How JustAnswer Works:
  • Ask an Expert
    Experts are full of valuable knowledge and are ready to help with any question. Credentials confirmed by a Fortune 500 verification firm.
  • Get a Professional Answer
    Via email, text message, or notification as you wait on our site.
    Ask follow up questions if you need to.
  • 100% Satisfaction Guarantee
    Rate the answer you receive.
Ask Chris (aka-Moose) Your Own Question
Chris (aka-Moose)
Chris (aka-Moose), Technician
Category: Car
Satisfied Customers: 1044
Experience:  16 years of experience
2499435
Type Your Car Question Here...
Chris (aka-Moose) is online now
A new question is answered every 9 seconds

1999 Oldsmobile Aurora: ac using the r134 KIT..wouldnt..guage

Customer Question

I just recently tried recharging the AC using the R134 KIT in my 1999 Oldsmobile Aurora I attached it to what seemed to be the low port just as the instructions stated because it wouldnt attach to the other (confused about which one) and the guage didnt move on the pressure reading even after the 2 cans were infused. I need to know is there a bigger problem and if so what could it be?

Sincerely, XXXXX XXXXX & Frustrated



P.S. Air conditioner is still blowing out hot air!!
Submitted: 6 years ago.
Category: Car
Expert:  Pete replied 6 years ago.

Hello,I will be glad to try and assist you with this,Welcome to Just Answer.

 

I just need a little more info to assist better,

When you installed the two cans did you hear the freon enter the system at all may be a hissing or air rush noise?

Let me know,Thanks Pete.

Related Car Questions