar

    Ron

    ASE Certified Technician

    Satisfied Customers:

    21182
    23 years with Ford specializing in drivability and electrical and AC. Ford certs and ASE Certs
  • http://ww2.justanswer.com/uploads/lyeung1/2010-07-25_032152_tn_IMG_0241.JPG Dr. Y.'s Avatar

    Dr. Y.

    Urologist

    Satisfied Customers:

    18387
    I am fellowship trained specializing in general urology and reconstructive urology.
  • http://ww2.justanswer.com/uploads/docjohn174/2008-12-13_170143_johnask.jpg John's Avatar

    John

    Home Appliance Technician

    Satisfied Customers:

    13453
    Appliance repair business owner for over 43 years.
  • http://ww2.justanswer.com/uploads/MU/multistatelaw/2011-11-27_173951_Tinaglamourshotworkglow102011.64x64.jpg Tina's Avatar

    Tina

    Lawyer

    Satisfied Customers:

    8489
    JD, BBA Over 25 years legal and business experience.
  • http://ww2.justanswer.com/uploads/dermdoc19/2010-09-30_160749_Photo_122807_015.JPG dermdoc19's Avatar

    dermdoc19

    Dermatologist

    Satisfied Customers:

    3847
    30 years practice in general and cosmetic dermatology
  • http://ww2.justanswer.com/uploads/BI/birddoctor/2012-6-22_173214_birddoctor.64x64.png Dr. Pat's Avatar

    Dr. Pat

    Bird Veterinarian

    Satisfied Customers:

    3384
    25+ years working primarily or exclusively with birds
  • http://ww2.justanswer.com/uploads/RY/rydergar/2012-6-6_192240_IMG0328.64x64.JPG Dr. Gary's Avatar

    Dr. Gary

    Cat Veterinarian

    Satisfied Customers:

    3299
    DVM, Emergency Veterinarian, BS (Physiology)