How JustAnswer Works:

  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site.
    Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.

Ask Sandy Your Own Question

Sandy
Sandy, Computer Specialist
Category: Email
Satisfied Customers: 6002
Experience:  I have 7+ years of experience in fixing emails issues.
33602187
Type Your Email Question Here...
Sandy is online now
A new question is answered every 9 seconds

Using Outlook 2013/WIN 7 I 't get the proper view of an

Customer Question

Using Outlook 2013/WIN 7 I don't get the proper view of an email and the top bar says that I should click to view in browser, but nothing happens. Browser is Firefox. Thanks.
Submitted: 1 year ago.
Category: Email
Expert:  Don Williams replied 1 year ago.

Good evening. My name is ***** ***** I will be assisting you with this issue. Did the problem recently start (such as after a Windows update?)

Customer: replied 1 year ago.

Actually, it's been a problem for a long time, I just hadn't gotten round to doing anything about it.

Expert:  Don Williams replied 1 year ago.

Is this occurring on every email regardless of sender?

Customer: replied 1 year ago.

I've only been given this option from one sender.

Expert:  Don Williams replied 1 year ago.

It almost sounds like the sender is sending mail using a lot of HTML. This is an intended feature. As for it not ever loading in a browser, we need to make sure that firefox has all of it's default settings...meaning make sure that it is not only your default browser but also default for any extension that can be opened in a browser. If you hit the windows key, and type "default" without the ", you will see a list of options. We are going to set your default programs. On that list, select firefox and click the button that says "Set this program as default." That should rectify this whole problem. Please try it and let me know if it worked. If it does, then please leave feedback and accept the answer provided.

Customer: replied 1 year ago.

Still the same.

Expert:  Don Williams replied 1 year ago.

I am going to opt out and let another expert look at your issue. Without you accepting remote access, it is difficult to diagnose the exact cause of the issue.

Expert:  Sandy replied 1 year ago.

Hi, I am Sandy and I look forward to help you today with the best answer possible.

I'm sorry about the issue.

I will work with you until it is fixed.

Please reply at the box given below and type your queries/result at the box given below.

May I connect with you remotely to check/fix the issue directly? Thanks

Customer: replied 1 year ago.

ok...you there now?

Expert:  Sandy replied 1 year ago.

Please accept remote support offer and click the link:

http://www.justanswer.com/remotedesktop/join.aspx?Session=92b2db60-262a-47c5-958c-c684ae2c93e2

Scroll down on that page and and then Click “I agree” at the bottom.
then allow the Elsinore.Screen Connect program to download/run/open when prompted at the bottom.

Customer: replied 1 year ago.

Sorry, I don't wish to pay more than my monthly subscription.

Expert:  Sandy replied 1 year ago.

No problem, I will help you in question answer mode.

For testing purpose, please make Internet Explorer as default browser once:

Launch Internet explorer'.

Click Tools'.

Click Internet Options'.

Click Program' tab and then click 'Make Default'. Click Apply and then OK.

Now, please try to open links links in Outlook and check if it works fine or not.

Please reply at the box given below.

Thank you, Sandy.