How JustAnswer Works:
  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site.
    Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.
Ask GM Tech (Cam) Your Own Question
GM Tech (Cam)
GM Tech (Cam), Chevy Technician
Category: Chevy
Satisfied Customers: 15201
Experience:  GM Grand Master Technician 2007. 14 years experience.
10949255
Type Your Chevy Question Here...
GM Tech (Cam) is online now
A new question is answered every 9 seconds

I replaced the speed sensors as you recommended did not

Customer Question

I replaced the speed sensors as you recommended did not work. still runs at over 100 mph at 35.
Submitted: 1 year ago.
Category: Chevy
Expert:  Randall C replied 1 year ago.

wish I had more of an answer. I am sorry it was not the VSS sensors, In most cases it is, Now? they send sigansl to the computer, the computer the to dash, I mentioned possible dash/speedo , A scanner is needed to viw live data to see if computer is getting the right or wrong signals. May be the dash at this point, Just odd as most times it is the sensors, Hard doing this without scanner live data

Customer: replied 1 year ago.
ok
Expert:  Randall C replied 1 year ago.

where did this go?

Customer: replied 1 year ago.
I received the cluster head today. I will try to put in tomorrow and test it
Expert:  Randall C replied 1 year ago.

ok

Customer: replied 1 year ago.
replaced cluster with one out of working van with same #s. still doing same thing
Expert:  Randall C replied 1 year ago.

I have to do some checking etc, I am unsure without scanner data right off and dont like guessing,I will do my best to get back to you later on all this

Customer: replied 1 year ago.
fixed it it was head connector